Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Ovaj se garant olizao , kakva je to spodoba jbt.Cenk the Bull Uygur vs Alex Jones.
Jimmy Dore je tada pljunuo Jones, bljak, ljigavo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj se garant olizao , kakva je to spodoba jbt.Cenk the Bull Uygur vs Alex Jones.
Jimmy Dore je tada pljunuo Jones, bljak, ljigavo.
Hej Smoki ne drzis se opklade ...@Straks92 @pustos @Nosferatu___2
Odgledajte ovaj klip... Kako vam se čini ova retorika momci??
Najbliži Trampovi saradnici su u pitanju...
Držao sam Trampa mesec dana.Hej Smoki ne drzis se opklade ...
Rekao si da ces drzati Trumpa bebu a sada tripujes da sam ja izgubio opkladu.

Pomilovanja nisu jeftina, mora da se odrade.@Straks92 @pustos @Nosferatu___2
Malo je ... sve do februara , hrabro i suterenisticki...Držao sam Trampa mesec dana.
Mesec dana od 4.novembra je prošlo.![]()
@Straks92 @pustos @Nosferatu___2
Amuletume, to uopšte nije poenta, Džordž Vašington ovde nije bitan.Мислим да само лудак може веровати да је Трамп нови Џорџ Вашингтон и да је ово нова 1776.
За почетак Џорџ Вашингтон је био, за своје добе, високо моралан и политички одговоран човек. Трамп то није. Вашингтона и људе у његовом окружењу су надахњивале племените просветитељске идеје, Трампа надахњује само његов его. Вашингтон је градио, овај разграђује.
Amuletume, to uopšte nije poenta, Džordž Vašington ovde nije bitan.
Poenta je da Trampovci zaoštravaju ratnohušačku retoriku.
Amuletume, to uopšte nije poenta, Džordž Vašington ovde nije bitan.
Poenta je da Trampovci zaoštravaju ratnohušačku retoriku.
Tramp je izvršio reformu u Pentagonu i elitne i specijalne snage USA vojske direktno podredio sebi.Видим да су све луђи, неће им проћи. Нико се не боји.
Mič Kornjača je bukvalno juče odbio da prizna Bajdena za President-Elect.Прегазиће то Мич ко Кроксицу.
Tramp je izvršio reformu u Pentagonu i elitne i specijalne snage USA vojske direktno podredio sebi.
Čisto da znaš.
A ni kod nas 5.oktobar ne bi bio moguć UOPŠTE da se Legija nije dogovorio sa Đinđićem i bio spreman da ratuje na strani DOS-a i čak je teatralno poslao par oklopnjaka kao podršku narodu.
A verovatno su ostali tenkovi bili raspoređeni negde u blizini Pavkovićevih kasarni ili gde već tačno za slučaj da su Pavković ili Lukić bili spremni da pošalju tenkove na narod.
A ovi naši glupanderi poput Boškića upadaju u RTS imitirajući 5.oktobar ko da je to sada moguće i ko da bi Milošević ikada priznao poraz da Legija sa svojim JSO nije stao na stranu naroda.
Koje tacno "elitne i specijalne snage SAD"?Tramp je izvršio reformu u Pentagonu i elitne i specijalne snage USA vojske direktno podredio sebi.
Čisto da znaš.
A ni kod nas 5.oktobar ne bi bio moguć UOPŠTE da se Legija nije dogovorio sa Đinđićem i bio spreman da ratuje na strani DOS-a i čak je teatralno poslao par oklopnjaka kao podršku narodu.
A verovatno su ostali tenkovi bili raspoređeni negde u blizini Pavkovićevih kasarni ili gde već tačno za slučaj da su Pavković ili Lukić bili spremni da pošalju tenkove na narod.
A ovi naši glupanderi poput Boškića upadaju u RTS imitirajući 5.oktobar ko da je to sada moguće i ko da bi Milošević ikada priznao poraz da Legija sa svojim JSO nije stao na stranu naroda.
Mič Kornjača je bukvalno juče odbio da prizna Bajdena za President-Elect.
Мич је Дип Стејт, тај једно прича а друго ради.
Док он хипнотише Магу његова Илејн завршава послове са Кинезима испод жита.
Играће Коњи на инаугурацији само тако.
Мич је буквално најдубља држава.
Ne znam ništa, samo sam to negde pročitao...Koje tacno "elitne i specijalne snage SAD"?
Vise mu se isplati da napravi dil za Blackwater-om.
Корњи дарлинг је буквално човек рептил.
Nisam ja uporedio USA sa Srbijom već je nešto drugo u pitanju.Јеси ли свестан да си управо упоредио САД са Србијом?
Nisam ja uporedio USA sa Srbijom već je nešto drugo u pitanju.
Dobro, možda ste u pravu, ali ja vam kažem da je ovo ratnohušačka terminologija i da Tramp izgleda nema nameru da se preda i sve radi da ne dođe do njegovog gubitka vlasti i ima solidan broj ljudi koji ga podržavaju.
Samo to kažem, ništa drugo.
Мислим да само лудак може веровати да је Трамп нови Џорџ Вашингтон и да је ово нова 1776.
За почетак Џорџ Вашингтон је био, за своје добе, високо моралан и политички одговоран човек. Трамп то није. Вашингтона и људе у његовом окружењу су надахњивале племените просветитељске идеје, Трампа надахњује само његов его. Вашингтон је градио, овај разграђује.