s kakvim muskarcem ne biste bile?

Hellen:
Народњаци дефинитивно не долазе у обзир!
Оно, да није алкос, наркос или тако нешто - то се подразумева, тако да то и не наводим.
И, не бих могла да будем са мушкарцем чији телесни мирис ми се не допада.
bravo!
imala sam idealnu priliku u zivotu...sve , sve , sve je bilo savrseno...
ali njegov miris koze cak i posle tusiranja nisam mogla da pondesem ...na zalost!

Supertajni:
Jao Natalijaaaaaa.............da te neznaaaaam..............hehehehe 8)

Tajni, ti se ne računaš .... mislim s obzirom da si oženjen a kao momak živiš ... prosto ne mogu da odolim ... ovaj da ... da
c028.gif
šta li sam ustvari htela da kažem
c032.gif

Gazdarica:
Znam da zvuci blesavo kad spomenem to sa sportskim klubom, ali istina je da imam predrasude prema grobarima... Mislim da sa osobom koja navija za Partizan nesto nije u redu, pa to ti je... :?
I, kad god upoznam nekog takvog normalnog, automatski krenem da mu trazim mane...
Mislim, kako neko ko je regularan, moze da navija za Partizan?! :lol:

Gazdarice nemo da mi diras Partizan..... :evil: Ja sam ekstra regularna ali ipak navijam za Partizan.. :lol: :D :p ;) ..ustvari ja nisam "navijac do groba"...
Navijala sam za Zvezdu dugo...ali su oni postali nesposobni...pa sad navijam za Partizan...jbga... :lol: :lol: :lol:

Partizan ole.....inace navijaci oba kluba ne znaju da se ponasaju...ludaci...umesto da navijaju, biju se medjusobno... :roll: To je moguce samo in Serbia....pa donekle i shvatam tvoj stav...

Hehhe....ultrared....vidis ja nisam strasni navijac.....razlika je izmedju pravog navijaca i strasnog....ovi drugi se biju, pljuju jedni druge....dok ovi prvi realno sagledaju situaciju....ja ne zelim da budem sa porazenima vec sa pobednicima....

Zar treba da cekam da se ovi probude.... :D ko ceka zavrsi u domu staraca....isto je i u ljubavi...da cekam da se neko promeni? Nee...menjam decka... :lol: :lol:

Jao vrucina mi udarila u glavu... :? .

hehehehehe... imam drugaricu koja je uvek govorila:
- necu da pricam "nikad ne bih..." jer se bojim da na kraju ne zavrsim sа niskim, zdepastim, dlakavim, krivonogim, brbljivim crnogorcem, clanom partije ili advokatom, koji ce me mlatiti kao vola u kupusu"

cutanje je zlato.

Back