SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nzn se ,moze i na jednu i na drigu stranu da prevagne ..fale neki veliki gradovi koji su tradicionalno demokratski a fale i mail glasovi koji su isto tako tradicinalno na strani demokrata a beke države su jako blizu . Bit ce gusto za Trampa .. Biden bolje stoji po ovim analiticarima ali i to je pitanje ko za koga nateze ..

Znači - šou tek počinje .

Сјећаш ли се Милуне кад их је директно Трамп бомбардовао у Сирији, а Руси ћутали и трпели?
То се догодило само у болесној машти Мајка Помпеа, не у стварности, о чему сведочи чак и анти-руски немачки лист Der Spiegel:
spiegel.png

Са друге пак стране, и Fox и CNN и NYT, као и бројни демократски и републикански политичари су кмечали како су Руси плаћали Талибанима за ликвидиране Амере у Авганистану, а како Трамп није смео ни да бекне, ни да мекне. :sad2:

Мичиген на 87% пребрројаних гласова јако тесан.
Такође и Пенсилванија са пребројаних 64%, има ту још пуно гласова.

ПС
каква је структура гласова који се броје немам појима.
Ma nema sanse da puste Pensilveniju nisu ji Republikanci naivni...Niko nije prognoziro ovako ubjedljivo vodjstvo i sad kao obrt onda ce oni isprovocirati nerede....Mene iznenadila Arazona i Misigen...tu sam kontra ocekivo...

Milo jeste osvojio pojedinacno najvisi broj glasova, a kakav je cirkus dole trenutno pre ce Amerika i sa slucajem na vrhovnom sudu dobiti predsednika nego CG vladu tri meseca od kraja izbora.
Ne pravi se lud...Mislio si da ce imati veciji i fromirati vladu svi znamo sta si prico budi covek reci promasio sam....Potom lupeto gluposti tipa "Sad ce Milo opet da Srbuje sto da ne kad moze Bojan Tomovic onaj pjevac sto nebi i Milo" ali da nespamujemo temu....

Veliki, veliki gospodin, spiritualno duboka licnost.

Puca mu krasni k*urac za tricarijama kao sto su nacija, boja koze, ideologija, vjera, samo euri su bitni.
Vito i Michael Corleone toj slobodarskoj dusi, nisu dostojni ni WC da oribaju.

:zcepanje:
Što kaže dotični gospodin ( inače moja simpatija sa
kojom bih volela da živim jer me toliko zasmejava
da bih na kraju sigurno majkala od smeha),
Pobednik je
Trampulja, cirkus rules :roll:

Iako je Bajden lepši , a i levičar je :malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back