Druže gospodine koji si sebi nadenuo lep srpski nik koji većina ćiličara ne ume ni da pročita, taj čip o kome govoriš ćeš kako stvari stoje prvo da dobiješ ti. Srbija među prvima dobija biometrijske lične karte na primer, zar ne?
Italijanske su jednostavno parče presavijenog belog kartona sa otštampanim imenom, adresom, visinom vlasnika i bojom očiju. Klasična fotka. .
Nema ničeg sličnog
srpskim na kojima ćeš imati prostor za
digitalnu sliku otiska prsta, prostor za mašinski čitljivu zonu i prostor gde se, uz saglasnost vlasnika, može ubaciti čip. 
E bas me produhovi ...hvala ti! Bas sam razmisljao o licnim kartama, ma sta da ti kazem, to je itekakav napredak. No ipak cip pardon chip u tvom mozgu radi polako ali sigurno na izumiranju sivih celija kojih doduse imas urodjeno malo tako da tebi licna kartica i ne treba

Ja sam inače trenutno smeštena u svojoj dnevnoj sobi, ispred čijih prozora je samo lungo mare, divna plaža i Jonsko more. Za tebe već nisam sigurna...
Auu..pa ti si onda tezak slucaj shizofrenicarke i zato su ti dali sobu sa pogledom na more? Znas ono smiruje...da,da... Jel' to od elektrosokova sa chipa u glavi ili ti je pune da radish po naredjenju?
Osobe koje u 21 veku spominju đavole, glogov kolac i isterivanje sotone, po mojoj slobodnoj proceni nisu baš sasvim svoje
Nisu, one su Bozije.:lol:
Drago mi ako ti veruješ da si duhovno bogata osoba, ali svoju duhovnost vrlo loše ispoljavaš, pa deluješ primitivno, a čini se da ti čak ne umeš ni da čitaš ili samo brkaš brojeve

. Citiraš me i tumačiš 90% kao 99%.
Pa znas kako, to se kod vas poremecenih umova nikada ne zna, prvo pricaju jedno, rade drugo a zapravo ne znaju ni da misle, te zato koristim raspon od 90% -99% . Tacnost i garancija za iznete podatke od takvih kao ti ne moze se sa sigurnoscu utvrditi. Vidis, cak ni tvoja napredna je-uropa nije dokucila sta ce, zato vas koriste za eksperimente a nama sluzite za zezanje:wink:
Da se razumemo, slažem se da je većina građana Srbije mentalno zdrava, i baš zato radikalno-zatupasta kvazi patriotska opcija će ponovo ostati u manjini. Srbi jestu Evropljani i naravno da hoće u EU, a ti slobodno ostani gde si. Niko za takvima ne žudi...