SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Source told us: Early morning on December 11th, U.S. supreme Court reached decisions on two cases regarding 2020 presidential election.

1, U.S. Supreme Court voted 7:2 to uphold an allegation of election fraud in the 2020 presidential election;

2, U.S. Supreme Court voted 6:3 in favor of the Plaintiffs, Texas and other states, that Pennsylvania, Michigan, Georgia and Wisconsin unconstitutionally changed their election statutes in their judiciaries or executive branches. The ruling essentially invalidated the presidential election results in the four states

Nešto mi se čini da bi bio red da se javiš i kažeš odakle ti vesti koje upravo demantuju svi mediji

Ili tvoje ćutanje govori više od bilo kog komentara

Tužba ionako nije bila o prevari koliko sam razumeo nego prosto da li su bile ustavne promene u pravcu da se više glasa poštom.

Na kraju su i sami prihvatili da nema dokaza o kradji nego se išlo na ustavnost valjda.

Upravo to,

Oni uopšte na kraju nisu tužili za prevaru na izborima već da su promene zakona o izborima bile protivustavne.

Očigledno nisu imali bilo kakve opipljive dokaze za izbornu krađu pa su pokušali sa formalnim osporavanjem celog izbornog postupka.

Pa da. Sutra već stiže neka nova retardirana tužba, neko novo javno slušanje četvrtine parlamenta savezne države u lobiju hotela, novi pozivi na puč, nove vesti sa infovorsa, novi tvitovi opskurnih debila, novi mimovi...

Da iskoristimo priliku da demantujemo još jednu idiotsku teoriju.
"Korona je izmišljena da Bajden pobedi, čim on pobedi nestaje korona preko noći"

Četrdeset dana je prošlo od izbora a USA danas postavlja rekord u broju obolelih - 232.000

Što veća laž to bolja teorija zavere

Tužba ionako nije bila o prevari koliko sam razumeo nego prosto da li su bile ustavne promene u pravcu da se više glasa poštom.

Na kraju su i sami prihvatili da nema dokaza o kradji nego se išlo na ustavnost valjda.

Pa tako nekako. Al ono, tom logikom svaka država može da tuži svaku za praktično bilo šta. Pensilvanija može da tuži Teksas npr jer je guverner Teksasa doneo naredbu da se ostavlja jedan "dropbox" za glasačke listiće po okrugu. To bi otvorilo vrata haosu.

Al boli nju čka, ona se namlatila love u celoj ovoj šaradi, kao prava sekta prodavali su zaludelim ljudima priču kako su izbori pokradeni i onda im uzimali pare sa pričom kako im trebaju za tužbe po sudovima da bi "odbranili demokratiju i integritet izbornog procesa" i zgrnuli ih brdo, više od pola su iskoristili da naprave i novi super PAC.
Ako Alex Jones može da mlati pare preko svojih preparata mogu i oni jer ipak je njihovo delovalo ubedljivije. :lol:

InfoWars Founder Alex Jones Must Stop Selling Fake Coronavirus Silver Cures, FDA Says

https://www.forbes.com/sites/leahro...lling-fake-coronavirus-silver-cures-fda-says/

20201212_012704.jpg

Dobro ako tako gledaš...
Amerikanci inače nisu kao mi. Kod njih ti nemaš pravo mnogo da zalaziš u njihovu telesnu zonu i veoma su osetljivi na to.
Tamo nemaš tako lako pravo da staviš ruku na čoveka i potapšeš ga po leđima ili tako nešto kao ovde...
Mislim ima i tamo naravno toga, ali ne u toj meri kao ovde kod nas, a tek sa ljubljenjem je drugačije...
Naročito sa decom sumnjam da je to tamo tako.

A kako se onda medjusobno jebu kad nema kontakta?
:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back