SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oh Bože, čime su vas hranili u detinjstvu, vas zadrte desničare
da mi je znati, ili ipak ne, zdravije je za psihu.
Sa ovakvom raspravom ni za kafanskim stolom
ne bi dugo zajedno sedeli, a ne nešto ozbiljnije.

Ništa lično , Dragutine :)
ja sam oduvek zeleo da budem stariji, druzio sam se uglavnom sa starijim od sebe, hteo sam da budem ispred vremena da bih znao kako se sve obicno zavrsava.
tako su me obisle revolucije i uvek sam bio partibrejker, nikad se nisam druzio sa mladjim od sebe da ne bih bio ponet onom narodnom mladost ludost.

Ови Комијеви краду горе од Напредњака.

Срећом, Врховни суд Америке је на страни народа, за разлику од Уставног и Управног суда у Србији, где имамо полтрончиће и кукавице.
Potpuno si u pravu. Ustavni sud Srbije je apsolutna sramota za ovu državu.

Zato Dotični više neće moći da drži banku još 20 godina..

Ne u svih 49. U 19 država vodi Bajden i to ubedljivo uglavnom. Vajoming recimo 70:26.

Govorim o ukupnom broju glasova na nivou US.. Biden trenutno ima 69,029,309 glasova, a Trump 66,744,208. Razlika je oko 2 miliona i 300 hiljada. U Kaliforniji Biden ima oko 4 miliona glasova vise. Oduzmi mu Kaliforniju i imace 65 miliona u ostalih 49 drzava. To je manje od Trumpa. Govorim o trenutnom stanju glasova.

Govorim o ukupnom broju glasova na nivou US.. Biden trenutno ima 69,029,309 glasova, a Trump 66,744,208. Razlika je oko 2 miliona i 700 hiljada. U Kaliforniji Biden ima oko 4 miliona glasova vise. Oduzmi mu Kaliforniju i imace 65 miliona u ostalih 49 drzava. To je manje od Trumpa. Govorim o trenutnom stanju glasova.
I ja tome pričam.

Važan je total jer Bajdenu bi moglo i da pogoduje to što u Trampovim državama gubi sa manjom razlikom dok u državama kojima vodi ostvaruje veću prednost.

TRUMP SVE DOBIJA:

Georgia - Trump vodi (Donald Trump 50,5 posto, Joe Biden 48,3 posto. Prebrojeno je 94 posto glasova. Država nosi 16 elektorskih glasova)

Sjeverna Karolina - Trump vodi (Donald Trump 50.1 posto, Joe Biden 48.7 posto. Prebrojeno je 94 posto. Država nosi 15 elektorskih glasova)

Pennsylvania - Trump vodi (Donald Trump 55.7 posto, Joe Biden 43.1 posto. Prebrojeno 64 posto. Država nosi 20 elektora)

Michigan - Trump vodi (Donald Trump 49.6 posto, Joe Biden 48.8 posto. Prebrojeno 87 posto. Država nosi 16 elektorskih glasova)

+67ELEKTORA = 280

BIDEN MOZDA:

Wisconsin - Biden vodi (Joe Biden 49.4, Donald Trump (49.1) [Prethodno je bilo Donald Trump 51.1, Joe Biden 47.4]. Prebrojeno je 95 posto. Država nosi 10 elektora)

Nevada - Biden vodi (Joe Biden - 49,2 posto, Donald Trump 48,6 posto. Prebrojeno 67 posto glasova. Država nosi šest elektorskih glasova)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back