Sa koliko godina je to normalno???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sad... veruj mi lepshe bi ti bilo da tu negde sa 20 imash uz sebe ljubav vec npr 3-4 godine i da ti svake vecheri/noci nivo endorfina skache do nenormalnih vrednosti i da se ujutro budish :D "nadrogirana" dotichnim, spremna da bilo kakv problem pregazish ko bubashvabu :!:
A, ja se pitam shto mi fax ne ide, sam sebi odgovorio :roll:

the_ona:
milicaanchy:
the_ona:
DJ_MaRe:
the_ona:
ha,ha...jako smesno...
vama je stalo samo do toga... :evil:
I ti ces isto tako da zvucis za par godina... :wink:
pa verovatno,ja to ne poricem...

ali se drzim toga,da svi zure da sto pre to obave...
Koji SVI?
ma mislim na sve ove koji govore kako treba sto pre poceti kako bi sto duze trajalo...itd.,itd.
E dete,dete....

:roll: :roll: :roll: Sad kad sam cula od ovih tu "PAMETNIH UMOVA" da treba sto pre poceti da bi zadovoljstvo duze trajalo, momentalno ostavljam tastaturu i idem da uzmem torbicu, otrcim do coskica, malo zavrtim torbicu i obavim to sto pre, da ne bih SLUCAJNO izgubila jos koji dan, mesec, godinu zadovoljstva... :evil: :x :roll: :roll:

Nefela:
momentalno ostavljam tastaturu i idem da uzmem torbicu, otrcim do coskica, malo zavrtim torbicu i obavim to sto pre, da ne bih SLUCAJNO izgubila jos koji dan, mesec, godinu zadovoljstva...

ej i ne zaboravi zashtitu.

nego, meni danas keva nudila kutiju kondoma (radi u apoteci) poshto sam joj rek'o da sam bio kod koleginice sa faxa na gajbi :shock:
o bozhe..... :)

Keeper:
Nefela:
momentalno ostavljam tastaturu i idem da uzmem torbicu, otrcim do coskica, malo zavrtim torbicu i obavim to sto pre, da ne bih SLUCAJNO izgubila jos koji dan, mesec, godinu zadovoljstva...

nego, meni danas keva nudila kutiju kondoma (radi u apoteci) poshto sam joj rek'o da sam bio kod koleginice sa faxa na gajbi :shock:

Vidis kako ti imas finu i savesnu mamu.

laura87:
Keeper:
Nefela:

Vidis kako ti imas finu i savesnu mamu.
Ja bih uzeo tu kutiju kondoma,ionako ne bih se usudio da ih lichno kupim...ali kad vetj nudi zasto da se ne uzme,nikad se ne zna kad tje da zatreba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back