- Poruka
- 41.996
Više vredi jedna MAGA kapica od svih usranih duxerica i džemperčića koje prodaje AOC.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako nije pijana tim gore, znači samo je luda.

Mislis da zagazi u vasingtonsku mocvaru i pocne da se maze blatom kao svinja? NISTA TI NISI SHVATIO: oni su uzurpirali vlast, kao i lazni mediji, oni imaju iluziju vlasti zahvaljujuci masovnoj hipnozi.Tramp je po meni budala jer je morao da nađe neki dogovor sa istinskim vladarima Amerike,
ona je glupaca koju placaju kinezi da razbije ameriku, sitno laprdalo, KINESKI PLACENIKSituacija je jako ozbiljna. Ovaj čovek je Trampovac, influenser, novinar PragerU. A ova žena je vidite i sami ko.
Tramp o rodjenju Obame.
E da su tebe slušale istorijske ličnosti, nijedan se rat ikada ne bi desio. Šta, samo treba da se zarati kada si siguran u pobedu. To je, baš ono, kukavički. Sreća pa su istoriju pisale malo smelije osobe, a kukavice niko ne pamti.Voditi rat bez dobrih izgleda za pobedu nije pametno definitivno.
Tramp ipak nije sam - ima kao neke konzervativce, hrišćane itd koji se groze ovog progresivnog kulturnog marksizma.
Ali opet su smotani. Koliko je kadrova samo promenio proteklih godina?
Sve što treba da se zna je na tviteru.Nemam ti pojma ....
pitaj ove sto bolje znaju : Strksa, Nosferatua, Komsiju , Comija ,Pustosa , Dzegi .......

Боро што се чудиш?Генпрокуроры 48 американских штатов и Федеральная комиссия по торговле США подали антимонопольные иски против Facebook, обвинив компанию в подавлении конкуренции.
Комиссия также настаивает на продаже активов Facebook, включая Instagram и WhatsApp.
![]()
Каква лудача.Nisam video da si reagovao na ovaj klip a baš me zanima tvoje mišljenje
MA O KAKVOM RATU VI NON-STOP? koju vojsku poziva ova glupaca sintija dzonson? ona poziva antifu, ulicare, a ulicari nikad nisu buili vojska, ne sanjajte, nema nikakvog rata, nego cemo da hapsimo, ali ne smemo pre vremena... sad su nam najzanimljiviji finansijski aranzamani bajdenove porodice, sa kinezimaE da su tebe slušale istorijske ličnosti, nijedan se rat ikada ne bi desio. Šta, samo treba da se zarati kada si siguran u pobedu. To je, baš ono, kukavički. Sreća pa su istoriju pisale malo smelije osobe, a kukavice niko ne pamti.
Каква лудача.
oni su dobili zadatak da glume cenzore, evo sad da obrisu sve koji kazu da je bilo izborne kradje, oni obrisu, pa kao da je nije ni bilo - kada bi to tako funkcionisalo, heheМорам признати да је милина била гледати како власника Фејса и Твитера преслишавају судије.
Јасно је сваком ко хоће ствари да сагледа рационално, ненавијачки.oni su dobili zadatak da glume cenzore, evo sad da obrisu sve koji kazu da je bilo izborne kradje, oni obrisu, pa kao da je nije ni bilo - kada bi to tako funkcionisalo, hehe
zadatak da budu sauycesnici u kradji, eto, pa ko razume , shvatice, a mi cemo da hapsimo lopove i izdajnike. cenzori rade za nas, ali mediji su potpuna propast, i dalje ne shvataju da su sad poznati kao FEJK NJUZ.
Odgovaram Smokiju, on već 100ti put na temi spominje rat. Ja se slažem da antifa majmuni ima da se ukake čim se prvi rafal opali ka njima.MA O KAKVOM RATU VI NON-STOP? koju vojsku poziva ova glupaca sintija dzonson? ona poziva antifu, ulicare, a ulicari nikad nisu buili vojska, ne sanjajte, nema nikakvog rata, nego cemo da hapsimo, ali ne smemo pre vremena... sad su nam najzanimljiviji finansijski aranzamani bajdenove porodice, sa kinezima
Боро што се чудиш?
Трамп и његови иду у разбијање тих глобалистичких испостава.
То морају да ураде ако хоће да обнове Америку.
Морам признати да је милина била гледати како власника Фејса и Твитера преслишавају судије.
Од ароганције до мишева.
e, pa davno smo mi ruski ucili, jel imas nesto na kineskom?Генпрокуроры 48 американских штатов и Федеральная комиссия по торговле США подали антимонопольные иски против Facebook, обвинив компанию в подавлении конкуренции.
Комиссия также настаивает на продаже активов Facebook, включая Instagram и WhatsApp.
![]()
Nemam ti pojma ....
pitaj ove sto bolje znaju : Strksa, Nosferatua, Komsiju , Comija ,Pustosa , Dzegi .......