Ruzne navike

jao parka ne tuti...;)
Pa umaste se, kad npr. kuvaš ručak, pa ti iskipi supa ili tako nešto a ti onda zgrabiš krpu pa uhvatiš lonac da ga skloniš... eto kako...
Ili kad oribaš šporet sa sunđerom, ne ostavljaš ga da se sam suši već suvom krpom ga obrišeš...

Pa ebote za to krpe i služe...
Perem same krpe...
Peškire sa belim vešom...
Šareni veš sa šarenim...

A majice i košulje na ruke...

Ovaj, sve majice i kosulje na ruke peres?

Ја само то и чекам па идем на спавање.
Него, од једне моје другарице је свекрва захтевала да устане у сред ноћи, кад машина заврши, и да лепо сложи веш у кадицу да се не би много изгужвао. Јер, забога, како прострти тај веш кад је изгужван. :roll:

Hm, al cinjenica je da se ves mnogo lakse pegla kad je tako prostrt:mrgreen: ...trt.
Ne, stvarno, kad je mokar i rasiris ga, onako npr majicu preko kade recimo, da se malo prosusi, i onda ga stavis na susenje, mnogo se lakse pegla, a nesto i ne moras da peglas nakon toga, zavisno od materijala of kors i to.Ne verujem da je mislila da ga slozi pre susenja da ne bi bio izguzvan na striku.Al da je budi u sred noci...:roll:

Znas sta ,ja ne smatram da je to preterivanje...prvo,nikad sebi ne dozvolim da mi se ves tolikooo uprlja...ali to sve zavisi od osobe do osobe da li ce prati krpe sa gacama....
Pa sigurno te "CISTUNICE" nece ici u prcvare od hotelaa,kao ni u rupe od restorana gdje je takva vrsta higijene !

:roll: Paaaa daaaaa, samo fensiiiii restoraniiiiiiii zaaaaa fensiiii domaciiiceeee:super:

Skroz zanimljivo...:zcepanje:
Ja sam ranije koristila jedan peškir više puta... pa pobogu čista sam kad se okupam... i to isti, prvo lice, pa kosu pa telo... naravno za lice uvek novi...;)

E onda sam počela da živim sa mm i šokirala se...:eek: ... ajd što je svako tuširanje novi peškir(to je bar 2 komada dnevno), nego ovako:ujutru stavlja čist peškir za lice, koji posle umivanja koristimo taj dan za ruke, onda još bar dva tuširanja dnevno(gore navedeno), jedan peškir za kosu(koju pere svaki drugi dan:roll:) i još jedan za brijanje-takođe svaki drugi dan...

To je od 3-5 peškira dnevno samo on...:eek: a ja sam mu se pridružila... tj. sad i ja to sve isto tako radim... :lol: pa uključujem svaki drugi dan punu mašinu veša-kao da nas je 12-oro a ne dvoje... :whistling::lol:

Ali najjača odvala... moram vam ispričati...:mrgreen:
Ulazim ja slučajno kod mm u kupatilo nedavno, on se istuširao i briše se... stavlja peškir u korpu i uzima toalet papir... ja onako zbunjeno:"Šta će ti to?" tek on mrtav ladan:"Pa da obrišem onu stvar i dupe.":eek::eek::eek:
Zamislite koliko je on lud... neće da briše peškirom... već toalet papirom...
Kaže to mu nije higijenski...:zcepanje:

:lol::lol:
Jel taj papir koristi vise puta il samo jednom? (samo:lol:)

Ono sto je meni najodvratnije je kad vidim dlake po kadi i u slivniku...jao povrac!Tako mi na apsolventskoj ekskurz.bili, hostel bio u pitanju, 4 sobe na 1 kupatilo...:confused: Nevr majnd, usla ja da se istusiram kad u slivniku tona dlaka!!!Ono, tona crnih dlaka...Nikako nisam mogla da se istusiram, kao ne primetim...i ja uzmem wc papir i izvadim TO!Kad ono iz slivnika izvucem Samaru " The ring " ... Uh, masta radi svasta...previse piva def... Nazad do dela kad uzimam wc papir :mrgreen: ... Izvlacim kolicinu kose, koja datira, pa ajd... od pre min 2 godine...Ono sa dlakama jos nesto tegljivo...Od cele apsolv.eksk.to mi je medju najupecatljivijim dogadjajima :mrgreen:

Nije dobro, ali tako sam navikla... a i žao mi tih majica, sve su nove i lepe... uništila bi ih u mašini...:neutral:
A i ne bi se mogla ovde pohvaliti... kao da je to uopšte za hvalu...:eek::(:roll::lol::whistling:

