- Poruka
- 49.969
Чим ми вратимо Косово.Украјина враћа Крим.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чим ми вратимо Косово.Украјина враћа Крим.
To su vaši fantazmi iz "Večernjih novosti."Десет, двадесет година је Америка била недодирљива сила... Сада више није.
Sledeća za polupavanje je rusija.Да не набрајам која су све царства пропала. Није пресудно да ли су се звала "царство".
To je vaša tehnika razdvajanja saveznika SAD i EU, da bi pojedinačno mogli lakše da ih porobite.На моју велику жалост, Европа је слепи амерички привезак уместо да буде светска сила.
Promene u svetu do 2050. ogledaće se u istrebljenju pro-ruskih režima s lica planete.Нови свет може бити само бољи, када колонијализам једног дана буде завршен.
Чим ми вратимо Косово.
Потпуна грешка по оба питања.Tи си некад био члан ДС-а, шта те је претворило у агента КГБ-а?
Тренутно стање је да ће у Нато да уђу само још Шведска и Финска, ако их једног дана пусте Турци, и ту је списак исцрпљен.Не, 2024. Зеленски најкасније игра казачок по Севастопољу.
Брикс је прсао, само то још нећете да признате.
Америка је у хистерији направила рат неколико месеци по сасвим заслуженом понижењу односно повлачењу из Авганистана. Све ће дати да нападну Русе, што ће само убрзати њихов пад.To je vaša tehnika razdvajanja saveznika SAD i EU, da bi pojedinačno mogli lakše da ih porobite.
Kao što vidiš ne uspeva vam, sledećeg meseca slavimo 1 godinu vašeg vijetnama u ukrajini, a SAD i EU su jedinstveni.
Тренутно стање је да ће у Нато да уђу само још Шведска и Финска, ако их једног дана пусте Турци, и ту је списак исцрпљен.
А за Брикс постоји неколико изгледних кандидата, па видећемо.
Мени је сасвим свеједно ко ће бахату Америку да научи памети. А то време стиже.
Neutralne zemlje su bojna polja velikih sila pre ili kasnije, baš zato što se u takvim državama prepliću uticaji velikih sila. Da ne govorimo koliko je teško vladarima takvih država da balansiraju. Zapravo takvim državama odgovara da budu autokratske i da imaju nekog Vučića. Ako imaju nedovoljno dominantnog Janukoviča, Porošenka i Zelenskog pre ili kasnije skliznu u sukob i rat. Za sada Vučić balansira, izbegava ratove ali neće ni to moći doveka i pitanje je ko će ga naslediti i da li će taj moći balansirati kao on. Srbija i uopšte Balkan uvek mogu biti nova Ukrajina.Потпуна грешка по оба питања.
Или си ме побркао са неким или представљаш утисак о нечему (а утисак није исто што и чињеница).
Дуго сам гласао за ДС, али сам касније престао. До чланства нисам стигао. Нисам хтео да идем тим путем, да ми партија буде највећи квалитет. Нажалост, ДС је сада изгубљена странка. И даље гласам за "отприлике ДС" опозицију, али не бих имао паметан савет да кажем, чији је програм вредан поверења. Имам примедбе на све и свашта (списак примедби на садашњу власт је десет пута већи).
Мој поглед на свет се не уклапа тако добро ни са једном странком у скупштини. Могао бих да наведем барем понешто за свакога, са чим се слажем, али то "понешто" је мали део од веле слике.
Био сам некада умерено проруски оријентисан, али су ме нека дешавања окренула да будем неутралан. Још увек мислим да су неке велике силе боље а неке горе, али више није могуће да ми неко каже да је интерес тамо неке земље пречи од интереса Србије.
Велике силе су једна категорија, ми сви остали смо друга. Тако је одувек, а биће и у будуће, не видим да се ишта мења.
Једнако како мислим да је за нас, у оваквом свету, најбоља војна неутралност, тако исто мислим и за Украјину (и за разне друге земље, које овде нису тема).
Неутралност неће бити поштована само зато што то пише, него ће бити поштовање снаге онога ко је одлучио да буде неутралан. Важи и обрнуто - ко је слаб, неће се велике силе обазирати.
