Uh uh, al ste jaki. Natovaca poginulo 0 a vas Rusa 107,000.
Vidiš to se dešava kad neki klošar preti boljima od sebe
... и до 150 000 Украјинаца, Нато пешадије. Пољаци пишу да је украјинска војска лошег морала, уводе се велике казне за одбијање наређења, опрема је потрошена...
Војна индустрија Украјине више не постоји, по њиховом сопственом признању. Требали су Руси још раније да скокају све мостове који повезују Украјину са западом.
Нато кукавице потурају Украјинце да гину, само им муницију шаљу.
Да су Руси били уверени да ће се Нато умешати, питање је да ли би, и колко би, напада било. Неспособност Нато дипломата.
И заиста ти кажем да потпуно лупеташ ако мислиш да сам ја проруски или слично, па ако можеш да прекинеш са тиме јер нема везе са чињеницама, најблаже речено.
Мени се више свиђа кинески приступ политици, а за обичне ствари изузетно ценим Немце.
Још једно објашњење, пошто ће теби требати... Да је запад хтео да нам одвоји и призна за самосталну нашу јужну покрајину, то смо већ од пре знали. Али откако су Руси ишчупали из Грузије две области и признали их за самосталце, мој приступ је такав да су велике силе једно, а ми сви остали друго.
Сматрам да се велике силе врло лоше понашају према остатку света (и међусобно, наравно), мада постоје неке разлике међу њима. Историја нас учи да је тако одувек, а биће и на даље, тако да не гунђам превише, не трошим на то сву енергију.
Такође сматрам да је амерички покушај да остану недодирљиви светски полицајац нешто најпогрешније што се може чинити, али они то раде свом снагом.