Sto bi unistila u masini?Ja majice koje sam kupila pre 2,3 godine prane mnogo puta su sve ok, i boja i printovi ako ih ima, materijal.Sto neko rece, ako propadne znaci da je loseg kvaliteta i nije vredno moje zrtve niti mojih ruku :) Tako ja bar razmisljam.
Meni nije za hvalu, da me ne razumes pogresno, svako ima svoje, meni je to gubljenje vremena i maltretiranje same sebe zarad glupih krpa:(

Sto bi unistila u masini?Ja majice koje sam kupila pre 2,3 godine prane mnogo puta su sve ok, i boja i printovi ako ih ima, materijal.Sto neko rece, ako propadne znaci da je loseg kvaliteta i nije vredno moje zrtve niti mojih ruku :) Tako ja bar razmisljam.
Meni nije za hvalu, da me ne razumes pogresno, svako ima svoje, meni je to gubljenje vremena i maltretiranje same sebe zarad glupih krpa:(

Iz pročitanog vidiš da je mm vrlo pedantan... i u zamenu za to, ja perem to na ruke...
Ja nikad za njim ne moram da idem i spremam, i stvarno mi to jako puno pomaže... a to što ću oprati na ruke... ne prija mi priznajem, ali ebi ga... i on pretrpi mnoge moje bubice...

Praću ja dok imam vremena, kad budem zauzeta... ima da mašina preuzme tu dužnost...:D

Iz pročitanog vidiš da je mm vrlo pedantan... i u zamenu za to, ja perem to na ruke...
Ja nikad za njim ne moram da idem i spremam, i stvarno mi to jako puno pomaže... a to što ću oprati na ruke... ne prija mi priznajem, ali ebi ga... i on pretrpi mnoge moje bubice...

Praću ja dok imam vremena, kad budem zauzeta... ima da mašina preuzme tu dužnost...:D

Aha, pa aj, kompromisi i to:)

Ono sto je meni najodvratnije je kad vidim dlake po kadi i u slivniku...jao povrac!Tako mi na apsolventskoj ekskurz.bili, hostel bio u pitanju, 4 sobe na 1 kupatilo...:confused: Nevr majnd, usla ja da se istusiram kad u slivniku tona dlaka!!!Ono, tona crnih dlaka...Nikako nisam mogla da se istusiram, kao ne primetim...i ja uzmem wc papir i izvadim TO!Kad ono iz slivnika izvucem Samaru " The ring " ... Uh, masta radi svasta...previse piva def... Nazad do dela kad uzimam wc papir :mrgreen: ... Izvlacim kolicinu kose, koja datira, pa ajd... od pre min 2 godine...Ono sa dlakama jos nesto tegljivo...Od cele apsolv.eksk.to mi je medju najupecatljivijim dogadjajima :mrgreen:

Te dlake po kadi su i meni maksimalno gadne! Bilo je sličnih gadosti na ekskurzijama, zajedničkim letovanjima i slično.

А како он зна да ли је нешто опрано на руке? :think:

Cicak razmisljas vrlo pametnoooo;)

Hm, al cinjenica je da se ves mnogo lakse pegla kad je tako prostrt:mrgreen: ...trt.
Ne, stvarno, kad je mokar i rasiris ga, onako npr majicu preko kade recimo, da se malo prosusi, i onda ga stavis na susenje, mnogo se lakse pegla, a nesto i ne moras da peglas nakon toga, zavisno od materijala of kors i to.Ne verujem da je mislila da ga slozi pre susenja da ne bi bio izguzvan na striku.Al da je budi u sred noci...:roll:
ПА јесте, али се пере искључиво ноћу по јефтиној струји, не сме дању.
Прво то. А онда се и простире или слаже ноћу.
А жена ради, устаје ујутру. Није она њу будила, него је критиковала и то предамном, као искусном домаћицом мислећи да ћу да је подржим.
Мој муж ју је само погледао и рекао: А јелте госпођо, је л’ тражите ви то и од вашег сина, он рецимо сада не ради. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Dobro pitanjeee.Ozbiljno kako ce znati da li je oprano u masini ili na rukamaaa;)
То ти кажем, не мора све да зна. Имаш оне програме за осетљиво рубље и детерџенте који чувају боје. А ти си и даље савршена жена. ;)

ПА јесте, али се пере искључиво ноћу по јефтиној струји, не сме дању.
Прво то. А онда се и простире или слаже ноћу.
А жена ради, устаје ујутру. Није она њу будила, него је критиковала и то предамном, као искусном домаћицом мислећи да ћу да је подржим.
Мој муж ју је само погледао и рекао: А јелте госпођо, је л’ тражите ви то и од вашег сина, он рецимо сада не ради. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

То ти кажем, не мора све да зна. Имаш оне програме за осетљиво рубље и детерџенте који чувају боје. А ти си и даље савршена жена. ;)

e malicicak, sta li ce tek biti kad se udas kad te sad ovako savjetuju! :think: ;)

Back