Чему служи чланство у војном савезу? Некад за одбрану, некад за напад, како када. Али увек мора да се сагледа претходно стање - да ли ће промена статуса да изазове реакцију околине. Ако хоће, да ли постоји спремност за плаћање цене?
Нисам ниједно објашњење видео, а питао сам више пута, како ће оружје (чланство у Нато) да донесе демократију? За мене је то подла лаж, спин, замајавање... Не видим чињеничну везу између пушака и слободе избора.
Ако оружје доноси демократију, онда је Северна Кореја рај. Тамо је све подређено војсци.
Оружје кошта, држање војске кошта, а Украјинци већ живе бедно. Знаш шта се дешава са Украјинцима који стигну у Немачку? Нескривено им се нуди да остану и да се запосле. Да граде Немачку. Може се претпоставити да ни по другим земљама није много другачије. Није то хуманитарна делатност него "рат за главе" који запад спроводи.
Значајна институција која у Европи доноси боље стандарде је ЕУ. Мени се свиђа јасно и јавно управљање државним парама, независно судство, склањање политичара коју муљају итд....
Али, нажалост, ми видимо да је све подређено ратовању. Обећава нам се, тек у пола гласа, да ћемо до ЕУ стићи "хитно до 2035". И Украјинцима једнако. А у Нато да уђемо још јуче. И да купујемо оружје америчко и немачко. Много оружја... А притом је теоретска могућност да заратимо једино са властима у Приштини, за које нам је довољно и ово што већ имамо.
Pa obratno je, ako imaš demokratiju onda odlučuješ slobodno da li te zanima vojni klub.Нисам ниједно објашњење видео, а питао сам више пута, како ће оружје (чланство у Нато) да донесе демократију? За мене је то подла лаж, спин, замајавање... Не видим чињеничну везу између пушака и слободе избора.
Nisu oni napravili rat nego vi. Seti se divljačke invazije 24.2. nakon što ste dali ČASNU REČ da nema SVO.Америка је у хистерији направила рат неколико месеци по сасвим заслуженом понижењу односно повлачењу из Авганистана. Све ће дати да нападну Русе, што ће само убрзати њихов пад.
Neuvaženi platin koristi i repertoar sovjetskih reči ("histerija")Не треба бити комуњаром.
Ко те је то слагао?Не треба бити комуњаром.
Откад је Украјина мера свега? Они су, са 30 година размака, поновили наш пример.Neutralne zemlje su bojna polja velikih sila pre ili kasnije, baš zato što se u takvim državama prepliću uticaji velikih sila. Da ne govorimo koliko je teško vladarima takvih država da balansiraju. Zapravo takvim državama odgovara da budu autokratske i da imaju nekog Vučića. Ako imaju nedovoljno dominantnog Janukoviča, Porošenka i Zelenskog pre ili kasnije skliznu u sukob i rat. Za sada Vučić balansira, izbegava ratove ali neće ni to moći doveka i pitanje je ko će ga naslediti i da li će taj moći balansirati kao on. Srbija i uopšte Balkan uvek mogu biti nova Ukrajina.
Па шта би ти? Био сам, нисам више.
To prvi radite vi Rusi, lažnim vestima.Противим се државној политици која је наметање свог мишљења другима.
Остаћеш без сврхе ако престану сукоби.To prvi radite vi Rusi, lažnim vestima.
"Amjer se ukištro u pelene za odrasle kad ja naš Su(bhuman)-55 preleteo njin nosač aviona moi ti."
Sukobi prestaju kad nedemokratske zemlje NestanuОстаћеш без сврхе ако престану сукоби.
Нисам боље ни очекивао... под којим год именом да пишеш...Sukobi prestaju kad nedemokratske zemlje Nestanu
Plašim se da tu spadaju tvoji favoriti Iran, Kina i Terorusija
Pa mislim režima. Kao što vi Rusi više ne držite Češku nego se u njoj snima Mission ImpossibleНисам боље ни очекивао... под којим год именом да пишеш...
Уништење земаља... Немачка 1933-1945.
Moraš da ukapiras da Ruske ideje van Rusije nisu moguće.Нисам боље ни очекивао... под којим год именом да пишеш...
Уништење земаља... Немачка 1933-1945.