SAD - predsednički izbori 2020.

Pobednik predsedničkih izbora u SAD 2020. godine?

• Donald Tramp

glasova: 91 74,6%
  • Džo Bajden

glasova: 31 25,4%

• Ukupno glasova
    122
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa trump misli na svoju pobedu. a bajden zna da neće pobediti pa nastavlja priču s maskama.

Tacno tako.

nije mi baš logično, da su Amerikanci glasali za Bajdena...Tramp je hteo da uvodi carine, kvote, povratak fabrika...a izgubi izbore..da li je sve regularnoo ili smuvano, ko bi ga znao

Amerikanci kao nacija imaju kompleks, glasali su za Bajdena u nadi da ce opet biti svetski serif. To se nece desiti pobedio prvi ili drugi.

Софи републиканка 🇺🇸
Нисам ја нека републиканка, више сам рада да коначно видимо демонтажу тог накарадног система који урнише планету корпоративним монополом зарад ког бришу границе, убијају идентитете, људе, разлике и све лепоте ове планете.

interesuje me šta to dobro Tramp radi za Srbiju i Srbe
da odraše glasove ( tastature) navijajući za njega?
za srbiju ne radi nista, a zasto mislis da bi trebao?
radi za ameriku.
mi srbi smo za trampa samo iz razloga da ne pobede klinton onomad, a sada bajden, a ako to nije jasno i dalje zasto, onda ni nama nije jasno da si ti srpkinja, vec mislimo da si cro ili sipt.
Нисам ја нека републиканка, више сам рада да коначно видимо демонтажу тог накарадног система који урнише планету корпоративним монополом зарад ког бришу границе, убијају идентитете, људе, разлике и све лепоте ове планете.
tako i ja - kakve veze ja imam sa republikanskom strankom?
glsama za trampa jer nema ljudi, a on je covek; njegovu neprijatelji su pacovi, demorats glodari koji mrze ljude, covecanstvo, samo lazu i kradu dok svet polako tone u beznadje

milsim da je glupo da se mi sada branimo kao da ne pravimo kult licnosti od trampa, kada ama bas sve sto suprotna strana radi je pravljenje kulta, i od nauke, i od ekonomije i tako redom, prave kult da pokriju laz i prevaru

Poslednja izmena:
Amerikanci kao nacija imaju kompleks, glasali su za Bajdena u nadi da ce opet biti svetski serif. To se nece desiti pobedio prvi ili drugi.
u ovoj kolosalnoj kradji ukrali su mozda i 10 miliona glasova, a na nama je da dokazemo bar 1 milion, do nove godine i kraj price; vec sada se nalzae batch-ovi sa desetinama i stotinama hiljada nevazecih, ilegalnih glasova..ILI GLITCH-EVA, TAKODJE 10-AK I CAK DO 300 HILJADA! VIDITE SAMI, IZ DANA UJ DAN TO IDE SVE VISE, GDE JE Kraj? jel i vasi kompjuteri kucni i digitroni tako glitchuju?
https://www.thegatewaypundit.com/20...ross-swing-states-incidents-identified-today/

. kada se obracunamo sa pacovima - demo-rats, onda prelazimo na krupnije zverke.

nema sanse da su ameri glasali da budu serif sveta. amerri su glsali jer je tramp rekao suprotno, da nije zapoceo ni 1 rat.
nemoj da te neko laze, tramp je dobio bar DUPLO VISE GLASOVA OD BAJDENA BABE 70-80 MILIONA, A BAJDEN 40 MAKSIMALNO! krali su 10ine milona glasova

Ovo se nije desilo u istoriji.SADA IMAMO PRILIKU DA ZAVRSIMO SA PACOVIMA, TREBA VEC GLEDATI KOJA STRANKA CE DA POPUNI POLITICKI PROSTOR POSLE DEMOKRATSKE, KAO KADA SU NASI ZUTACI ISPALI IZ POLITIKE.

Poslednja izmena:
Real Clear Politics on Monday pulled their call for Joe Biden in Pennsylvania.
Joe Biden came from a 700,000 vote deficit on Election night and with the help of OVER ONE MILLION NEW VOTES overtook President Donald Trump by Friday!

700 hiljada plus 1 milion jednako? istorijska kradja! nevidjeno do sada!

pazi ovo, masovna kraadja, a ne neko sibicarenje, MILIONI! krali su, a na drugoj strani su bacali nase glasove u kontejnere - nezabelezena kradja u istoriju demokrate u americi! i sad da baba bajden bude predsednik? NECE DA MOZE.

Poll Watchers in Wayne County File Lawsuit Alleging Detroit Officials Knowingly Committed Mass Voter Fraud

EVO I SIENEN, MISLIM STVARNO NECU DA PSUJEM I VREDJAM, ALI NEMA NIZE [HRK, PLJUC]
CNN’s Jake Tapper Suggests Trump Supporters Who Won’t Accept Defeat Should Have Trouble With “Future Employers”

NISTA DzEJK APLIKOVACEmO KOD ANTIFE ZA POSAO, OK?

In other words, Tapper is suggesting that Trump supporters who discuss allegations of vote fraud should be punished economically.

glupander dzejk, jel ce i mitch da izgubi posao? cnn je televizija za idiote, to se u americi vise ne gleda, sigurno ne kao ranije!

Poslednja izmena:
ja osobno kao ne amerikanac ne doživljavam ove izbore kao nešto krucijalno po moj osobni život...ali zamislimo....te milione ljudi koji su glasali za trumpa i ZNAJU da su pokradeni hoće li oni izgubiti vjeru u politički sistem i njihovu mogućnost izbora i tražiti neka druga rješenje koja nisu nimalo dobra kako za njih tako i za njihove protivnike...

zamislimo srbiju i izbore u šabcu...zamislimo izbornu mogućnost da se u americi ponavljaju izbori zbog jednog nereguralnog listića u kutiji i njegovog pripisivanju jednoj od strana u izborima...kada bi ti izbori u americi postali legitimni 2056...?....ovaj izborni sistem u americi nije demokratski već skrojen prije 150 - 200 god.za korporativnu bogatašku klasu bez obzira i na glasanje da zadrži svoju moć...

EVO I SIENEN, MISLIM STVARNO NECU DA PSUJEM I VREDJAM, ALI NEMA NIZE [HRK, PLJUC]
CNN’s Jake Tapper Suggests Trump Supporters Who Won’t Accept Defeat Should Have Trouble With “Future Employers”

NISTA DzEJK APLIKOVACEmO KOD ANTIFE ZA POSAO, OK?

In other words, Tapper is suggesting that Trump supporters who discuss allegations of vote fraud should be punished economically.

glupander dzejk, jel ce i mitch da izgubi posao? cnn je televizija za idiote, to se u americi vise ne gleda, sigurno ne kao ranije!

Ali neverovatno kad mislis da si sve cuo i vidio demantuje te ovakva moralna nakaza koja ode u "full retard mode" sa bezobrazlukom...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back