hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
mozhda ne sa nekim ambicioznim i obrazovanim koji je dao ispite u roku i redovno se kupa i bavi sportom... pogotovo ekipnim... mada ne znam shta bi taj radio sa mnom..ah tako sam nekonvencionalna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CakiCoka:@tema:
Ne bih bila sa muskarcem koji je laktas, koji bi prodao rodjenu babu, nema postovanja, nema dostojanstvo i svoje ja, slep za umetnost, neobrazovan, neiskren, hladan, glup...
I jos stosta tu ima...
Kad vec pitas...islandjanin:A gde drugde da ih nosi.....
....uostalom sta "HVALI" belim carapama?
Difovac Zr:Ja??? Ne znam...ja sam nov ovde!!! Nisam imao vremena za net zbog faxa...a i još malo pa opet na fax...predpostavljam da ima lepih, zar od toliko da nema ni jedne??? :-?
Hellen:Е, синак, где си ти забасаоооо.... :-?
mladi_princ:E A DA LI BI KOJA BILA SA MLADIM SOCIJALISTOM POSTO SAM JA IZGLEDA REDAK PRIMER OMLADINCA KOJI VOLI SOCIJALISTICKU PARTIJU SRBIJE NA CELU SA DRUGOM SLOBOM MILOSEVICEM NAJ VECIM PATRIJOTOM I RODOLJUBOM SVIH VREMENA!!!!!
idi na politiku,oni vole te retke vrste..pardon primerke....mladi_princ:E A DA LI BI KOJA BILA SA MLADIM SOCIJALISTOM POSTO SAM JA IZGLEDA REDAK PRIMER OMLADINCA KOJI VOLI SOCIJALISTICKU PARTIJU SRBIJE NA CELU SA DRUGOM SLOBOM MILOSEVICEM NAJ VECIM PATRIJOTOM I RODOLJUBOM SVIH VREMENA!!!!!
ovaj takve ne volimo :?tara623:idi na politiku,oni vole te retke vrste..pardon primerke....
ma neka ga,snaci ce se on...ima onih koji ce ga voleti bas takvog...Banshee:ovaj takve ne volimo :?