"САД И НАТО СУ УБИЛИ МИЛОШЕВИЋА" Шокантна исповест америчког адвоката: "ОВО ЈЕ РАЗЛОГ!"

Да ли је Слободан Милошевић, смишљеним, намерним пропустима челника Хашког казамата, УБИЈЕН?

• Јесте

• Није

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Poruka
20.125
"САД И НАТО СУ УБИЛИ МИЛОШЕВИЋА" Шокантна исповест америчког адвоката:
"ОВО ЈЕ РАЗЛОГ!"

Slobodan-Milosevic-ICTY-1.jpg

Истина о смрти бившег председника, Слободана Милошевића.

У Хагу је оптужен за ратне злочине против човечности у Хрватској, Босни и на Косову.
Током суђења Милошевић се бранио САМ, негирајући одговорност и тврдећи да је био жртва политичког прогона.

"Ниједно одговорно руководство, нити обавештена јавност НИСУ СМЕЛИ да допусте ДА СЕ НЕ СПРОВЕДЕ ТЕМАЉНА ИСТРАГА СВИХ ПРОПУСТА КОЈЕ ПОЧИНИО СУД, КАДА СЕ НИЈЕ ОБАЗИРАО НА ОНОЛИКЕ ЗАХТЕВЕ ДА СЕ НЕШТО ПРЕДУЗМЕ У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЉА председника Милошевића. Последњи такав апел датира само дан пре његове смрти, јер је пре тога у судници свако могао да се увери да је његово стање критично..."

Кларк верује да велике силе НИСУ желеле опстанак јаке Југославије, те да су "УБИЛЕ И ДРЖАВУ И ЊЕНОГ ЛИДЕРА"

Слободан Милошевић остаје личност о којој се и данас води оштра полемика.

Његово наслеђе и даље обликује политичке и друштвене расправе у Србији и региону!

Poslednja izmena:
Што се мене тиче,
моје лично мишљење да је он тамо буквално ЛИКВИДИРАН и физички и психички!
И да би зато требао неко да одговара:aha:

А што се тиче овог цитата:

"Ниједно одговорно руководство, нити обавештена јавност НИСУ СМЕЛИ да допусте ДА СЕ НЕ СПРОВЕДЕ ТЕМАЉНА ИСТРАГА СВИХ ПРОПУСТА КОЈЕ ПОЧИНИО СУД, КАДА СЕ НИЈЕ ОБАЗИРАО НА ОНОЛИКЕ ЗАХТЕВЕ ДА СЕ НЕШТО ПРЕДУЗМЕ У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ЗДРАВЉА председника Милошевића. Последњи такав апел датира само дан пре његове смрти, јер је пре тога у судници свако могао да се увери да је његово стање критично..."

Моје питање би било упућено пре свега руководству СПС, зашто ништа по том питању нису предузели,
а онда и државним институцијама Србије,
а на крају крајева питање би било упућено и широј јавности, народу,
који је све ово НЕМО пратио, гледајући суђење из Хашког казамата.

Због никаквих реакција, а јасно је као дан да је Милошевић и одведен у Хаг да би био склоњен са политичке сцене и ЛИКВИДИРАН,
сви ћемо генерацијски да испаштамо!

Slobo je imao dijabetes melitus bre
Докажи,
зато што то није истина!

А и да прихватим да је истина то што кажеш, какве везе има та твоја констатација са темом?
Знаш ли да ли је он у Хагу лечен од дијабетеса?
Ја не знам, можда ти знаш, па НАПИШИ онда,
мука ми је више од наклапања типа "реклаказала", ма ко да је у питању, било јавна личност или не!

Кларк верује да велике силе НИСУ желеле опстанак јаке Југославије, те да су "УБИЛЕ И ДРЖАВУ И ЊЕНОГ ЛИДЕРА"
Jake li drzave, srbija i crna gora obe iscrpljene sankcijama i ratovima u sloveniji, hrvatskoj, bosni

Докажи,
зато што то није истина!

А и да прихватим да је истина то што кажеш, какве везе има та твоја констатација са темом?
Знаш ли да ли је он у Хагу лечен од дијабетеса?
Ја не знам, можда ти знаш, па НАПИШИ онда,
мука ми је више од наклапања типа "реклаказала", ма ко да је у питању, било јавна личност или не!
2001 - ljudi su govorili da ima dijabetes ali je njegov tim samo potvrdio da ima vrlo visok krvni pritisak.
https://www.cbsnews.com/news/milosevic-ally-charged/

2006 - autopsija
https://www.icty.org/en/press/preliminary-autopsy-results-slobodan-milosevic
"The Tribunal has received a brief summary of the autopsy results. According to the pathologists, Slobodan Milosevic's cause of death was a "myocardial infarction". Further, the pathologists identified two heart conditions that Slobodan Milosevic suffered from, which they said would explain the myocardial infarction.

