Ruzni glumci

On mi je isto simpaticno ruzan.
Prosto je previse bleskast i neobican da bi bio ruzan u pravom smislu te reci.

Meni je zanimljiv Adrijen Brodi, srela sam dosta zena kojima je privlacan.
I obrnuto.
Ne znam da sam pricala i sa jednom zenom a da nije imala misljenje o njegovom izgledu, uvek je ili ruzan ili lep.

A ja sam ga malo proucavala i imam osecaj zapravo, da bi mi bez tog istaknutog nosa bio mnogo ruzniji...
Poseban je bas zbog nosa, iako nos sam po sebi nije privlacan....
0000212736-05372L.jpg

Meni Liv Tajler uopste nije lepa.
Ne bih mogao da kazem da je ruzna,
ali ima nesto u sebi sto mi se nimalo
ne dopada.
Mozda bi bilo pravilnije da kazem da mi je antipaticna.
Jednostavno me iritira kao pojava.
Prosle nedelje odgledah jedan film sa njom
i jedva sam uspeo da ga odgledam do kraja.

On mi je isto simpaticno ruzan.
Prosto je previse bleskast i neobican da bi bio ruzan u pravom smislu te reci.

Meni je zanimljiv Adrijen Brodi, srela sam dosta zena kojima je privlacan.
I obrnuto.
Ne znam da sam pricala i sa jednom zenom a da nije imala misljenje o njegovom izgledu, uvek je ili ruzan ili lep.

A ja sam ga malo proucavala i imam osecaj zapravo, da bi mi bez tog istaknutog nosa bio mnogo ruzniji...
Poseban je bas zbog nosa, iako nos sam po sebi nije privlacan....
0000212736-05372L.jpg

jeste, ima nesto sarmantno u sebi :)
i ja kad sam ga videla, bas me je zaintrigirao likom..

Meni Liv Tajler uopste nije lepa.
Ne bih mogao da kazem da je ruzna,
ali ima nesto u sebi sto mi se nimalo
ne dopada.
Mozda bi bilo pravilnije da kazem da mi je antipaticna.
Jednostavno me iritira kao pojava.
Prosle nedelje odgledah jedan film sa njom
i jedva sam uspeo da ga odgledam do kraja.

U kategoriji glumaca koji su navodno "lepi" a meni su užasno ružni - Ashton Kucher, definitivno. "Ružan" u pravom smislu reči - ne ono "simpatično ružan",. nego baš ono, totalno mi je bljak, antipatičan i izgleda kao kreten.

Di Caprio mi je isto ružan, mada nije antipatičan. Uz to je do skoro izgledao kao klinac.

Niko od ovih ljudi nije nakaza, tako da se sve svodi na ukus.

Niko nije naveo Martina Clunes-a.
Kao glumac simpatican, fizicki, ne preterano atraktivan- da ne kazem ruzan.

2537-martinclunes-1b.jpg

martinclunes_1_396x222.jpg
E da, i on je ružan... ne u smislu antipatičan, samo neprivlačan.

Poslednja izmena:
Ruzan Jeremy Irons?? Hmm, a meni se bas svidja... :)
Mislim da je lepota znacajno drugacije shvacena u zavisnosti od pola, zenama mnogo teze oprastamo nedostatke, dok muskarci vrlo cesto to jako lepo nose. Mada, prosto je neverovatno koliko je tema subjektivna i koliko nam se razlikuju misljenja i svidjanja...

Istina.
Koliko ljudi toliko cudi.
Mojoj poznanici je ruzan Benicio Del Toro recimo dok je meni on...uf. Mnogo dobar.

Jeremy Irons takodje, vrlo mi je privlacan.

Ali ne volim preterano ove konstatacije tipa
Ma idealna je da glumi zombije i leševe u poodmakloj fazi raspadanja........

