epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
amerikanci nemaju nosace zato sto vole tropske plaze i kupanje u okeanu nego radi svetske dominacije i intervencija u svakoj zabiti planete.....
shta bi ti da i ruje idu po svetu? hvala, ali ne hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
amerikanci nemaju nosace zato sto vole tropske plaze i kupanje u okeanu nego radi svetske dominacije i intervencija u svakoj zabiti planete.....
da, ispravno, i na tim radovima. Jedino sto sam hteo da obuhvatim i neke naucnike iz tzv. ruskog bloka...nije tacno, americka nadmoce se zasniva I na tim radovima, a ne samo na tim radovima.
uostalom, ne beze dzabe ti naucnici sa istoka...
Problem u smislu da jedan naucnik ne bi trebalo da gubi vreme na razmisljanju da li ce donatori da budu zadovoljni nekim sarenim igrackicama kako bi mu odobrili sredstva za ozbiljan naucni rad. Osim toga onaj ko ulozi u nauku ocekuje i povratak tih sredstava u makar petostrukom iznosu od ulozenog. (pogledati Sicko).ne bih to nazvao problemom, vec motivacijom.
a mozda bas zato rusi pale iz rusije?
vidim, rusi ispituju planete suncevog sistema sve u 16.....
Sreca pa nisu sletali na neke mesece u Nevadi...![]()
Amerika nikad ne bi osvojila Sibir,ne umeju oni da se bore.To sto imaju naoruzanje im ne vredi mnogo,talibnai koji protiv njih ratuju kalasnjikovima i kasikarama ih urnisu po Aziji...
Rekao sam da su prekticniji, a i po kvalitetu mogu da se nose sa njima i cak su bolji u dosta segmenata. Yebote ljudi su napravili AK pre 60 godina, ovi majmuni jos ne mogu da naprave pribliznu pusku....mislim smesno, o ICBM, PVO itd. necu ni da komentarisem![]()
to se zove oligarhija, a ne demokratija.Па то су суштинске благодети англосаксонске ДЕМОКРАТИЈЕ...![]()
AK je gotovo savrsena kopija nemackog automata iz 1944. pod imenom MP-44.Toliko o tome.

da ali to uopste nije "pravi" rat...jeste, drkaju ih ali, takvo vodjenje rata nikome nista nije dobro donelo...nit mozes da razvijas industriju nit privredu nit ekonomiju (mislim na talibance i iracane)...
Амерички тенкови нису за брда, нису за пустињу, нису за лоше временске услове.
auh sta naprica.....

auh sta naprica.....