Руски политиколог Јуриј Светов: Покушај атентата на председника Русије значио би почетак нуклеарног рата

Pa pošto si ti (za razliku od mene) navijao da Vojska Jugoslavije porazi nato, onda je ridikulozno da optužuješ druge da su "jugosloveni"
Сви Срби су навијали тад за ту војску, а та говедарска саплитања која сад покушаваш да набадаш, недостојна су једног докторанта. Срби данас нису југословени. Нити је могуе да Србин у овом часу буде Југословен и да буде Србин. На пример, Словенац може да буде и Словенац и Југословен сад, али је Србину то немогуће, и таквих једноставно нема.

Samim tim su svi Srbi veliki jugoslaveni
Ајд, не луптеај. Него, да видимо, којој култури припадају Срби, као народ? Шта кажу, докторе, по том питању Шпенглер, Хантинготн, Данилевски, Трубецкој, Видовић, и остали Кумири? Где смо то ми? КОји смо. Наравно да нема Срба југословена више, Они који су данасс југословени, не осећају се Србима, нити српству припаају. И шта је то докторе, српска идеја?

Poslednja izmena od moderatora:
Priča kako je Aleksandar Vučić najljepši srbin
И то је све што знаш докторе? Да се кревељиш око једног издајника? Ето, толко ти докторат вреди.

Момци који бране своју земљу су Украјинци. Украјина је нападнута земља.

Зато што НАТО није никога напао.
Наравно да јесте, немој да нам продајеш приче за малу децу. То што су пензионисали или раскинули угогвор са регуларним САД и британским војницима и послали их на територију Украјиние, где су претходно пучем оборили власт, а да би спрели инвазију на Русију, на пије више воду ни код деце од 13 година. Да не помињемо колика гомила обавештајаца и војних ресурса НАТО се директно користи у овој војној агреисји на Русију.

Да ли си ти свестан тога да је Русија напала другу државу?
Па шта? Исто тако је нападнута и Мађарска 1944, па и Аустрија. Да су се држали твоје логике ваљда не би то радили, а Хитлеров син би сад био председник Немачке...

Poslednja izmena:
Да је у сукобу са НАТО-ом, не би опстали дуже од 2 сата, јер их је Украјина поразила.

Да НАТО може да порази Русију за 2 сата одавно би то урадио јер је, поред терорисања свих осталих држава и грађана света, то њихов циљ постојања и влажни сан већ деценијама, и само о томе причају.

Да НАТО може да порази Русију за 2 сата одавно би то урадио јер је, поред терорисања свих осталих држава и грађана света, то њихов циљ постојања и влажни сан већ деценијама, и само о томе причају.
Čista laž. Pre samo 6 godina, glasali su za pro-ruskog čoveka Donald Trampa

А про-руски је само зато што није причао агресивно против Русије и начелно пристао да се договара са Русима о битним питањима.
Докле сте ли само догурали у својој расистичкој необузданости.

Nato ti pominjes konstantno , mozda si opterecen sa nato pa zato.
Ukrajina ne bi usla u nato da je rusija nije napala , ovako ...
Ако си ти заборавио да је Нато пожелео још 2008. да има Украјину и Грузију у чланству, а Русија је јасно рекла да то не може бити...
Данас смо добили обавештење и од бившег француског председника Оланда, да је Меркелова рекла тачно - да су Украјину спремали за рат.

Зашто Америка инсистира на нечему што ће направити рат?

Хајде лепо да Руси или Кинези распореде ракете на Кубу или у Тунис. Размисли мало каква би реакција била.

О томе ти пишем. Изађи из те једносмерне улице у којој си.

Или је у свету равнотежа моћи између великих сила или имамо рат. То ти је природа овог света.

Њујорк Тајмс се извинио за текстове о руском утицају на америчке изборе. То се није догодило. Кључни сведок је... био маштовит. У најмању руку.

Трамп је таблоидни кловн и штеточина. Уместо дипломатије он је правио циркус. И још увек га прави. Али, и то ће проћи. И у његовој странци се јављају кандидати који су барем млађи.

Meni je čudno što nisi upoznat s fatkografijom da je Rusija 24.2.2022. napala Ukrajinu

:hahaha:
Благо теби, ако прихваташ да историја почиње од неког згодног датума.

Мислиш ли да се ратује зато што је некоме било досадно?

Ето, само ми објасни све ствари:
- Зашто Украјина мора да буде у Нато?
- Где је граница ширења Нато на исток? На Тибету?
Ne mora, to je odluka te države.

Mislim da je pro-nato raspoloženje poraslo otkad ste ih napali.

Granica Natoa je ona koju odredi rasploženje birača, isti odgovor.

"Ma ne može to tako, ja kao Rus ću da diktiram ponašanje drugima," misliš se ti, ali ti ne uspeva.

Данас смо добили обавештење и од бившег француског председника Оланда, да је Меркелова рекла тачно - да су Украјину спремали за рат.

