Shinoda
Veoma poznat
- Poruka
- 12.888
Xaxaxa, ja sam to sto jesam, jbg!sofffy:jel to neka vrsta svecanog priznanja??? kekekeke!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xaxaxa, ja sam to sto jesam, jbg!sofffy:jel to neka vrsta svecanog priznanja??? kekekeke!
Well, hoe do you mean it?sofffy:I don`t think so....(ovo nije ulizivanje) 8)
kozlovack:Sa koliko god. je normalno da se izgubi nevinost? 15,17,19....?
:? P.S. Imam drugaricu koja je sa 11 god to vec obavila!
chitaj dekameronMidnight expres:Ako si kaludjerica, nikada, osim ako ti se ne desi nesto strasno, pa u monastvu vidis jedini spas (jos mi se mota po glavi ideja za seriju).
Keeper:ma nisu bitne godine, bitna je zrelost.
mislim, ajd da ima neko 16 godina pa to uradi, ako je dovoljno zreo i ima dobru vezu. ali nije mi jasno cemu to uopste
danas klinci gledaju samo kako da ga uvale, a klinke da se sto pre nadju pod nekim frajerom ..... cemu to?
mislim, ko ta sto se prcala sa 11 ... daj bre, smirite hormone.
sex dodje kao zavrsna stvar u ljubavi, kao slag na tortu. najbolje je ne misliti uopste o njemu nego ga pustiti da sam dodje i onda ce sve biti OK.[/q
Slazem se........Mene su dosad trojica vec pitala da li sam to "obavila", a moj sadasnji momak stalno spominje kako ce on to mene naucitim, da imam uspomenu sa letovanja vamo tamo (on je 88god)zamisli ti morona. za mene to ne dolazi u obzir pre 17, evo sad imam 15 pa yebote jos mi je rano....... bice vremena i za to![]()
![]()
![]()
Slatka90:... da imam uspomenu sa letovanja vamo tamo ...
Slatka90:Keeper:ma nisu bitne godine, bitna je zrelost.
mislim, ajd da ima neko 16 godina pa to uradi, ako je dovoljno zreo i ima dobru vezu. ali nije mi jasno cemu to uopste
danas klinci gledaju samo kako da ga uvale, a klinke da se sto pre nadju pod nekim frajerom ..... cemu to?
mislim, ko ta sto se prcala sa 11 ... daj bre, smirite hormone.
sex dodje kao zavrsna stvar u ljubavi, kao slag na tortu. najbolje je ne misliti uopste o njemu nego ga pustiti da sam dodje i onda ce sve biti OK.
Slazem se........Mene su dosad trojica vec pitala da li sam to "obavila", a moj sadasnji momak stalno spominje kako ce on to mene naucitim, da imam uspomenu sa letovanja vamo tamo (on je 88god)zamisli ti morona. za mene to ne dolazi u obzir pre 17, evo sad imam 15 pa yebote jos mi je rano....... bice vremena i za to![]()
![]()
![]()
inspirion:Mozda je samo 0,1% vas se јеbalo
nepismeni:Mozda se samo 0,1% vas јеbalo
inspirion:Sta bre raspravljate o ovoj temi?
Mozda je samo 0,1% vas se јеbalo
love_girl:inspirion:Sta bre raspravljate o ovoj temi?
Mozda se samo 0,1% vas јеbalo
Zar je to neophodno da bi dali misljenje na ovoj temi?![]()