Sa koliko godina je to normalno???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keeper:
ma nisu bitne godine, bitna je zrelost.
mislim, ajd da ima neko 16 godina pa to uradi, ako je dovoljno zreo i ima dobru vezu. ali nije mi jasno cemu to uopste
danas klinci gledaju samo kako da ga uvale, a klinke da se sto pre nadju pod nekim frajerom ..... cemu to?
mislim, ko ta sto se prcala sa 11 ... daj bre, smirite hormone.
sex dodje kao zavrsna stvar u ljubavi, kao slag na tortu. najbolje je ne misliti uopste o njemu nego ga pustiti da sam dodje i onda ce sve biti OK.[/q

Slazem se........Mene su dosad trojica vec pitala da li sam to "obavila", a moj sadasnji momak stalno spominje kako ce on to mene naucitim, da imam uspomenu sa letovanja vamo tamo (on je 88god)zamisli ti morona. za mene to ne dolazi u obzir pre 17, evo sad imam 15 pa yebote jos mi je rano....... bice vremena i za to :roll: :roll: :roll:

Slatka90:
Keeper:
ma nisu bitne godine, bitna je zrelost.
mislim, ajd da ima neko 16 godina pa to uradi, ako je dovoljno zreo i ima dobru vezu. ali nije mi jasno cemu to uopste
danas klinci gledaju samo kako da ga uvale, a klinke da se sto pre nadju pod nekim frajerom ..... cemu to?
mislim, ko ta sto se prcala sa 11 ... daj bre, smirite hormone.
sex dodje kao zavrsna stvar u ljubavi, kao slag na tortu. najbolje je ne misliti uopste o njemu nego ga pustiti da sam dodje i onda ce sve biti OK.

Slazem se........Mene su dosad trojica vec pitala da li sam to "obavila", a moj sadasnji momak stalno spominje kako ce on to mene naucitim, da imam uspomenu sa letovanja vamo tamo (on je 88god)zamisli ti morona. za mene to ne dolazi u obzir pre 17, evo sad imam 15 pa yebote jos mi je rano....... bice vremena i za to :roll: :roll: :roll:

Ma on je veoma pametan...joj,koju ti pricu prodaje,strasno :roll: hvala bogu pa ti nisi od onih priglupih koje bi jedva docekale to... :? super za tebe :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back