SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako tramp ne uspe da oslobodi ameriku od globalističke pošasti pa izbegne u rusiju svakako će steći mnogo prijatelja tamo. a bome s poznavanjem stanja stvari dobro bi došao i zvaničnicima.

vidiš, malo verovatno.
Tako je, čekaju ga ruski oligarsi suverenisti :)
1607281529552.png

Kako li je tek merikancima?
Kažu braća se posvadjala, razvode se brakovi, očevi i sinovi ....
pratim mnoge americke forume, veruj da o koroni uopste ne pisu..sad im je glavna vest da su trampovi uspeli da navataju jednu dominionovu masinu sto je kalibrirana da kad kliknes tramp ode glas bajdenu i da ce je doneti ne znam vec kome na ispitivanje

a to je koliko sam gledala na historiju, bilo i na masinama 1960-1970 koje su bile drukcije, ali na istu foru se muvalo

pratim mnoge americke forume, veruj da o koroni uopste ne pisu..sad im je glavna vest da su trampovi uspeli da navataju jednu dominionovu masinu sto je kalibrirana da kad kliknes tramp ode glas bajdenu i da ce je doneti ne znam vec kome na ispitivanje

a to je koliko sam gledala na historiju, bilo i na masinama 1960-1970 koje su bile drukcije, ali na istu foru se muvalo
Baš me zanima kako će se sada Gospodar izvući?
Dao podršku Trampu, a nameštao za Bidena.

Kako li je tek merikancima?
Kažu braća se posvadjala, razvode se brakovi, očevi i sinovi ....

Šteta je da Rusija ne primi Benona,mogli bi ga izmiriti sa Trampom :)

" 20.08.2020.
Stiv Benon, bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, uhapšen je danas.

Stivi-Benon.jpg
Izvor: YouTube/Printscreen/ABC News In-depth

On je optužen za prevaru donatora u kampanji "Izgradi zid", na teret mu se stavlja da ih je oštetio za više stotina hiljada dolara

Pored njega uhapšene su još tri osobe, a vest o hapšenju potvrdila je kancelarija saveznog tužioca, prenosi CNN.

Benon, nekadašnji prvi čovek ekstremnog desničarskog portala "Brajtbart", ušao je u Belu kuću kao osoba od velikog poverenja predsednika Donalda Trampa, a uskoro je imenovan i stalnim članom Saveta za nacionalnu bezbednost.

Međutim već na proleće 2017. godine Benon je dobio otkaz nakon iznenadne reorganizacije Saveta za nacionalnu bezbednost SAD. Ponešto o razlazu se moglo pročitati u bestseleru novinara Majkla Volfa ("Oganj i gnev: Unutar Trampove Bele kuće").

Benon je, prema tom izvoru, Trampa smatrao "nepismenim idiotom" koji se bojao ulaska u Belu kuću.

Tramp je, navodno, mislio da je Benon poludeo, čak je i njemu bio previše radikalan.Ipak, siva eminencija nove desnice nije otišla u penziju. Benon se nakon "razlaza" sa Trampom, "prebacio" u Evropu u Briselu osnuvao fondaciju "Pokret" (The Movement) koja podržava snage desnije od tradicionalnih konzervativaca i demohrišćana."
https://mondo.me/info/Svijet/a864363/Amerika-Hapsenje-Stiv-Benon-Prevara-Donald-Tramp-Najnovije.html

Poslednja izmena:
Šteta je da Rusija ne primi Benona,mogli bi ga izmiriti sa Trampom :)

" 20.08.2020.
Stiv Benon, bivši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, uhapšen je danas.

Stivi-Benon.jpg
Izvor: YouTube/Printscreen/ABC News In-depth

On je optužen za prevaru dontora u kampanji "Izgradi zid", na teret mu se stavlja da ih je oštetio za više stotina hiljada dolara

Pored njega uhapšene su još tri osobe, a vest o hapšenju potvrdila je kancelarija saveznog tužioca, prenosi CNN.

Benon, nekadašnji prvi čovek ekstremnog desničarskog portala "Brajtbart", ušao je u Belu kuću kao osoba od velikog poverenja predsednika Donalda Trampa, a uskoro je imenovan i stalnim članom Saveta za nacionalnu bezbednost.

Međutim već na proleće 2017. godine Benon je dobio otkaz nakon iznenadne reorganizacije Saveta za nacionalnu bezbednost SAD. Ponešto o razlazu se moglo pročitati u bestseleru novinara Majkla Volfa ("Oganj i gnev: Unutar Trampove Bele kuće").

Benon je, prema tom izvoru, Trampa smatrao "nepismenim idiotom" koji se bojao ulaska u Belu kuću.

Tramp je, navodno, mislio da je Benon poludeo, čak je i njemu bio previše radikalan.Ipak, siva eminencija nove desnice nije otišla u penziju. Benon se nakon "razlaza" sa Trampom, "prebacio" u Evropu u Briselu osnuvao fondaciju "Pokret" (The Movement) koja podržava snage desnije od tradicionalnih konzervativaca i demohrišćana."
https://mondo.me/info/Svijet/a864363/Amerika-Hapsenje-Stiv-Benon-Prevara-Donald-Tramp-Najnovije.html
Lili, ljubavi, ne zatrpavaj me ... plizzz

ma moze da navija za koga hoce... nova americka politika na balkanu je takva da za njega vise mesta nece biti... samo da molimo svevisnjeg da se skloni mirno kad mu narede... za dobrobit drzave
Nemoj da zaboraviš Gospodareve sposobnosti modifikacije i transformacije.
Ume on da pliva u svim vodama.
Mada, ako oni reše da bude tako ... najbolje da ode ko Milo .. onako sve hodajući unazad ... uz zahvaljivanje svima koji su na izbore izašli :D

Nemoj da zaboraviš Gospodareve sposobnosti modifikacije i transformacije.
Ume on da pliva u svim vodama.
Mada, ako oni reše da bude tako ... najbolje da ode ko Milo .. onako sve hodajući unazad ... uz zahvaljivanje svima koji su na izbore izašli :D
ma moze da se transformise u sta hoce...on je olicenje propale politike, koja ce i dalje biti ista ali sa drugim modusom, citaj drugim scenariom jer se narod zasitio ove posto je preterao i samom bogu se smucio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back