The Prosecution Service of The Hague informed the Registrar that a toxicological examination will still be carried out. The Tribunal has been informed that the final report will be issued as soon as possible.

Slobodan Milosevic's remains will be released to the family tomorrow."

Analiza iste godine:
"He had a long history of diabetes and cardiovascular problems. He was a man who had what you would call a sedentary lifestyle. He smoked, he was fond of scotch [whisky], and he also had a long history of high blood pressure. And it was for these medical reasons that his trial was frequently interrupted."

A sad, zašto bi ga ubili

Jake li drzave, srbija i crna gora obe iscrpljene sankcijama i ratovima u sloveniji, hrvatskoj, bosni
Немој тако буквално да тумачиш реченицу, или реч.
Јака, може значити и у будућности, а биле су и идеје и намере и потези.

И на крају крајева, како год, била је ЈАЧА него сад,
Сад је све уништено.

Mada sam bila protiv njegove politike, postoje zaista podaci da mu nisu davali terapiju, da su ga pogrešno lečili i slično. Ceo proces protiv njega je bio zbrzan, Karla nije bila pripremljana i deo EU javno kaže da je to sramotan postupak i greška EU.

У Хагу је оптужен за ратне злочине против човечности у Хрватској, Босни и на Косову.
Током суђења Милошевић се бранио САМ, негирајући одговорност и тврдећи да је био жртва политичког прогона.

Његово наслеђе и даље обликује политичке и друштвене расправе у Србији и региону!

o kisela nije te dugo biloo

dobrodosla nazad

Mada sam bila protiv njegove politike, postoje zaista podaci da mu nisu davali terapiju, da su ga pogrešno lečili i slično. Ceo proces protiv njega je bio zbrzan, Karla nije bila pripremljana i deo EU javno kaže da je to sramotan postupak i greška EU.

isto

Još uvek ne znam šta su imali da dobiju od njegovog "ubistva"
DOS je bio pro Američki i NATO. Cela politika i svaki izbori su im se temeljili na tome da izruče sve u Hag. To su učinili i nisu uveli zemlju u EU. To je bio uslov sve pohapsite i idete u EU. Obećanja za 2008. i 2014. Djelić obećao sećam se.

DOS je bio pro Američki i NATO. Cela politika i svaki izbori su im se temeljili na tome da izruče sve u Hag. To su učinili i nisu uveli zemlju u EU. To je bio uslov sve pohapsite i idete u EU. Obećanja za 2008. i 2014. Djelić obećao sećam se.
Da ali šta su imali da dobiju od "ubistva" Sloboševića

Zakasnila/o si s temom jedno 10-tak godina.

2001 - ljudi su govorili da ima dijabetes ali je njegov tim samo potvrdio da ima vrlo visok krvni pritisak.
https://www.cbsnews.com/news/milosevic-ally-charged/

2006 - autopsija
https://www.icty.org/en/press/preliminary-autopsy-results-slobodan-milosevic
"The Tribunal has received a brief summary of the autopsy results. According to the pathologists, Slobodan Milosevic's cause of death was a "myocardial infarction". Further, the pathologists identified two heart conditions that Slobodan Milosevic suffered from, which they said would explain the myocardial infarction.

The Prosecution Service of The Hague informed the Registrar that a toxicological examination will still be carried out. The Tribunal has been informed that the final report will be issued as soon as possible.

Slobodan Milosevic's remains will be released to the family tomorrow."

Analiza iste godine:
"He had a long history of diabetes and cardiovascular problems. He was a man who had what you would call a sedentary lifestyle. He smoked, he was fond of scotch [whisky], and he also had a long history of high blood pressure. And it was for these medical reasons that his trial was frequently interrupted."

A sad, zašto bi ga ubili

..." ljudi su govorili da ima dijabetes.."
И на тараби свашта пише...:cistinaocare:

Зашто би га убили, питаш се или мене питаш?

За нечију ОДГОВОРНОСТ, ако је у питању убиство, никада није касно.
Ali nije više ni aktualno. Za dug život teme nije osobito dobar početak ako forumaše prvo trebaš podsjećati tko je ono bio Slobodan Milošević. :mrgreen:

Руку на срце, без обзира о коме да је реч, с обзиром да сам пратила суђење, оно је било више него евидентно,
КОЈЕ су намере биле, по питању суђења Слободану Милошевићу.
А, тек они што су спремали лажне сведоке, махом Шиптаре, је било,.... да није било тужно, било би СМЕШНО.
Таква врста дебилизма, а у питању је суд, који би морао да има ПРОФЕСИОНАЛЦЕ у сваком погледу.

Нажалост, нашој јавности су многе ствари или промакле или то уопште нису пратили, а
од тог суђења је доста тога зависило, како ће данас изгледати и наша и светска политичка сцена.
и све је кренуло по ЗЛУ!!!

Back