Paja Cutura
Poznat
- Poruka
- 9.564
Sarah Jessica Parker,ima facu kao stopalo Zulu ratnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
...bez premca
Meni Liv Tajler uopste nije lepa.
Ne bih mogao da kazem da je ruzna,
ali ima nesto u sebi sto mi se nimalo
ne dopada.
Mozda bi bilo pravilnije da kazem da mi je antipaticna.
Jednostavno me iritira kao pojava.
Prosle nedelje odgledah jedan film sa njom
i jedva sam uspeo da ga odgledam do kraja.
Zar i posle filma Secretary?maggie gyllenhaal....ne mogu reci da mi je ruzna ali mi je odbojna u smislu da ima nesto tetkasto i zapusteno u njenoj pojavi. Deluje mi kao neka kvazi puritanka samaricanka koja iritira do besvesti.
da , nije zenstvena..i nekako je, asimetricna.A kad spomenuste Saru Dzesiku...Kaze wild child da joj je simpaticna. Meni nije simpaticna uopste, al mora da ima nesto cim muskarci ipak hoce da je kresu. Opet, po nekim opstepriznatim normama nema ona kapacitet za lepoticu ic, spicast nos, sitne oci, kriva usta, dugacko lice, nije bas zenstvena nevidjeno.
Ode u drugu krajnost zenska.
Slazem se sa tobom za Skarlet Johanson, jer da, i meni izgleda tupavo, buzasto, malo mnogo zaokrugljeno nekako, znam o cemu pricas, al ne moz rec da je ruzna ni u kom slucaju. Mozda ne predstavlja meni idealnu,ni tebi, al ima kom predstavlja svakako, dok Kirsten Danst ne predstavlja neprikosnovenu lepoticu bas nikome. Skarlet je daleko vise i od prosecne, a kamoli rec da je ruzna. :/
A kad spomenuste Saru Dzesiku...Kaze wild child da joj je simpaticna. Meni nije simpaticna uopste, al mora da ima nesto cim muskarci ipak hoce da je kresu. Opet, po nekim opstepriznatim normama nema ona kapacitet za lepoticu ic, spicast nos, sitne oci, kriva usta, dugacko lice, nije bas zenstvena nevidjeno.
Isti slucaj sa Dzejmi Li Kurtis, i mislila sam da ce vec neko da je spomene. Mislim da je njeno lice najvise boyish koje sam videla na glumici. Mada ona ima, ili imala je, mnogo lepo telo, iako mislim da je produkt nekoliko sitnijih hirurskih intervencija.
edit: Ko bre rece da je Kim katral ruzna?![]()
Ni meni ali eto....
Mislim da je problem u definiciji i kriterijumima ruznog.
Neko ce recimo neku glumicu proglasiti ruznom samo zato sto doticna ima pegice koja se recimo forumasu ne svidjaju...neko ce opet gledati na disharmonicnost delova lica, neko ce ruznocu poistovetiti sa nekim deformitetom ...itd.