Cilj Minska je bio da Ukrajina postane celovita zemlja, a da se separatisti pacifikuju autonomijom.

To se uopšte ne uklapa u vaše ciljeve (opsesija cepanjem Ukrajine) i zato je lako uvideti ko je minirao sporazum (vi)

Њујорк Тајмс се извинио за текстове о руском утицају на америчке изборе. То се није догодило.
Aha... Evo tvoj lider svojim rečima:

4CF0C4FE-4596-4A5C-A883-F07CA2BF68D2.jpeg

Благо теби, ако прихваташ да историја почиње од неког згодног датума.

Мислиш ли да се ратује зато што је некоме било досадно?
Tako nisi rezonovao za 1999.

"Da se zapitamo mi, brajko moj, čime smo mi to izazvali bombardovanje," nego si kištrao o ničim izazvanoj agresiji

Vreme je da taj svoj kantar pravde primeniš na 24.2.2022.

Tako nisi rezonovao za 1999.

"Da se zapitamo mi, brajko moj, čime smo mi to izazvali bombardovanje," nego si kištrao o ničim izazvanoj agresiji

Vreme je da taj svoj kantar pravde primeniš na 24.2.2022.
Ко буде довољно луд да нервира велике силе... ето како прође. Исто је.

Da, zato je pro-ruski.

Rusija pokazuje nameru da napadne svet,

Тај "дивни" нацистички свет који ти толико волиш, не да треба да се нападне, него да се рападне.

Aha. Pa što onda zovete domaće podržavaoce Nato bombardovanja stokom, a isti ti u Ukrajini su ti narodni heroji.
iq bar veci od 90 i shvatila bi
Ti kao nacista dobro znaš da je pisac ovih redova mislio na vaš nasrtaj na druge države
ukrajina je prekrsila minski mirovni sporazum, a mi srbi nismo
zato su oni zasluzili, a mi nismo
koliki iq treba da to shvatis?

Конкретније да су Украјину спремали да се брани од руског напада.

Који се потом десио. Са друге стране, Украјина није напала Русију.

"Ето, зашто сте спремали Украјину да се брани од Руса" можда звучи као озбиљан прекор у твојим ушима, али Украјинцима и њиховим савезницима то највероватније звучи дебилно.

Конкретније да су Украјину спремали да се брани од руског напада.

Који се потом десио. Са друге стране, Украјина није напала Русију.

"Ето, зашто сте спремали Украјину да се брани од Руса" можда звучи као озбиљан прекор у твојим ушима, али Украјинцима и њиховим савезницима то највероватније звучи дебилно.
Zapad je usao na rusku teritoriju, zonu interesa i preuzeo vlast u svim sovjetskim satelitima a Ukrajina je crvena linija
Rus nije mogao da dozvoli nastavak ponizenja i da mu jevrejski bankari okupiraju povjesne teritorije Kijevske Rus gde je nastala ruska drzava i gde vecinom zive Rusi

Ja sam jos 2014 napisao na ovom forumu a iz iskustva onog sto se nama desavalo devedesetih da je Minski sporazum ustvari Vensov mirovni plan
Kao sto je zapad podovalio Srbima Vensov mirovni plan kako izbjegli poraz ustaskih terorista i kako bi im dali vremena da se konsoliduju i mnogo jaci nastave rat isto tako su nasankali Putka
Isti modus operandi kao u Jugoslaviji devedesetih

Zapad je usao na rusku teritoriju, zonu interesa i preuzeo vlast u svim sovjetskim satelitima a Ukrajina je crvena linija
Rus nije mogao da dozvoli nastavak ponizenja i da mu jevrejski bankari okupiraju povjesne teritorije Kijevske Rus gde je nastala ruska drzava i gde vecinom zive Rusi

Ja sam jos 2014 napisao na ovom forumu a iz iskustva onog sto se nama desavalo devedesetih da je Minski sporazum ustvari Vensov mirovni plan
Kao sto je zapad podovalio Srbima Vensov mirovni plan kako izbjegli poraz ustaskih terorista i kako bi im dali vremena da se konsoliduju i mnogo jaci nastave rat isto tako su nasankali Putka
Isti modus operandi kao u Jugoslaviji devedesetih

Да ли је нешто "руска територија" мораш да препустиш људима који тамо живе.

Ти си слободан да Пољску, Украјину, Немачку, чемеро-Балкан итд сматраш некаквим руским територијама, да понављаш антисемитске ступидарије и сл али то није много битно.

Да ли је нешто "руска територија" мораш да препустиш људима који тамо живе.

Ти си слободан да Пољску, Украјину, Немачку, чемеро-Балкан итд сматраш некаквим руским територијама, да понављаш антисемитске ступидарије и сл али то није много битно.

Plitko i povrsno posmatras stvari
Preporucio bih ti da procitas knjigu Edvarda Bernajsa Propaganda stvaranje pristanka i javnog mnjenja
Ljudi su stado i lako ih je izmanipulisati

Back