Mislim da se ljudima generalno prelako lepe raznorazne etikete, u ovom slucaju takve gde se ljudi nazivaju grobovima, gaborima, nakazama....
A pritom nigde objasnjenja.
Zasto , sta tog nekog cini ruznim.
Prosto smatram da se sve moze reci mnogo lepse i smislenije, a ne da se gadjaju pogrdama kao sto su one gore....

Vidim da je neko gore naveo i Vudija.
Vudi mi je oduvek bio tip - karikatura. Neprivlacan na neki duhoviti, da ne kazem smesan nacin.

Mislim da je lepota znacajno drugacije shvacena u zavisnosti od pola, zenama mnogo teze oprastamo nedostatke, dok muskarci vrlo cesto to jako lepo nose.

A ovo je odlicna konstatacija.
I nazalost potpuna istina.
Rekla bih, za zene postoje odredjeni standardi koje mora da ispunjava da bi bila lepa ( vecini) , kod muskaraca nema zacrtanih obrazaca.
Sve prolazi uz malo sharma i dobrog stava.

kad je bio mladji...

110105_jeremy_irons7.jpg

i kako on da bude ruzan? k.a.k.o?

zatim, justin theroux inace i nije bas nesto, ali u mulholland dr. je...................
MV5BMjA2ODc0NTY1N15BMl5BanBnXkFtZTYwNDAzOTc2._V1._SX475_SY321_.jpg

ali kontam da ce vecini ovde john hawkes
john-hawkes-1.jpg
biti ruzan, iako ovde u me and you and everyone we know
john-hawkes-4.jpg
i nije bas...

sitne oci i usta, kombinovane sa sirokim nosem, sigurno ga ne cine privlacnom osobom ali opet likom je interesantan...

a kad smo vec tog kod filma, moram da spomenem i mirandu july

1253114858-miranda.jpg
koja pretpostavljam, vecini nije lepa, ali ima tako simpatican lik...

da, ovde je sve subjektivno i svi imamo neki drugaciji vid lepog...
a posto mene od 'klasicne lepote' mogu vise da zaintrigiraju neke zanimljive crte lica ili sarm koji ta osoba nosi u sebi, zato i spominjem glumce iznad...

a ako cemo stvarno o ruznim glumcima, prvi post na ovoj temi je sve rekao, tj dragonfly.

Meni je Miranda vrlo simpaticna:)

Treba uzeti u obzir naravno da i uloge koje glumac igra znatno uticu na formiranje suda o izgledu...
Iliti ako nas zaintrigira ulogom veca je verovatnoca da ce nas zaintrigirati i likom

Ruzan Jeremy Irons?? Hmm, a meni se bas svidja... :)
Mislim da je lepota znacajno drugacije shvacena u zavisnosti od pola, zenama mnogo teze oprastamo nedostatke, dok muskarci vrlo cesto to jako lepo nose. Mada, prosto je neverovatno koliko je tema subjektivna i koliko nam se razlikuju misljenja i svidjanja...

Zene uopsteno vole te tuff pushace kako ih ja nazivam..s hrapavim glasom i tamnom kozom..takve su mu sve lujka uloge koje zene vole..takav macho stav koji ne daje prostor zeni za bilo kakvom reakcijom..to njima oduzima dah u pravom smislu..cuti i ****:lol:zna sta joj treba to joj pruzi bez dozvole da se ona nesto pita..meni licno ponizavajuce za zenu

Zene uopsteno vole te tuff pushace kako ih ja nazivam..s hrapavim glasom i tamnom kozom..takve su mu sve lujka uloge koje zene vole..takav macho stav koji ne daje prostor zeni za bilo kakvom reakcijom..to njima oduzima dah u pravom smislu..cuti i ****:lol:zna sta joj treba to joj pruzi bez dozvole da se ona nesto pita..meni licno ponizavajuce za zenu

:eek:

Kakva gomila stereotipa... a ja i dalje na kapiram kakve veze ima hrapav glas ili tamna koža sa ponižavanjem žena. :dontunderstand: :confused: :roll:

Back