SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu samo da se prekrstim, pa ovde možeš da radiš bukvalno šta hoćeš.

Ako vidi Vučić kupujemo mašine 200%
.
Имајући у виду активно учешће српског огранка доминиона у изради програма, не сумњам да су у софтвер уграђена наша богата позитивна искуства.

.

Senatorka Kortez

Google_Workshop_1036.jpg

Па лако ти ја да копаш слике из 70-их и 80-их и да се смејеш људима. То је као да ја тврдим да је Јова Радовановић транџа јер ето, облачио се јавно као жена. А о тарзанкама да не говорим.
evo i po holandskim novinama kazu da je tvoja britvica pedofilski nastrojen

Dobro ako tako gledaš...
Amerikanci inače nisu kao mi. Kod njih ti nemaš pravo mnogo da zalaziš u njihovu telesnu zonu i veoma su osetljivi na to.
Tamo nemaš tako lako pravo da staviš ruku na čoveka i potapšeš ga po leđima ili tako nešto kao ovde...
Mislim ima i tamo naravno toga, ali ne u toj meri kao ovde kod nas, a tek sa ljubljenjem je drugačije...
Naročito sa decom sumnjam da je to tamo tako.
svagde je gadno kad provereni pedofil hoce da pojubi neko dete

Тешко је причати о Америци као целини. Требало би много боље познавати прилике у конкретним местима и епохама да би разумео понашање људи. Ово за Бајдена је моја теорија која не мора бити тачна али просто мислим да то има више смисла од оне да је дотични педофил.

На крају крајева, Бајдену је погинуло мало дете у младости, можда је и то утицало да развије посебан однос са децом, ко зна.
kako bilo, da bilo, ne dovodi decu u njegovu blizinu. mirno ces spavati

@pustos

Колега хвала на Илустрацијама.

Након темељне анализе понуђених госпођа морам да признам да су најатрактивније Камала и АОК.

Зато, нека то буде тандем за 2024.

Харис/Кортез 24!
Najveća noćna mora Smokija. 😱

Иначе за Бритву ћемо да измислимо неку нову почасну титулу, као што је Краљица Мајка (Потус Дека или Ерген Дедо) и он ће остати вечни церемонијални владар САД на неки начин, као што је Кил Ил Сунг и даље Председник Народне Демократске Републике Кореје.

Да, Смокијев Твитер ће Имплодирати,

једва чекам да видим шта има Црвена да каже 2024.
Imam utisak da bi Smoki pre prihvatio tandem Bajden - Sanders nego Kamala - Kortez. Ovo drugo je esencija cultural SJW. Dakle imamo BLM, SJW, Feminist, sve u jednom.

Иначе желим овим путем да се јавно захвалим колеги @Smorisha што нам је понудио једну веома занимљиву, учтиву, пријатну дискусију и супротно мишљење на теми, које се не своди на цитирање Србин.инфа и Дејана Лучића, већ нам је одшкирнуо врата праве Маге.

Каваи Смокиша! :pivce:

Иначе желим овим путем да се јавно захвалим колеги @Smorisha што нам је понудио једну веома занимљиву, учтиву, пријатну дискусију и супротно мишљење на теми, које се не своди на цитирање Србин.инфа и Дејана Лучића, већ нам је одшкирнуо врата праве Маге.

Каваи Смокиша! :pivce:
Hvala kolega, uvek je lepo razgovarati sa tobom.:pivce:
Ja inače bih verovatno bio više za Bajdena da me nekad mlađane AOC i ostali Swalwell tipovi ne iznerviraju.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back