SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mi srbi za razliku od vas radimo iz ubedjenja

zdravi razum nema cenu - hajde reci posteno, jel ste svi stvarno verovali da je dovoljno da se nekome prilepi etiketa da je ruski agent i tako prevari narod? pa jel vidis sad da je taj lazov, demokrata pukao i to u kaliforniji? a zasto je pukao? jer je glup kao i vecina demorats - te budalastine da su americke patriote putinove pudle, pa to ne znam ko moze da poveruje...

ja sam cak ubedjen da demorats ovo namerno rade, namerno samounistavaju demokratsku stranku, jer od ove kradje je nemoguce oprati se. plus prevara za elementima puca koja traje 4. godine vec.
Znaci organizovana budala. :ok:

Ko te organizovao i pripremio materijal za sirenje? :think:

Индиректни докази о крађи у држави Мичиген компјутерским алгоритмом који пребројава гласачке листиће.
Ово је тешко оспорити ако су подаци тачни, наравно.
Ради се о 138,000 гласова.
Преобраћен сам другови, било је крађе. :rtfm:

ti si ,malo pobrkao loncice, jer ford je bio predsednik tada
dakle, tramp bi mogao da pardonira obamu krimosa, ali u vasim snovima, a ovo sto pricas je naucna fantastika

vas nekolicina samo fantazira, uz podrsku botova... samo promasili ste forum, evo

Igre bez granica
https://forum.krstarica.com/forums/igre-bez-granica.197/post-thread

Znam da je za vas sutereniste malo teže da skapirate o čemu pričamo, ne zameram ti. Ipak je to racionalna razmena mišljenja.

Индиректни докази о крађи у држави Мичиген компјутерским алгоритмом који пребројава гласачке листиће.
Ово је тешко оспорити ако су подаци тачни, наравно.
Ради се о 138,000 гласова.
Преобраћен сам другови, било је крађе. :rtfm:

"Nas nadrogirani je pobedio vaseg nadrogiranog..." :lol:

I aludirao sam Pustosu da ne verujem u taj scenario.
sve ludje od ludjeg, prvo si ludovao da ce trampa neko da svrgne, pa si potom pravio aluzije na forda/niksona.
na svrgavanje poziva samo brenan koji jos uvek ne zna da li ima sikjuriti klirens; neka zagrize jace, pa ce saznati

ludovanjem samo izmisljate sve nevorovatnije scenarije, samo se zakopavate u lazi i samoobmanu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back