Ruzne navike

A, sto mene citiras i potenciras kako to rade prosvetni radnici?
Ja mislim da se osnovne higijenske navike sticu u porodici.
Mogu ja da kazem ucenicima 100 puta da treba da se svaki dan tusiraju, kad se njihovi roditelji kupaju subotom. :confused:

Citiram jer se radilo o donekle istoj stvari, istresanju nosa...
Kazem da su u pitanju prosvetni radnici jer sam videla jednu učiteljicu kako to radi...
Ako smatraš da se takve stvari(svest o higijeni) nose iz porodice,zašto im skrećeš pažnju na to koliko cesto treba da se kupaju?;););)

mislim da cu poceti jednu sasvim novu epopeju na ovoj temi,a to je pisanje ruznih ali ne i gadnih navika :)

ne volim naviku da se ide u goste nenajavljen,vrlo lako se moze desiti da nemam zelju da otvorim
uzasno me nervira kod jedne koleginice navika da kad pricam s nekim ona dodje stane i slusa,a recimo razgovor je poverljiv,zapravo ima dve takve
kod moje keve kad odem komsije posalju decu i tako ih se otarase na neko vreme(jer su ta deca nepodnosljiva ne samo nama nego i spostvenim roditeljima)posle moram da ih jurim kuci,i onda linda vestica :roll:

e, znate žene..... i one bretele, plastične ili kake god da imate, a obično je kontra boja od garderobe..pa ih isturite ko opasače da se vide, preko pola ramena i to...to vam je isto degute....meni deljuje prljafo..

mislim da cu poceti jednu sasvim novu epopeju na ovoj temi,a to je pisanje ruznih ali ne i gadnih navika :)

ne volim naviku da se ide u goste nenajavljen,vrlo lako se moze desiti da nemam zelju da otvorim
:

uu,ovo me posebno nervira, nikako ne mogu da shvatim sta je ljudima tesko da te pozovu i najave se tj dogovre se sa tobom

e i sto ima par zena koje poznajem koje te pitaju npr. "Hoces kavu, jel ti kasno sad za nju?" ili npr sipaju ti nesto i pitaju "Jel ti dosta?"
ajme..
ako ti se ne kuva ili ne pije, nemoj je ni nuditi. Ovo je onaj lijep nacin kao da te iz kulture pita hoces li a nagovara te da ne pijes..
Nazalost, kod doticnih sam primorana da odem s vremena na vrijeme..

Ružno mi je kad mi više osoba govori nešto u isto vreme. Ne mislim na upadanje u reč, što je isto ružno, ali nije kao ovo. Česta pojava u mojoj familiji. Neko mi nešto priča, dolazi druga osoba i ne obazirući se na prvu, počinje svoju priču.
Mene to iznervira, izderem se i kažem da govore jedan po jedan.
Međutim , pre neki dan mi se desilo isto, samo sa tim ljudima kod kojih sam bila nisam bliska, pa mi bilo glupo da im kažem. Mislim, žena priča, a njen muž priča u isto vreme, a obije očekuju da ih saslušam.

uzasno me nervira kod jedne koleginice navika da kad pricam s nekim ona dodje stane i slusa,a recimo razgovor je poverljiv,zapravo ima dve takve
kod moje keve kad odem komsije posalju decu i tako ih se otarase na neko vreme(jer su ta deca nepodnosljiva ne samo nama nego i spostvenim roditeljima)posle moram da ih jurim kuci,i onda linda vestica :roll:
ja ne ovaram vrata ako ne ocekujem nikoga,i ljudi to znaju pa su odustali od pokusaja nenajavljenog upada :mrgreen: postar znam kako zvoni,pa njega aj kao pustim,ostale ne konstatujem ako mi se pre toga nisu najavili :manikir:

da li
o da li
da li je moguce da covek od 45 god.(sprcanih u bulju, dizvinete-ovaj deo je mozda trebo u rupu:p)
na poziciji nekakog (k.urcevog-i ovaj momenat je moz bid bidne za rupu) direktora
ne ume da pozdravom zavrsi telefonski razgovor
nego prekine vezu kao potpuni idiot

da li
o da li
da li je moguce da covek od 45 god.(sprcanih u bulju, dizvinete-ovaj deo je mozda trebo u rupu:p)
na poziciji nekakog (k.urcevog-i ovaj momenat je moz bid bidne za rupu) direktora
ne ume da pozdravom zavrsi telefonski razgovor
nego prekine vezu kao potpuni idiot

cek bre,ti bi i spr.cano,i boolju i k.ur.cev da sprcas u moju rupu:evil: sto,stevcina tema je mnogo fina a kod linde moze bilo sta:rtfm: obrati paznju malo na ponasanje

Back