SAD ILI ODMAH?

• Začetnik teme Začetnik teme Sily
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koliko dugo cekate na sex u novoj vezi?

• Uradim to odmah u prvoj nedelji zabavljanja

• Do mesec dana

• Oko dva meseca

• Nekoliko meseci

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sily:
Da li mislite da je bolje odmah na samom pocetku veze imati sex i videti da li vam neko odgovara, ili
je potrebno cekati da prodju meseci udaranja ceznje i upoznavanja?

Sta je bolje po vama i zasto?
Svašta. Možda ja malo nezrelo, bar po ovom pitanju, razmišljam, ali nisam sa nekim zbog sexa. Ako mi se zaista dopadne, zašto da ne.
Problem je što mora da prođe vreme da bi mi se neko dopao. A ne mogu (ne želim) da budem sa nekim ko mi se ne dopada. Kraj priče.

Sily:
Sreca moja pa me nikad nije bilo sramota da bezim!

:D :D :D
Stara poslovica:
Beganova majka ne kukala. :lol:
Pricica ti je stvarno wow...za ne poverovati...kao one iz treceg oka. :lol:
Gde nalazite takve kretene... ili samo od njih napravite to... :idea:
PS Ni ja ne volim karfiol. :lol: Mada mi keva ni ne zivi sa mnom... Al da mi ga skuva ne bi ga jeo... fuj... nek ga jede sama...

No ovo sve sto si ispricala me podseca na klasicne slucajeve linije manjeg otpora...karakteristicne za decu...

E a sad Sily da ja tebi ispricam jednu pricicu ...istinitu pricicu ...nije filozofija...

Pre nekih godinu ipo otprilike ja na chatu upoznadoh jednu devojanu...I sad mi ona prica da je iz mog mesta upoznala nekog lika... koji je navodno bio totalni kreten... koji ju je smarao i proganjao... ona je tad u to vreme imala tipa i kao nije htela da bude sa ovim.... a ovaj je pretio kako ce reci njenom tipu sta radi ako ne bude spavala sa njim...
I ja je pitam i koje je god taj tip i kako se zove... i ona mi kaze... A ja bre znam tog tipa!!! Taj tip uopste nije takav kakvim ga je ona opisala...on je bas po meni miran i povucen decko...

No elem...druga strana medalje... par nedelja kasnije...ja sretnem na bilijaru tog tipa... I pocnemo mi da pricamo i ja sve onako izokola...ne govorim mu da ja znam ovu ni sta je ona pricala....al navedem ga da mi prica o njoj... Paz sad pricicu...
On i drug uleteli na net da se zezaju... kad tamo neka lujka...kao ima tipa ali kao oce sex...i oni se kao sprdaju oces sa obojicom... i ona kaze oce... i zove ih kod nje u stan...
I oni otisli...i ovaj drugi tip uopste nije hteo...posto ni jedan ni drugi nisu u tom fazonu... a on je kao sa njom otisao solo u sobu... I tu oni kao poceli da se ljube skidaju...i tad je ona kao dobila neki napad.... da li epilepsija ili nesto... nemam pojma...ali svejedno ovaj lik se prestravio i pobegao ... kao kulturno..ali ono bezmo odavde varijanta...

E i sad koja prica je tacna ja nemam pojma... najverovatnije nijedna... ali je naravoucenije da kad se posvadjaju svako od svakog pravi kretena i da uvek treba cuti i drugu stranu medalje...

Gazdarice,ovo je tema o tome kako potpisi na forumu uticu na sex sada ili odmah.Kapiras?
Znaci po potpisu vidis da li ces da se kresnes sa nekim u prvih nedelju dana ili kroz 6 meseci,kada promeni potpis.:D
Aleksej,tacno je da ovde nije bilo potpisa do pre par meseci,dok nisu promenili,nije bilo ni avatara...sto je meni bilo jako cudno i glupavo kada sam dosao na Krstaricu. posto sam par godina unazad posecivao neke forume,uglavnom navijacke...i to je bilo smesno samo da gledas avatare i citas poruke,akamoli ovo ostalo.:D
A sta je presedan? Presedan je to sto su nam stavili mogucnost potpisa,pa ga uskratili...e to nisam do sada sreo!

Back