SAD i dalje vodeće u naoružavanju

(a i nasi su znali da otkriju stealth 1999. hehhehe)

da, otkrili su jedna, i to slucajno...

-ruski helikopter Mi-28 j...........

ajde da na trenutak kazemo da je ruska tehnika u svemu bolja od americke....
ostaje pitanje - ko ce da rukuje tom tehnikom...
i pitanje da li na primer bolji SU-30 koga leti pilot sa 50 sati leta godisnje ili F-15 koga leti pilot sa 350 sati leta godisnje>?

Procejuje se da protiv Topol-M nece biti ni priblizno efikasne odbrane na zapadu bar jos 30 godina, Topol-M je toliko superiorna raketa.
pedofilski zapad ce zauvek gledati pozudnim ocima na skoro neogranicena prirodna bogatska Sibira i Rusije.

ko procenuje?
na osnovu cega?

PS, pedofila i pedera i manijaka ima i u ruskoj vojsci koliko hoces, tako a dodavanjem takvih prideva pokazujes svoje uzasno neznanje i nemoc da kazes bilo sta pametno....

da, otkrili su jedna, i to slucajno...

ajde da na trenutak kazemo da je ruska tehnika u svemu bolja od americke....
ostaje pitanje - ko ce da rukuje tom tehnikom...
i pitanje da li na primer bolji SU-30 koga leti pilot sa 50 sati leta godisnje ili F-15 koga leti pilot sa 350 sati leta godisnje>?

Da, i ja sam to isto cuo, kazu Rusi nemaju nafte, a ni delova za popravku oruzja i tehnike koju proizvode ;) :P

...ajde dosta je bilo majmunisanja...poenta price je da je Amerika sila, ali da sa Rusijom nesmeju da se zayebaju, jer ta Rusija isto tako moze da pocisti USA sa lica Zemlje, ukljcujuci i celo lice Zemlje, zato sto i jedni i drugi kazu to je AMIN u svetu, a mi i svi ostali koji imaju i malo mozga treba da su uz one koji su im u datom trenutku naklonjeniji. Kraj price.

Back