Zulutoyou
Zainteresovan član
- Poruka
- 197
Naravno.
Dakle, Srbija ima interes da uđe u EU.
Svoj vlastiti.
Na kom ste vi tripu? Kakav inters Srbija ima sa ulaskom u EU? Ej breee, pa oni imaju interes. Je li, hoces da kazes kako su oni veoma brizni za sve nas i da ce da nam ulaskom omoguciti bolji zivot? Probudi se !!! Jesu li procvetali Rumuni i Bugari npr?
Ti zaista verujes da ces ziveti bolje u blagostanju sa onima cije su zemlje takodje u krizi?
Verovatno ces pitati : kakvoj krizi a sta je kod nas tek.
E pa vidis sreco, bas zbog njihove krize oni traze nove terene za maximalnu exploataciju prvenstveno radne snage a potom i prirodnog bogatstva.
Dakle, doveli te do dna, razorili ekonomiju, podelili drustvo podmicivanjem raznoraznih stranaka i lidera, pa sad rade sta im je volja. Po onoj staroj: zavadi pa vladaj.
U nemackoj ako nisi imao/la prilike da vidis na TV, (ne prepadaj se nije domaca RTS) vec BBC radnici jedne od fabrika automobila strajkovali su zato sto su ih otpustili poslodavci iste. A znas zasto? Jer je radna snaga u Rumuniji kudikamo jeftinija, mnogo rade za parche hleba i presrecni su sto pripadaju "razvijenoj je-uropi" tako da je kompanija, naravno videla veliki finansijski interes i ustedu. Das im koskicu i oni veselo kevcu! A oni se pacenici nadaju da ce bolje (malo sutra) stici. I normalno je da tako misle kada je silni kapital ulozen u kampanju koja propagira da clanstvom u je-vropu postajes FACA.!!! IDI BEGAJ - sto bi rekao nas covek.
Zasto postoji podela na istocno i zapadno trziste a? Zbog kvaliteta robe koja se plasira. Kod nas stize sve ono sto ne moze da prodje na zapadu. Davali nam shatro humanitarnu pomoc u lekovima i pomocnim medicinskim sredstvima, da bi se nakon izvesnog vremena otkrilo da je lekovima prosao rok trajanja ili da nisu dovoljno ispitani pa im svi mi sa ove strane sluzimo kao zamorci.
Da sreco moja, ja sam bio svedok toga, ja sam primao te lekove iz prijateljske nam jeeee-urope, a isto tako i moja zena kojoj (kad vec moram da pricam o tome), su stavili kateter nakon carskog reza i koji je pristigao u porodiliste kao pomoc te iste eu, pa je pukao, i to ne samo njoj vec svim zenama u porodilistu na odeljenju intenzivne nege.
Dalje, sta je sa vakcinama, za decu kojima je takodje istekao rok?
Svo djubre, ta djubrad, sav otpad ti otpadnici, salju zemljama koje su unistili ekonomski zarad licnog interesa.
Hoces da kazes da nas seljak treba da stavi mashnicu svinji i pusta joj muziku jer je po najnovijim istrazivanjima sa ljubljenog ti zapada, svinja srecnija a time dobija vise na kilazi?
Pa vi gospodo, drugovi, gospodje i drugarice koji hocete da zivite po pravilima koji vam drugi propisuju jer nemate mozga da sami svoju drzavu organizujete i postavite na noge jer prosite ili od Rusa ili od zapada, lepo ih poslusajte pa u svinjac i pevajte krmachi i prasicima uspavanku, mozda zato dobijete i vi masnu lentu.
I ovde sada mi svi treba da zarad smradova koji su nas ubijali 1999 a cije posledice i dan danas osecamo udjemo u djavolje kolo sa njima m?
Da naravno Slobodan Milosevic je kriv. Mozda, to ne znam, ali ako vec brinu o svima nama SADA, zasto nisu brinuli tada?
Znas kako, ako im je smetao Milosevic, ili neko drugi, to se radi jednostavno - likvidacijom doticnog kao sto je uklonjen Kenedi. Prosto!
A ne bombardovanjem citavog neduznog naroda zarad zastrasivanja, unistavanja, ekonomskog i politickog rasula. Sta sad, jer to treba da se zaboravi? Pa ti i tebi slicni idite brate tamo pa uzivajte.
A kao sto rece Car Lazar: SRBIJA NIJE SAKA PSENICE DA JE POZOBA SVAKA VRANA KOJA NA NJU SLETI !
Ili ste mozda zaboravili na to, na svoju istoriju, ili vas boli......uvo, ili jednostavno niste iz Srbije. Koji god da je razlog od ova tri, vi ste otpadnici sopstvenog naroda i prodane duse za male pare. :-x:-x:-x
P.S. Namerno pisem malim slovima imena tih zemalja jer ih ne cenim i NE PRIZNAJEM. To su novi moderni konkviskadori koji u rukama ne drze vise barjake kao krstashi vec novac, da takvima kao sto ste vi masu ispred ociju i pustaju bale na usta.
Poslednja izmena: