S1MCRO
Buduća legenda
- Poruka
- 25.115
Kako je prošao brat Kanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj radi logistiku na terenu a onaj iz Olova sa dulumom zemlje lobira! Mozda za ovo dobijete novu isporuku Ikara...za neki novi spomenik...

Kako je prošao brat Kanje?
Srbi i uopšte Balkanci zamišljaju da su i dalje u centru ko i devedesetih.To mu prvi potez cim zasedne u Ovalni kabinet, ziv nije zbog Bosne.

Pa vidis da ovaj vas klempavi iz Iowa ko sto i rekoh... Milwaukee jeste plav jer crnci i latinosi cine 60% stanovnistva u samom gradu, al okolo je sve crveno .. tvojih hairlija nema ni za lek i sigurno oni nisu nista odlucili...ne odlucujete ni u baaazniji a kamoli u USA. A ne znam sto si odusevljena Bajdenom jer izgleda bacio pik na Erdogana i voljenu ti Tursku.

"Fast way to corporate ladder" da uspostavi Monopol nad pravljenjem Ikara pa ce doteci i babovini taman za obnovu onoga spomenika...Al pazi kako senzacionalna vest, volonter neki sto mu babo klao svinje u mesari u Waterloo, Iowa![]()
Srbi i uopšte Balkanci zamišljaju da su i dalje u centru ko i devedesetih.![]()
China declines to formally recognise Biden win in US elections
https://www.aljazeera.com/news/2020...-formally-recognise-biden-win-in-us-elections
Zato sto su se poturice klanjali svakome okupatoru i krili mu se iza suknje osmlanije austrougari hitler amerika....Bajden je izuzetno simpatičan čovjek, srčan i pravi gospodin
Jos jedan dokaz da je kraduloviceva teorija po kojoj su americke demokrate i Kina na istoj strani, a i UK+Rusija+Repsi na drugoj elementarni idiotizam.![]()
Mi smo zapravo planetarno važniBosnjaci jos vise. Misle da se Dzo budi i ide na spavanje sa imenom Bosne u mislima.
Mi smo lakmus papir za procese. Bajden je to davno shvatio. Inteligentan čovjek 
Kakav debil , svaki tvit mu ima uzvicnik i on dalje nastavljaSmejte se vi meni, ali ovo nije naivno ni malo. Ovakvo ponižavanje zvanično najmoćnijeg čoveka na svetu. Svašta može da bude. Jedino ako svi oko Trampa smatraju da je za ludačku košulju i ne budu ga podržavali ako naredi NAPAD.
Pogledajte prilog 795595

Auuuu brate, znaš li koliko mi je smešno to tvoje shvatanje!Kakav debil , svaki tvit mu ima uzvicnik i on dalje nastavlja![]()

Trampovci , crveni i jedni i drugi haha.China declines to formally recognise Biden win in US elections
https://www.aljazeera.com/news/2020...-formally-recognise-biden-win-in-us-elections
Tako verovatno i postujes Vucica najvise na svetu ...Auuuu brate, znaš li koliko mi je smešno to tvoje shvatanje!
Ispada da je neki tviter administrator veći autoritet od USA predsednika po tebi.
Simpatično.![]()