SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:per: Smoki se i dalje lomi da li je za demokrate ili republikance hahaha.
Ja sam za libertarijance, republikanci deluju kao manje zlo, tu su čak i Ron Pol i Rand Pol tako da je jasno za koga sam.
Međutim, Tramp mi je vučićevski antipatičan totalno pa bih radije nekog drugog, ali mi je Kamala podjednako antipatična kao i Tramp pa nisam ni za nju.
Da je neki fin demokrata bio bih za njega protiv Trampa.
Ovako najviše podržavam libertarijanske influensere kojima je tata Ron Pol, a Rand Pol najstariji brat, a oni su ti totalni Trampovci i to ti je to.:malav:

Ja sam za libertarijance, republikanci deluju kao manje zlo, tu su čak i Ron Pol i Rand Pol tako da je jasno za koga sam.
Međutim, Tramp mi je vučićevski antipatičan totalno pa bih radije nekog drugog, ali mi je Kamala podjednako antipatična kao i Tramp pa nisam ni za nju.
Ovako najviše podržavam libertarijanske influensere kojima je tata Ron Pol, a Rand Pol najstariji brat, a oni su ti totalni Trampovci i to ti je to.:malav:
Kenu ce biti glava otkinuta.
Tramp ce izgubiti izbore.
Libek sekta na aparatima.

To je uvod u revoluciju , a ona nije nemoguca.

Ipak verujem da nece biti nista, deep state drzi sve pod kontrolom.
Ima vise ozbiljnih tacki sporenja.
Republikanci gube podrsku gradjana, a imaju veci uticaj od demokrata na kljucnim pozicijama.

Veliki poraz Trampa bi signalizirao republikancima da su se preracunali i mozda ce se vratiti politickom centru.
Svi ostali rezultati ce voditi u dalje odrzavanje tenzija, ali verovatno bez otvorenih sukoba, za sada.

Да, ти си за оног Гарија Џонсона.

Ви људи сте и довели Трампа 2016, нарочито она Џил Штајн из Зелених која је коштала Хилари макар Мичигена.

Zavisi od republikanske stranke, ako podrze Trampov poziv na nerede, onda je sve moguce.
jeste uplatis pare na antifu i one idu trampy? nece biti, nego idu bajdenu

tramp poziva na red i zakon, a demorat nece ni da izusti ZAKON, RED

Videos
1602706913708.jpeg
PREVIEW
1:58
Trump Says Biden Can't Even Say 'Law and Order'

Video: Trump Dares Biden To Say He's for Law & Order, Biden ...
amnonfreepress.com › video-trump-dares-biden-to-say-...

Sep 30, 2020 — The Daily Reformer. It wasn't clear what Biden meant by 'a little bit of order.'

Kenu ce biti glava otkinuta.
Tramp ce izgubiti izbore.
Ma okej, vidim svi vi želite stari Establishment, naročito Nosfi, ali libertarijanci uopšte nisu u tom fazonu.
Oni žele famozni Suverenizam, a ne Globalizam..
Nadam se samo da neće biti nekog rata, mada kako Demokrate grizu i kako su agresivni i netolerantni svašta je moguće.
Ako ne sednu za sto i ne dogovore se o pravilima igre koja bi bila poštovana svašta može da bude.
Časkom neki građanski rat može da bukne u ovakvim uslovima.
Jer nijedna strana neće da popusti i samo zatežu i kad se desi onda će samo da krenu.

Ma može se buniti, no ne može, ako izgubi, praktički ništa.

SAD su ozbiljna zemlja. Tamo vlada zakon, uza sva mjestimična iskrivljavanja.
Moze, prizanavanje poraza je tradicija neophodna za mirni transfer vlasti, SAD nema jasan protokol sta da radi kada predsednik odbija da prizna poraz.

Tu je kljucna republikanska stranka i paravojne formacije koje podrzavaju Trampa.

