snoshaj efendija
Elita
- Poruka
- 19.456
Inace poltika pise da ce grobnicu deliti sa Nebojsom Glogovcem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако одради тезгу у Немачкој, коме иде порез?
Saban je to zasluzio ali da se zna da je to narodni avion narod ga je kupio a ne ovi lopovi na vlasti.
ako je to narodni avion onda je takav transport zasluzio sveki gradjanin Srbije koji na primer u Nemackoj padne sa skele i pogine.
Saban je to zasluzio ali da se zna da je to narodni avion narod ga je kupio a ne ovi lopovi na vlasti.
ja ti postavih pitanje koja to muzika pogoduje vasem prefinjenom uhu ?
al ne dobih odgovor
cisto da slusamo i mi kvalitet
- - - - - - - - - -
sace guglanje i trazenje * fine muzike*
Ovo je isto kao kad bi trazio od mene da ti ja navedem primer fine knjige ili lepe slike, najlepseg sakralnog arhitektonskog zdanja.pa kazi , sto se stidis
navedi neki primer
Ovo je isto kao kad bi trazio od mene da ti ja navedem primer fine knjige ili lepe slike, najlepseg sakralnog arhitektonskog zdanja.
Pravo da ti kazem ja sam bas ponosna na sebe sto nisam znala da ovaj najveci muzicar svih Srba uopstedobro , ti si se izjasnila , haljinica boje lila
al refer nikako da gukne
izguglam sta ne znam , sto da ne
nije sramota ne znati , nego ne pokusavati nauciti.
ja ti postavih pitanje koja to muzika pogoduje vasem prefinjenom uhu ?
al ne dobih odgovor
cisto da slusamo i mi kvalitet
- - - - - - - - - -
sace guglanje i trazenje * fine muzike*
Dvostruko ubistvo u saobraćaju+bez dozvole+u pijanom stanju vozio+nije njegov auto=najmanje eto 15god zatvora.
Koje smo mi rijaliti drustvo
Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je tragično nastradao u Nemačkoj, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu i počivaće pored glumca Nebojše Glogovca
https://informer.rs/vesti/drustvo/4...-saulic-bice-sahranjen-pored-nebojse-glogovca
Немам ништа против покојника али ме копка да ли је плаћао порез.
Nina, ako pogledaš, videćeš da ima onih koji misle da je Šaban neki zaista zalužan građanin, a u suštini najpoznatiji je po tome što sad imamo puno šabana.