Majole
Ističe se
- Poruka
- 2.367
I ovaj je srbin. 100 posto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ovaj je srbin. 100 posto.
ово звучи толико јадно, да немам речи.Nismo sacuvali socijalizam
а шта кажу, тај програм за крађу гласова што су га наручили демократе, рађен у Србији. па може ли иједан криминал у свету да прође без нас Срба?!
To su Srđini vojnici...Pored IT kolevke USA , Srbi rade softver i to za izbore AMerikancima.
Prica za suvereniste.
ne znam za druge ali ja osobno sam navijao da pobijedi Trump, da u drugom mandatu konsolidira USA i pripremi istu za narednog republikanskog predsjednika koji bi Kinu vratio na tvorničke postavke... ovako sa ovom socijalističko pe.derskom paradigmom u režiji kvazi-demokrata teško da će što od toga biti...Опа .... Црвати ПРОТИВ Бајдена .....
?!
рече комуниста и остаде жив.U Americi se barem menjaju izmedju dve jake struje ... ovde imas jednu jaku partiju koja guta sve pred sobom i milion frakcija razlicitih korisnik idiota i marginalizovanih grupa ...
Posle neko kaze da smo mi nekome primer ...
Cista stabilokratija.
па и он је госпођица са мало више тестостерона. само ти не капираш те ствари, очигледно.Bolje i to nego kristijan goVnubovic i knele.![]()
па и он је госпођица са мало више тестостерона.

Sada malo da naguzimo Trampovce posto pate od populizma .
Smoki Trampu nisu smetala pisma kada je dobio Arizonu na proslim izborima ?
Pogledajte prilog 795808
Socijaldemokrata.рече комуниста
моја сестра од ујака је информатичар. гомила њених колега раде програме за разне америчке компаније.Pored IT kolevke USA , Srbi rade softver i to za izbore AMerikancima.
Prica za suvereniste.
nikako se to ne može objasniti... onima koji su doveli do toga da ti glasovi nestanu...Ovaj grafik je samo dokaz da su i Trampovi glasači koristili poštu. Eto recimo u Michigenu 2016. glasalo je 1.000.000 poštom sada je sigurno i više. Tramp je dobio Michigen 2016. znači glasali su i njegovi.
Kako sada da objasnimo 100% odsustvo Trampovih glasova u paketu od 100.000 i kusur glasova poštom.
у огромној већини случајева особе које не потичу из неког тешког социјалног муља, а имају конфликтне природе личности, носе неки унутршњи конфликт, који врло често има сексуалну димензију/девијацију. просто речено- ко има конфликт са самом собом, има конфликт и са средином.Kristijan?
Zar on nije prototip #svegastotrebadabudepravomusko ?![]()
И оружје којим исламисти убијају пи Бечу, српска производња.а шта кажу, тај програм за крађу гласова што су га наручили демократе, рађен у Србији. па може ли иједан криминал у свету да прође без нас Срба?!

Е, немој те приче о колективној одговорности.имаће и разлог нас да бомбардује, јер смо направили програм за крађу његових гласова. ко год да победи, најебали смо.

Vidim da nesto urla kao i obicno pa mu nisam uputio odgovor.Socijaldemokrata.
Софи, сад свим силама навијај за БајденаЕ, немој те приче о колективној одговорности.
Ја не знам ни игрице да играм, а камо ли софтвер да правим.![]()
видиш да смо “гласали” за њега. ако Трамп победи, има да нас нема 
Мени се више свиђа теза колеге @bas kao да смо лепо Бајденовима увалили шкарт програм да их лако ухвате у крађи и демонтирају на дуже стазе.Софи, сад свим силама навијај за Бајденавидиш да смо “гласали” за њега. ако Трамп победи, има да нас нема
![]()

Gledamo, iz minuta u minut, kako se pljuje, vređa i šutira na zemlji čovek koji je četiri godine vodio Ameriku i to bez prava da iznese svoje mišljenje, stav, sumnju, procenu, pravnu analizu, svoje argumente i dokaze. Bez prava na odbranu.Pod planetarnim reflektorima, tako, gledamo u direktnom prenosu kako se surovim, antidemokratskim i totalitarnim metodama, kojim je nemoguće suprotstaviti se, deklasira predsednik Amerike kao poslednji „autoritarni diktator“ iz neke banana republike.
Svet okreće novu crnu stranicu. Nadajmo se da to nije put u veliku globalnu tragediju.Ali ne bi trebalo seiriti što se taj, u mnogim pojavnim elementima grozomorni poredak „duboke države“, okrenuo ka autorazaranju i poništavanju osnova američkog društva.
мислиш да ту причу можемо продати Трампу?Мени се више свиђа теза колеге @bas kao да смо лепо Бајденовима увалили шкарт програм да их лако ухвате у крађи и демонтирају на дуже стазе.
Ја инклинирам митовима о Србима као опасним момцима и обавезно позитивцима.![]()
ја сам некако склонији тези да ми људима подвалимо шкарт и кад поштено плате превару. ето нпр. докторат министра Малог, човек фино платио колико су тражили, и још им набацио неколико милиона преко цене, да им се нађе. а они му подвалише фалш докторат.