Ružni muškarci

По мом скромном мишљењу, тек мали број мушкараца су лепи,

док, нпр. многе жене су лепе.

То даље имплицира да само 10 % мушкараца могу да користе бенефите своје лепоте у свакодневном животу, а 90 % мушкараца морају да се боре другим средствима.

Самим тим, то што нисмо лепи, то нам не штети много, јер се у животу боримо са 90 % нелепих и ту смо егал.

Док, нпр. ружна жена, ако је ружна, увек ће бити на дну друштвене лествице, па нека је и доктор наука са пуно пара.

А ми, иако нисмо лепотани, можемо да се фајтамо са другим мушкарцима својим другим карактеристикама (знањем, памећу, вредноћом, сналажљивошћу, снагом...итд..итд...).

Опет, мушкарцу је далеко лакше да буде физички привлачан, него женама. Ако је жени дата лепота, она ће бити лепа, а ако јој није дата, ништа не може да је исправи, ни гардеорба ни шминка.

А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазну основу у односу са другим људима.

Док, нпр. ружна жена може све то да има, па пута десет, опет ће је сви посматрати испод ока (и мушкарци и жене).

Дакле, ако смо ружни, то нам није минус.

Poslednja izmena:

То даље имплицира да само 10 % мушкараца могу да користе бенефите своје лепоте у свакодневном животу, а 90 % мушкараца морају да се боре другим средствима.

Самим тим, то што нисмо лепи, то нам не штети много, јер се у животу боримо са 90 % нелепих и ту смо егал.

Док, нпр. ружна жена, ако је ружна, увек ће бити на дну друштвене лествице, па нека је и доктор наука са пуно пара.

А ми, иако нисмо лепотани, можемо да се фајтамо са другим мушкарцима својим другим карактеристикама (знањем, памећу, вредноћом, сналажљивошћу, снагом...итд..итд...).

Опет, мушкарцу је далеко лакше да буде физички привлачан, него женама. Ако је жени дата лепота, она ће бити лепа, а ако јој није дата, ништа не може да је исправи, ни гардеорба ни шминка.

А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазу основу у односу са другим људима.

Док, нпр. ружна жена може све то да има, па пута десет, опет ће је сви посматрати испод ока (и мушкарци и жене).

Јок и није. :p :heart:

А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазу основу у односу са другим људима.

Apsolutno saglasna, ali sa delom koji se odnosi na muškarce.

Što se urednosti, kulture, vaspitanja tiče, isto važi i za žene.
Za jedne i za druge je najvažnije kako zrače.

Šta je, uopšte, lepota?
Pravilne crte lica, dobra odeća, karakter, ili nešto sasvim drugo?

Apsolutno saglasna, ali sa delom koji se odnosi na muškarce.

Što se urednosti, kulture, vaspitanja tiče, isto važi i za žene.
Za jedne i za druge je najvažnije kako zrače.

Šta je, uopšte, lepota?
Pravilne crte lica, dobra odeća, karakter, ili nešto sasvim drugo?

Гледао сам неки социјални експеримент.

Женска особа просечног изгледа је теглила тежак кофер по аеродрому.

Тек после, нпр. минут, неко јој је пришао да јој помогне са кофером.

А онда је лепотица теглила кофер. У року од 3 секунде, 3-4 мушкараца су пришли да јој помогну.

Гледао сам неки социјални експеримент.

Женска особа просечног изгледа је теглила тежак кофер по аеродрому.

Тек после, нпр. минут, неко јој је пришао да јој помогне са кофером.

А онда је лепотица теглила кофер. У року од 3 секунде, 3-4 мушкараца су пришли да јој помогну.
Kakve ima veze sa ženama?
E, o tome ti i pričam. Ovo iz eksperimenta je upitnost muškaraca, vaspitanja i karaktera.

Istina je da ružni + neharizmatični naebu najviše u ljubavnom planu. Dosta ružnih su povučeni i nezanimljivi, ovo nezanimljivi je glavni faktor izbegavanja pored spoljne ružnoće. Verćina od rugoba muškaraca koje srećem svakodnevno ne vode računa o sebi prvenstveno, ja da sam žensko bežao bih od takvih. Muškarac mora da vodi računa o sebi fizični i psihički. Sve ostalo je u oku posmatrača. A da su žene lepši pol e bajo moj sa sminkom sam i ja lep.

Istina je da ružni + neharizmatični naebu najviše u ljubavnom planu. Dosta ružnih su povučeni i nezanimljivi, ovo nezanimljivi je glavni faktor izbegavanja pored spoljne ružnoće. Verćina od rugoba muškaraca koje srećem svakodnevno ne vode računa o sebi prvenstveno, ja da sam žensko bežao bih od takvih. Muškarac mora da vodi računa o sebi fizični i psihički. Sve ostalo je u oku posmatrača. A da su žene lepši pol e bajo moj sa sminkom sam i ja lep.
Žene uopšte nemaju takav osećaj za filing one jednostavno kliknu i gotovo. To je neka hemija u njima koja ih često usere samo tako.

U kom smislu?
Za kratkoročnu zabavu, ili životno partnerstvo?
U svakom. Bolje poslovne prilike, bolji partner. Vece drustvo, bolje drustvo, vise je ljudi cene kad je lepa i pametna nego kad je ruzna i pametna, vise joj pomazu, vise je zapaze, Vise je cascavaju kafom i vecerama, vise je primete za napredovanja, vise zaradjuju u spotu, manje kompleksa, bukvalno na svakom zivotnom polju su u prednosti.

Poslednja izmena:

А ми, не морамо да будемо лепи да бисмо били запажени. Довољно је да смо чисти, уредни, коса уредна, нокти уредни, да немамо велики вишак килограма,да смо се пристојно и чисто обукли и да имамо основну културу. Само то се тражи од нас да бисмо имали добру полазну основу у односу са другим људима.

Pišeš ti koji nisi ružan ;)

Ne bih se složila da je mnogo žena lepo, ali kad kažete... Lepo je kad muškarci misle da su mnoge žene lepe.

nije ni neka motivacija da vodis racuna o sebi kad odmah u startu zbog spoljasnog izgleda ne dobijas nikakvu paznju

Pišeš ti koji nisi ružan ;)

Ne bih se složila da je mnogo žena lepo, ali kad kažete... Lepo je kad muškarci misle da su mnoge žene lepe.

Добро, нисам ружан.

Али, тема је о мушко женским односима и причи како ружан мушкарац не успева код жена.

Кажеш, нисам ружан. Ок, рецимо да сам релативно леп за једног мушкарца. Е, у ранијој младости ја нисам био у стању ништа женско да смувам, иако сам имао релативно леп изглед. Док временом нисам почео да капирам мушко женске односе. Прво ми је кренуло само са оним девојкама које нисам зарезивао. Биле су ми потребне године да скапирам како функционишу мушко женски односи, и временом схватио да изглед мушкарца игра баш минималну улогу у мушко женским односима. Није да баш не игра, али...у смислу, приметиће девојка или жена лепог мушкарца у маси људи, и то је то. А ко ће до ње доћи, е ту све друго игра већу улогу.

Моника, бајо мој!

8a4fd331cbd3dfc747a28c67ddcf4f79-scaled.jpg

Back