Ви људи сте и довели Трампа 2016, нарочито она Џил Штајн из Зелених која је коштала Хилари макар Мичигена.
Gary-Johnson-2011.jpg

1486133_013518_ff.jpg

Kao da su od iste majke jbt :rotf:

Hunta.

Nadam se samo da neće biti nekog rata, mada kako Demokrate grizu i kako su agresivni i netolerantni svašta je moguće.
Ako ne sednu za sto i ne dogovore se o pravilima igre koja bi bila poštovana svašta može da bude.
Ko da sedne, luda nensi? pa juce smo videli da je neuracunljiva sa blicerom.
ej, cnn kralj laznih vesti, i sad je cnn apologeta republikanaca, po nensi?

BOG JE AMERIMA VEC UZEO PAMET, obracun sa pacovima je zagarantovan.

Ma okej, vidim svi vi želite stari Establishment, naročito Nosfi, ali libertarijanci uopšte nisu u tom fazonu.
Jer nijedna strana neće da popusti i samo zatežu i kad se desi onda će samo da krenu.
Libek bi trebao da bude uz globaliste , nema rasta gdp bez globe.

ajoj nista ne znas.

Moze, prizanavanje poraza je tradicija neophodna za mirni transfer vlasti, SAD nema jasan protokol sta da radi kada predsednik odbija da prizna poraz.

Tu je kljucna republikanska stranka i paravojne formacije koje podrzavaju Trampa.
Aug 25, 2020 — Hillary Clinton has a piece of advice for Democratic presidential candidate Joe Biden: Whatever happens, do not concede defeat

https://www.nbcnews.com/politics/20...ould-not-concede-2020-election-under-n1238156

plan je da nema predsednika dok ne pridodju ko zna kad postom glasacki listici, FALSIFIKOVANI

“Joe Biden should not concede under any circumstances, because I think this is going to drag out, and eventually I do believe he will win if we don't give an inch,

dakle, plan je jasan, da ne popustaju mesecima, dok lazni mediji ne isperu mozak americi, dok se ne prebroje svi FALSIFIKOVANI POSTANSKI LISTICI

Vrhovni sud SAD bi uskoro mogao da ima 7:3 odnos konzervativnih i progresivnih sudija. To moze dovesti do ponistenja niza progresivnih zakona.
Trenutni odnos americke populacije je 40(45):60(55) konzervativnih i progresivnih. Po nekim pitanjima podrska progresivinim idejama je i 70%.

"Stari Establishment" vise ne odslikava stanje na terenu, dobar broj glasaca je postao progresivniji.

Da znaš samo kako se ljute kad im kažeš da su njihovi glasovi bačeni...:lol:
Mada i u samoj Libertarijanskoj partiji ima mnogo podela, e to je tek tragično...

jeste uplatis pare na antifu i one idu trampy? nece biti, nego idu bajdenu

tramp poziva na red i zakon, a demorat nece ni da izusti ZAKON, RED

Videos
Pogledajte prilog 780239
PREVIEW
1:58
Trump Says Biden Can't Even Say 'Law and Order'

Video: Trump Dares Biden To Say He's for Law & Order, Biden ...
amnonfreepress.com › video-trump-dares-biden-to-say-...

Sep 30, 2020 — The Daily Reformer. It wasn't clear what Biden meant by 'a little bit of order.'
Tramp govori svojim paravojnim formacijama: "Stanite i budite u pripavnosti" :confused:

Sad sam pogledao video koji si objavio, Tramp laze na zaklapa.

Tramp govori svojim paravojnim formacijama: "Stanite i budite u pripavnosti" :confused:

Sad sam pogledao video koji si objavio, Tramp laze na zaklapa.
To kaze tvoj brat kazov komi?
Pazi neko ce reci da preterujem ali Tramp i Vucic imaju dosta dodirnih tacaka.
pamet? samo vucic misli da je pametan, kao sto vas dva brata lazova mislite da ste duhoviti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back