Šaban Šaulić poginuo u udesu u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro , ti si se izjasnila , haljinica boje lila

al refer nikako da gukne

izguglam sta ne znam , sto da ne

nije sramota ne znati , nego ne pokusavati nauciti.
Pravo da ti kazem ja sam bas ponosna na sebe sto nisam znala da ovaj najveci muzicar svih Srba uopste
i postoji. Znala sam za Shabana Bajramovica, ali on je poodavno pokojan, a i muzika mu je bila OK, za one koji
to vole i cene, za moj ukus bas i nije.

ja ti postavih pitanje koja to muzika pogoduje vasem prefinjenom uhu ?

al ne dobih odgovor

cisto da slusamo i mi kvalitet

- - - - - - - - - -

sace guglanje i trazenje * fine muzike*

Ako je po glasu Jordan Nikolic,ako je po tekstu Azra i Dzoni Stulic....
Ljubav Oliver,slavlje Miroslav,Haris,Tozovac.
A od stranaca poduzi je spisak...
O muzickim ukusima je glupo raspravlajti kao i nametati nekome da je Saban najveci ikada....

Dvostruko ubistvo u saobraćaju+bez dozvole+u pijanom stanju vozio+nije njegov auto=najmanje eto 15god zatvora.

Мали оф топик. У тој ЕУ пијаних има колико хоћеш за воланом. Јесте истина да тамо ћеш ретко или никад доживети да те саобраћајна полиција заустави. Тога су свесни и Немци.. Зато користе ситуацију. Ајд попићу коју и стићи ћу дома без проблема..

Da se razumemo....zao mi je Sabana Saulica i moje iskreno saucesce njegovoj porodici

..kao sto mi je zao hljade drugih ljudi koji su poginuli u saobracajnim nesrecama , u besmislenim ratovima ili od teskih bolesti, cija se imena i ne znaju..kao sto mi je zao zene koja je ubijena kolima na naplatnoj rampi a to se zataskava , ali zato znamo da pokojnog Saulic zena ne jede i stalno place, da mu je cerka dozivela nervni slom, da po njegovo telo vlada srbije salje avion jer su Vucic i Dacic bili kod Saulica na slavi..ili o onom grand pevacu koji se naduvan i pijan slupao pa je srecom preziveo,pise se danima i danima do detalja o njemu i njegovom zivotu ..zato ovakva histerija koja vlada u nasem drustvu kada umre ili pogine neka javna licnost postaje vec zabrinjavajuce za celokupno nase drustvo...o kulturi informisanja javnih medija , postovanju preminulih i njihovih porodica i u krajnjem slucaju postovanja svih nas gradjana ne bih polemisala

https://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3034500-dacic-otkrio-detalje-pogibije-sabana-saulica-svestan-je-izasao-iz-kola-uspavali-su-ga-i-vise-se-nije-probudio-u-bolnici-su-ga-otvorili

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back