Sa 75 godina u penziju???!!!

Na vestima sam čuo da će možda biti zakon da se radi do 75 godine!Kakav košmar!To praktično znači da se radi so smrti..a neće biti ni dovoljno radnih mesta za mlade....nije mi jasno zašto Srbija uzima tako glupe zakone???

A pa to kad čuješ odma poveži sa jevrejskim familijama Rotšild-Rokfeler. Putem pozajmica od MMF-a a pogotovo dodatnih pozajmica, država ti upada u dužničko ropstvo. Da bi dobio kredit prvi put prodaš firmu, drugi put neku zgradu u centru Beograda, sledeći put isporučiš predsednika, onda ti traže dauništiš vojsku pa zatim da ubiješ sopstveni narod.

A vi i dalje otvarajte teme kako DS ne valja a SNS ne da će promeniti svet na bolje nego će i muslimane da preobrate u pravoslavce...

Bolje je da ne znate kako to funkcioniše - a sve što treba je alava somina na ili pri vlasti i puno alave rodbine, dokumenta se potpisuju brzinom one Tesline čestice...

Poslednja izmena:
da imam dzip pa da me sve komsije vide :)

To je pihologija jadnika koji potreban za potpis štetnog ugovora.
Mi nemamo mehanizam sankcionisanja takvih političkih pojava
http://2.***************/-MwjqVBAdFlQ/ThYQK_XsN1I/AAAAAAAAASw/Jc08JMs7UPE/s1600/Boris+Tadic+se+cese.jpg
Nekada se to zvalo VELEIZDAJA a danas "MOJE LIČNO DUBOKO UVERENJE"

Na vestima sam čuo da će možda biti zakon da se radi do 75 godine!Kakav košmar!To praktično znači da se radi so smrti..a neće biti ni dovoljno radnih mesta za mlade....nije mi jasno zašto Srbija uzima tako glupe zakone???

to se svuda prica (i po evropi)
a znas kako ide manipulacija,prvo se prica,pa dok se narod navikne znaci bice za koju godinu,dok nam mozak prihvati
pa nemaju vise para :roll: ali nista ti ne brini,dok mi dodjemo do penzije taj sistem ce da propadne :sad2: tako da ima da radimo do 75. ali penziju imati necemo

Пошто прича о лаганом укидању или смањењу пензијског фонда није прошла, јер су се људи запитали гди су наши новци и дигла се велика фрка, овако ће се спонтано десити да се пензије самоукину. Ко ће доживети ту пензију и ко ће поживети довољно да је користи? Овако пензијски фонд на броју а овце:pop:

Па, не очајавајте, то су еурУпске тенденције, а и сетите се прича, колико би добродржећих пензоса поново било у радном односу, само да могу. Усраном мотком су неке тереали из фирми, нарочито директоре, са преко 75 год живота из разних ДОО и осталих фими......лол..
Приватници су осуђени да раде док дишу, не мислим на оне који перу паре или су се преценили и не могу да издрже конкуренцију, тако да - боли ме уво.
Нарочито за буџетлије. Има да радите док не скапате лол..

Пошто прича о лаганом укидању или смањењу пензијског фонда није прошла, јер су се људи запитали гди су наши новци и дигла се велика фрка, овако ће се спонтано десити да се пензије самоукину. Ко ће доживети ту пензију и ко ће поживети довољно да је користи? Овако пензијски фонд на броју а овце:pop:
Тачно тако.
Утешно је то што се просечни животни век продужио за 5 - 10 година, само ми то не знамо..

Back