Ruzni glumci

Već ste nabrojali dosta njih, s tim da meni Meril Strip nikako nije ružna.
Definitivno nije klasična lepotica ali ima vrlo profinjene crte lice - deluje inteligentno.
Naravno , mogu da shvatim da je nekome i ružna...svakoga odbija nešto drugo.
meni su recimo odbojne prostačke, sirove face, ljudi koji deluju zapušteno, nedefinisano...

Pa recimo Merilka mi izgleda baš aristokratski :) Sviđa mi se njen stav, držanje, neka drskost u pogledu..
Štaviše , svrstavam je u istu kategoriju sa
Barbrom Streisand
barbra_streisand_50.jpg

I recimo Kate Blanchet
cate-blanchett-20070919-313559.jpg

Sve tri su veoma nesavršene ( barbra zbog nosa recimo) ali imaju neku neobičnu lepotu koja ih izdvaja iz mase dorađenih i pod konac izglancanih barbika.
Da sam muško bila bih sa njima :D

Nu, ajde sad o ovima koji su mi odbojni

Za početak, svi Baldwinovi, koliko god da ih ima..a ponajviše William..
Prosto ne mogu da se odlučim koji mi izgleda kao veći divljak

http://3.***************/_-kul1MqSXZ8/ShW4ox18WfI/AAAAAAAADis/d0mOr5q72JA/s400/3346830197.jpg

Da ne učinim nepravdu muškarcima...

Tori Spelling...o moj bože....primer kada ni plastična hirurgija nije pomogla
tori-spelling-1107.jpg

Mislim da sam joj ovom slikom učinila uslugu pošto je solidna..

Prepoznat li je ?
6897.jpg

Da se ne lažemo...
Silvester
silvester_stalone.jpg

Owen Wilson
owen_wilson.jpg

Gospoju Sandru Bernhard mnogo volim ali je malo preneobična za moj ukus
0000259315-65268L.jpg

willem dafoe
25_dafoe_lgl.jpg

Ray Liotta,neki kazu da ima malo ostru facu,neki kazu da je lep a neki ruzan,meni je odlican glumac a nije ni ruzan covek!
Ray_Liotta_0002.jpg

Louis de Funès,legendarni glumac,bice zapamcen po ulozi:"Le gendarme de Saint-Tropez"...
1502548390.jpg

Hm... Liotta je bio lep čovek svojevremeno, ali sada izgleda prilično užasno, kao na toj slici gore... po svoj prilici rezultat previše plastične hirurgije. :roll:

Evo jednog poređenja: danas (levo) i pre 10 godina.

rayliotBIG_MAW2809_468x321.jpg

pa da,mozda je bolje samo stavljati prirodno ruzne glumce,a ne one koji su ostarili...tako mozemo da kazemo za Brizit Bardo da je ruzna,a ljudi zaboravljaju kakav je avion bila ...

bridget-bardot.jpg

http://2.***************/_UzN453PwX58/SO9sy4VpeEI/AAAAAAAAAkw/FbM0aB8P9TE/s400/Brigitte_Bardot.jpg

Evo jedne prirodno ruzne ...ona riba iz Petparackih prica -

18876703.jpg

malo je ljudi za koje mogu da kažem da su baš ružni, a samim tim i glumaca... al neki su baš antipatični likom...

meni, recimo: Kejt Vinslet, Kejt Blanšet; onda Di Kaprio, Stalone, Švarci, Van Dam, Dastin Hofman

Stvar ukusa!Sto se mene tice (naravno,nisam se obazirala na glumu,nego samo na fizikci izgled)
Ove glumice su mi totalno degenericne,ne mogu ni da gledam filmove u kojima glume,jednostavno mi odvlace paznju ruznocom
ifq6ds
Jennifer.Garner.red.dress.jpg
Julia-Roberts2.jpg

Sto se tice glumaca
rourke-wrestler.jpg
http://1.***************/_pz3FrDMKgLg/SdOMSnwVDZI/AAAAAAAACvA/g7iu-hyRPD4/s320/15_stalone_lgl.jpg
leonardodicaprio.jpg
Di Caprio mi je kao zaostao u razvoju,za ovu dvojicu gore nije ni potreban komentar...

Stvar ukusa, indeed.
Samo sto ja stvarno ne shvatam kako za Liv Tajler i ove dve ostale mozes reci da su degenericne O_O
Mozda nisu tvoj tip zene, ali ruzne u toj meri da ne mozes da ih gledas...

Hmm...

O_O

Mora da se salis

Niko nije naveo Martina Clunes-a.
Kao glumac simpatican, fizicki, ne preterano atraktivan- da ne kazem ruzan.

2537-martinclunes-1b.jpg

martinclunes_1_396x222.jpg

pa ja ga ne bih nazvala ruznim, samo mislim da su njegove klempave usi krive za tvoje misljenje o njemu...mada ima i usta koja nisu bas simpaticna...
realno, ja ga volim kao glumca i nije da je lep ali ne bih ga nazvala ruznim...
ali opet, to je tvoje misljenje...
isto kao sto je ne znam kome vec, liv tajler ruzna :eek: a meni je opet na slici koja je ovde okacena bas prirodno lepa...

Poštujem.
Isto kao što je neko već nazvao Meril Strip ružnom ( dok je meni vrlo privlačna).
Postoje različiti stepeni ružnoće.
A pošto ovde nismo definisali kriterijume već se sve nekako svodi na lep / ružan malo sam generalizovala.
Martin mi je, simpatično ružan.
Ne mislim naravno da je nakaza - prosto mi nije atraktivan :)

dakle eto, preformulisaću.
Martin mi je ružan u smislu neatraktivnosti - ne ružan u vidu neke nakaznosti ili teže fizičke odbojnosti :D

Verujem da je i Dolarkvin ( tako nekako beše nick) u tom smislu rekla za Liv i companiju da su ružni.

Vidim da se i Di Kaprio često spominje ovde dok meni nije ružan.
Nije moj tip muškarca niti mi je privlačan ali smatram da nije ružan

Poštujem.
Isto kao što je neko već nazvao Meril Strip ružnom ( dok je meni vrlo privlačna).
Postoje različiti stepeni ružnoće.
A pošto ovde nismo definisali kriterijume već se sve nekako svodi na lep / ružan malo sam generalizovala.
Martin mi je, simpatično ružan.
Ne mislim naravno da je nakaza - prosto mi nije atraktivan :)

dakle eto, preformulisaću.
Martin mi je ružan u smislu neatraktivnosti - ne ružan u vidu neke nakaznosti ili teže fizičke odbojnosti :D

Verujem da je i Dolarkvin ( tako nekako beše nick) u tom smislu rekla za Liv i companiju da su ružni.

Vidim da se i Di Kaprio često spominje ovde dok meni nije ružan.
Nije moj tip muškarca niti mi je privlačan ali smatram da nije ružan

e na to sam mislila! :)

Back