Ruzne navike

Danas videh po ko zna koji put pa me podseti na temu... Dete jede sladoled, umusavilo se... Majka stavlja svoje prste u usta i cisti detetovo lice:bljak:

Jedna drugarica je kad smo bile male, posle obavljene male nuzde ako nema tolet papira u zamenu za isti koristila potkosulju :sad2:

idi bre sad ga pretera

al ja mislim da samo udaraš kontru (al i tome ga pretera:mrgreen:)
nah :D to bice je bilo prava svinja, nema veze sto ima svoju hranu, mora da provjeri je li ono sto ti jedes mozda bolje
a pretpostavljam da jeste, njenu hranu nisam jela :lol:
i onda, ako je nesto narocito fino u pitanju, nece da se udalji dok ne dobije svoj dio
znacajno mali ako je nesto slatko tipa cokolada u pitanju

sto se tice konkretno lizanja, baba je bila uzasnuta, ostali su se smijali :D
mama neopredjeljena

bljak!
meni se inace gadi koza sa bilo koje vrste mesa.
i piletinu i prasetinu jedem iskljucivo bez nje!
ovaj tvoj post mi dodje sada umjesto "prijatno" :(

Obožavam hrskavu kožicu piletine...:zjede:
A na slavama, pošto ne volim hladno meso, samo grickam opet hrskavu kožicu svinjetine...
I mada ovako sad kad čitam zvuči odvratno, baš je ukusno...
Kako to ne volite?:think:

Moj muz je grickao nokte NA NOGAMA, umesto da ih sece makazicama :bljak:
Sad mu ja secem nokte na nogama, a on gleda u stranu, utripovao je da ce makaze da mu se zariju u prst, sta li :roll:

Moj muz je grickao nokte NA NOGAMA, umesto da ih sece makazicama :bljak:
Sad mu ja secem nokte na nogama, a on gleda u stranu, utripovao je da ce makaze da mu se zariju u prst, sta li :roll:
Ahhh...to je bash bzv ,fuj,grickati nokte na rukamaa ,a tek na nogamaaaa...
Ja to ne kapiram kako ljudi tooo izvedu ,eheee??
Atina sto se tice tvog muza nemoj to da te brine jer sam cula dosta slicnih slucajeva
neko ima fobiju od makazaaaaaaaa

Па ужасно ме нервирало цоктање после јела код једног колеге. Као да исисава храну из зуба. Онда мљацкање.
Па код бившег кад остави прљаве ствари бачене испред каде, а пре туширања (после је све мокро). Остављање мокрог пешкира од туширања на мој јастук.
Сетићу се још...

Back