gost 401905
Elita
- Poruka
- 19.065
SAD ima vise specijalnih jedinica, koje pripadaju razlicitim rodovima. Nije moguce sve staviti pod direktnu kontrolu Predsednika, niti ima potrebe za tim.Ne znam ništa, samo sam to negde pročitao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SAD ima vise specijalnih jedinica, koje pripadaju razlicitim rodovima. Nije moguce sve staviti pod direktnu kontrolu Predsednika, niti ima potrebe za tim.Ne znam ništa, samo sam to negde pročitao...
Kakvo vreme, takav i Vašington.
Ili u našoj varijanti
Najveći pronalazač i Tesla našeg doba je Željko Mitrović![]()
![]()
Kakvo vreme takav i Tesla
SAD ima vise specijalnih jedinica, koje pripadaju razlicitim rodovima. Nije moguce sve staviti pod direktnu kontrolu Predsednika, niti ima potrebe za tim.
Ovo nema veze sa Trampom.

Sarajevska Vijećnica![]()
Stvarno su bolesnia ova babetina sas zbrčkani vrat izgleda lepše?
Pogledajte prilog 814528

gde je sad onaj ruski pisac da pripuca mitraljezom s brda...
Odselio u džehenem.gde je sad onaj ruski pisac da pripuca mitraljezom s brda...
ta vaša azijatska prkna ne znam, što se mene tiče Rus je u ValhaliOdselio u džehenem.
Smešno je kako su Srbi navodno više okrenuti Rusiji a Bošnjaci su više okrenuti Turskoj. I onda se dese izbori 2016 i Srbi praktično postaju amerofili zbog Trampa a Bošnjaci 2020 isto tako postaju amerofili zbog Bajdena. Udarila realnost u glave da su i Rusija i Turska prošlost na Balkanu i da se Amerika pita.
Smešno je kako su Srbi navodno više okrenuti Rusiji a Bošnjaci su više okrenuti Turskoj. I onda se dese izbori 2016 i Srbi praktično postaju amerofili zbog Trampa a Bošnjaci 2020 isto tako postaju amerofili zbog Bajdena. Udarila realnost u glave da su i Rusija i Turska prošlost na Balkanu i da se Amerika pita.
Tu su valjda nordijski ratici a ne ruski crvi.ta vaša azijatska prkna ne znam, što se mene tiče Rus je u Valhali
Onda se postavlja pitanje zašto se Srbi raduju pobjedi Bajdena.
Makar jedan dobar razlog.Зато што је реинкарнација нашег витешког краља, Петра Првог Ослободитеља.
![]()
![]()
Makar jedan dobar razlog.
Doduše uvredljiv za našeg kralja, ali bitna je dobra namjera.
Pa šta znam, nekako mi bzv pomisao da se naš kralj reinkarnirao u čovjeka koji je sasvim solidan broj puta uporedio ____ sa _________.Па не знам како је увреда за нашег краља да се у следећем животу реинкарнирао као Најмоћнији Човек На Планети и де факто Римски Цар.
То је кармички апгрејд.

Pa šta znam, nekako mi bzv pomisao da se naš kralj reinkarnirao u čovjeka koji je sasvim solidan broj puta uporedio ____ sa _________.
Zamisli tek da Pera ispliva na površinu, ipak Bajden ima godina, pa krene da se izvinjava Austrougarskoj, imao je vremena da shvati da je jedina Srbinova domovima Austrougarska, pa se vratio na ovaj svijet da tim izvinjenjem skine teret sa svoje duše i otplovi u svjetlost.