Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
nema veze ionako su forumasice rosave,brkate,bradate,debele,glupe.....(nastaviti niz)chika_doktor:kako god citam osta ja suva ku.....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema veze ionako su forumasice rosave,brkate,bradate,debele,glupe.....(nastaviti niz)chika_doktor:kako god citam osta ja suva ku.....![]()
NatasaNatasa:Tajni, ti se ne računaš .... mislim s obzirom da si oženjen a kao momak živiš ... prosto ne mogu da odolim ... ovaj da ... dašta li sam ustvari htela da kažem![]()
![]()
Banshee:nema veze ionako su forumasice rosave,brkate,bradate,debele,glupe.....(nastaviti niz)
Banshee:nema veze ionako su forumasice rosave,brkate,bradate,debele,glupe.....(nastaviti niz)
ma znam ja kakve su forumasice,sve je to brkato i debelo,neretko i rosavo.Difovac Zr:Otkud ti znaš kakve su forumašice??? A tek kakvih ima likova, a predstavljaju se kao neki macani, lepotani...nemoj da diraš forumašice, BRE!!!
*TASKA*:Nema veze,zato ste Vi negovani,izdepilirani,pametni.....i sisati,guzati i lomni u struku![]()
![]()
VAU,KAKVE RIBE :shock:
Hellen:А ти знаш какве су форумашице?
a kako se prepoznaju?NatasaNatasa:To su gaće koje se proizvode u Španiji![]()
jesmo*TASKA*:Nema veze,zato ste Vi negovani,izdepilirani,pametni.....i sisati,guzati i lomni u struku![]()
![]()
VAU,KAKVE RIBE :shock: