unknownuser
Zainteresovan član
- Poruka
- 497
Meni su Rummer i Eva, na stranu sto nisu...pa klasicno lepe, jako simpaticne jer nekako...zrace. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je ruzan Sean Penn
Meni je bio jako ružan kad sam ga prvi put videla... onda sam se valjda navikla, a i postao mi je simpatičan. Plus, mislim da se poboljšao sa godinama...meni je ruzan Sean Penn
Joj, da. Stvarno je ružna.Gospoju Sandru Bernhard mnogo volim ali je malo preneobična za moj ukus
![]()
Ray Liotta,neki kazu da ima malo ostru facu,neki kazu da je lep a neki ruzan,meni je odlican glumac a nije ni ruzan covek!
![]()
Hm... Liotta je bio lep čovek svojevremeno, ali sada izgleda prilično užasno, kao na toj slici gore... po svoj prilici rezultat previše plastične hirurgije.
Evo jednog poređenja: danas (levo) i pre 10 godina.
![]()
..
Kejt Vinslet, Kejt Blanšet; onda Di Kaprio, Stalone, Švarci, Van Dam, Dastin Hofman
Ne salim se,zaista mi izgledaju kao debili.Mislim,ne kazem da jesu stvarno,ali meni tako deluju.Stvar ukusa, indeed.
Samo sto ja stvarno ne shvatam kako za Liv Tajler i ove dve ostale mozes reci da su degenericne O_O
Mozda nisu tvoj tip zene, ali ruzne u toj meri da ne mozes da ih gledas...
Hmm...
O_O
Mora da se salis
Niko nije naveo Martina Clunes-a.
Kao glumac simpatican, fizicki, ne preterano atraktivan- da ne kazem ruzan.
![]()
![]()
Poštujem.
Isto kao što je neko već nazvao Meril Strip ružnom ( dok je meni vrlo privlačna).
Postoje različiti stepeni ružnoće.
A pošto ovde nismo definisali kriterijume već se sve nekako svodi na lep / ružan malo sam generalizovala.
Martin mi je, simpatično ružan.
Ne mislim naravno da je nakaza - prosto mi nije atraktivan
dakle eto, preformulisaću.
Martin mi je ružan u smislu neatraktivnosti - ne ružan u vidu neke nakaznosti ili teže fizičke odbojnosti
Verujem da je i Dolarkvin ( tako nekako beše nick) u tom smislu rekla za Liv i companiju da su ružni.
Vidim da se i Di Kaprio često spominje ovde dok meni nije ružan.
Nije moj tip muškarca niti mi je privlačan ali smatram da nije ružan