SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i Plavokosa. :lol:

Poklon za Božić.

Pogledajte prilog 813921

Više vredi jedna MAGA kapica od svih usranih duxerica i džemperčića koje prodaje AOC.:zelenko::lol::lol::lol:

1607553209650.png

Poslednja izmena:
Генпрокуроры 48 американских штатов и Федеральная комиссия по торговле США подали антимонопольные иски против Facebook, обвинив компанию в подавлении конкуренции.

Комиссия также настаивает на продаже активов Facebook, включая Instagram и WhatsApp.

Шокированный

Voditi rat bez dobrih izgleda za pobedu nije pametno definitivno.
Tramp ipak nije sam - ima kao neke konzervativce, hrišćane itd koji se groze ovog progresivnog kulturnog marksizma.
Ali opet su smotani. Koliko je kadrova samo promenio proteklih godina?
E da su tebe slušale istorijske ličnosti, nijedan se rat ikada ne bi desio. Šta, samo treba da se zarati kada si siguran u pobedu. To je, baš ono, kukavički. Sreća pa su istoriju pisale malo smelije osobe, a kukavice niko ne pamti.

Генпрокуроры 48 американских штатов и Федеральная комиссия по торговле США подали антимонопольные иски против Facebook, обвинив компанию в подавлении конкуренции.

Комиссия также настаивает на продаже активов Facebook, включая Instagram и WhatsApp.

Шокированный
Боро што се чудиш?
Трамп и његови иду у разбијање тих глобалистичких испостава.
То морају да ураде ако хоће да обнове Америку.
Морам признати да је милина била гледати како власника Фејса и Твитера преслишавају судије.
Од ароганције до мишева.

E da su tebe slušale istorijske ličnosti, nijedan se rat ikada ne bi desio. Šta, samo treba da se zarati kada si siguran u pobedu. To je, baš ono, kukavički. Sreća pa su istoriju pisale malo smelije osobe, a kukavice niko ne pamti.
MA O KAKVOM RATU VI NON-STOP? koju vojsku poziva ova glupaca sintija dzonson? ona poziva antifu, ulicare, a ulicari nikad nisu buili vojska, ne sanjajte, nema nikakvog rata, nego cemo da hapsimo, ali ne smemo pre vremena... sad su nam najzanimljiviji finansijski aranzamani bajdenove porodice, sa kinezima

Морам признати да је милина била гледати како власника Фејса и Твитера преслишавају судије.
oni su dobili zadatak da glume cenzore, evo sad da obrisu sve koji kazu da je bilo izborne kradje, oni obrisu, pa kao da je nije ni bilo - kada bi to tako funkcionisalo, hehe

zadatak da budu sauycesnici u kradji, eto, pa ko razume , shvatice, a mi cemo da hapsimo lopove i izdajnike. cenzori rade za nas, ali mediji su potpuna propast, i dalje ne shvataju da su sad poznati kao FEJK NJUZ.

oni su dobili zadatak da glume cenzore, evo sad da obrisu sve koji kazu da je bilo izborne kradje, oni obrisu, pa kao da je nije ni bilo - kada bi to tako funkcionisalo, hehe

zadatak da budu sauycesnici u kradji, eto, pa ko razume , shvatice, a mi cemo da hapsimo lopove i izdajnike. cenzori rade za nas, ali mediji su potpuna propast, i dalje ne shvataju da su sad poznati kao FEJK NJUZ.
Јасно је сваком ко хоће ствари да сагледа рационално, ненавијачки.
Биће занимљиво гледати како им милијарде одлазе на добош.

MA O KAKVOM RATU VI NON-STOP? koju vojsku poziva ova glupaca sintija dzonson? ona poziva antifu, ulicare, a ulicari nikad nisu buili vojska, ne sanjajte, nema nikakvog rata, nego cemo da hapsimo, ali ne smemo pre vremena... sad su nam najzanimljiviji finansijski aranzamani bajdenove porodice, sa kinezima
Odgovaram Smokiju, on već 100ti put na temi spominje rat. Ja se slažem da antifa majmuni ima da se ukake čim se prvi rafal opali ka njima.

Боро што се чудиш?
Трамп и његови иду у разбијање тих глобалистичких испостава.
То морају да ураде ако хоће да обнове Америку.
Од ароганције до мишева.

Slatkisu nijedan , ma meni malo cudno da su tuzioci cak 48 saveznih drzava ovo pokrenuli , dakle i iz mnogih drzava sa demokradskim rezimima na vlasti .

nego ima li u registru ovog oboljenja :

1607557116591.png

Poslednja izmena:

Шокированный
e, pa davno smo mi ruski ucili, jel imas nesto na kineskom?
mislim dok ukopcam paruskij, prodje voz - evo ga, radi se na rasformiranju tih tech giganata, nije nas vise briga samo za njihovu uredjivacku politiku

The FTC and 48 Attorneys General filed two separate lawsuits against Facebook on Wednesday. The suit attempts to break up the tech giant into its component parts.

Facebook knowingly, openly, and illegally made digital hostages of its users and developers over a decade of unfair acquisitions and mistreatment of developers. We are suing not just to hold this company accountable for its conduct, but to release consumers from a monopoly and to allow Delawareans the choice and freedom they deserve.”

Nemam ti pojma ....

pitaj ove sto bolje znaju : Strksa, Nosferatua, Komsiju , Comija ,Pustosa , Dzegi .......

Šta znam, oni proglasiše i moju Crvenokosu i Trampovog advokata ludacima jer pišu i pričaju o Color revolution u USA, a ono sve i da su svi Trampovci ludaci opet je nuklearno koferče kod njih kao komanda nad Spec Ops i ostale stvari tako da se za sada ne bih mnogo pouzdao u analize tipa "Kamalah Uber Alles".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back