Sa koliko godina je to normalno???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kozlovack:
Sa koliko god. je normalno da se izgubi nevinost? 15,17,19....?
:? P.S. Imam drugaricu koja je sa 11 god to vec obavila!

:shock: 11, tada sam preskakala lastish i tako to.....dodushe danashnja deca su napredna.......znachi udacje se u 16-oj izradjati dechicu..... :lol:
Normalno je kada si psihichki i fizichki spreman na to.Glupo je zuriti samo zato shto ljudi oko tebe prichaju da je pravo vreme da to uradish zato shto oni jesu.Lichno zelim prvo da budem u nekoj duzoj vezi a kada jednom probam onda......... :wink: :twisted:

corradi:
the_ona:
milicaanchy:
the_ona:
DJ_MaRe:
the_ona:
ha,ha...jako smesno...
vama je stalo samo do toga... :evil:
I ti ces isto tako da zvucis za par godina... :wink:
pa verovatno,ja to ne poricem...

ali se drzim toga,da svi zure da sto pre to obave...
Koji SVI?
ma mislim na sve ove koji govore kako treba sto pre poceti kako bi sto duze trajalo...itd.,itd.
E dete,dete....
a sta si time hteo da kazes... 8)

joGooOOD:
Tinar:
Moja keva se udala sa 22-23, i meni ne pada na pamet da uradim isto. Svejedno se razvela... :lol: Ma, ko uopste razmishlja o tome danas...

my mother se udala sa 24....and?pitam ja nju kako joj nije zao za prerano udavanje...no ona kaze da je imala svoj zivot pre toga a long time ago.///i svopja kola i sve sve pa joj nije nikako bilo zao :wink:
Moja keva isto. Osamostalila se bash rano...

Keeper:
Master_Chief:
Keeper:
ajd sad cjemo docji i do teme "sa koliko je nashim roditeljima bilo normalno" :)
pa kad su sve priche isprichane moramo da nalazimo neke nove jel da?

e pa onda mi javite kad stignete do nashih prababa i pradeda i kad je njima bilo normalno, to me bash zanima :lol:
Ma tada je bio skroz drugi vek...

Keeper:
Master_Chief:
Keeper:
ajd sad cjemo docji i do teme "sa koliko je nashim roditeljima bilo normalno" :)
pa kad su sve priche isprichane moramo da nalazimo neke nove jel da?

e pa onda mi javite kad stignete do nashih prababa i pradeda i kad je njima bilo normalno, to me bash zanima :lol:

Moja baba je pobegla od kuce i udala se sa nepunih 18...sta onda ja da kazem :roll:

shon koneri je pre svega shotlandjanin, tj. britanac. izmedju ostalog nosi titulu ser-a, dakle nije amer. shto se amera tiche, a i ostalih "naprednih", nisam siguran da oni neshto ranije stupaju u seksualne odnose od nas ovde. chak bih rekao da smo i mi ovde "napredniji", ako ima ishta napredno seksati se sa 14god :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back