Primecujem zabrinjavajuci trend ove nacije zadnjih 15-ak godina.Zene su sve ruznije i ruznije. Zasto je to tako?
I znam znam sad ce babe da krenu "vidis samo sto zelis" ili "pa sta ocekujes manekenke...kva,kva" itd.
Ali ako uzmemo to na stranu, mislim da nisam jedini koji primecuje tu drastichnu promenu.Mogu ja lako da se odyebem sa "omatoreo si nishta ti ne valja" ali cak I neki forumski omladinci od 20 leta su vishe puta slichno prokomentarisali.
Primer- danas petak popodne, smaram se po radnjama da kupim nesto I ako oduzmemo standardne babe I polovnjache koje su ruzne same po sebi nisam video ni jednu zenu da lici na nesto...dobro sem jedne al neko dete pitanje dal osnovna il srednja a I ona prosek.Doslo je takvo vreme da se I prosek smatra lepim pored ostale konkurncije.
Secam se da je nekad I vazila ta otrcana fora u neku ruku da su zene ovde kao lepe ( na onaj jeftin balkanski Bangkok nachin) ali sada ni toga nema.
Primecijuem obicno dva tipa tih rugoba: tamne zejtinaste koze naduvene sa orlushina nosom I buljavim ochima ( guglaj dzin I limunada) I crnogorke.Ove druge su onako, obichno visoke, krakate tosterasta glava sva sa uglovima muzevnije od vishe tipova, isto romski preplanule.
Pretpostavljam da je slicno za tpove jer njih manje zagledam ali isto su uzas-obichno stomaklija u uskoj trenerci ili pantalonama sa orlusina nosom, buljav, tamna koza musav sav neka slepljena kosica koja I da raste bi bila sitna, upale ochne jabuchice....
I naravno, nisam neka vukoyebina totalna zivim na NBG, ne otvaram temu da vas pljujem (ne umishljajte na znacaju ) niti me interesuje iz bilo kog drugog razloga osim znatizelje, sta vi, kao zene mislite odakle ta najezda rugoba?

Doseljavanje iz pasivnijih krajeva masovno u grad, loshiji uslovi zivota,...?
ukratko: zene, zasto ste tako ******* ruzne?