Ruske rakete na Drini

ja razumem tvoju zelju da se prikljucimo takvoj sili ali koliko vidim,ona nema razloga da nas prikljuci sebi....

Mislim da cak i tu gresis a sada cu ti objasniti i zasto...

ovako stoje stvari , evropa ce nas pomagati ekonomski (ne mnogo ali ipak znacajno) sve dok nam se ekonomija nebude uzdigla do tog nivoa da ce mo i sami moci da finansiramo tu evropu, sta hocu da kazem cela je poenta je u tome da nas evropa ne zeli siromasne nego bogate i sposobne i da se vec sada racuna da ce Srbija jednog vrlo lepog dana moci da izdvaja za raznorazne ewropske projekte medju kojima ima dosta naucno istrazivackih programa...

e u tom se grme nalazi zec pa samim tim i nas izlazak iz ekonomslih problema nastalih 90 ih...

Mislim da cak i tu gresis a sada cu ti objasniti i zasto...

ovako stoje stvari , evropa ce nas pomagati ekonomski (ne mnogo ali ipak znacajno) sve dok nam se ekonomija nebude uzdigla do tog nivoa da ce mo i sami moci da finansiramo tu evropu, sta hocu da kazem cela je poenta je u tome da nas evropa ne zeli siromasne nego bogate i sposobne i da se vec sada racuna da ce Srbija jednog vrlo lepog dana moci da izdvaja za raznorazne ewropske projekte medju kojima ima dosta naucno istrazivackih programa...

e u tom se grme nalazi zec pa samim tim i nas izlazak iz ekonomslih problema nastalih 90 ih...

pa da je htela uspesnu Srbiju ne bi ucestvovala u bombardovanju i ne bi danas stajala na strani siptara...to je samo jedan od mnogih kontraargumenata tvojoj tvrdnji...

pa da je htela uspesnu Srbiju ne bi ucestvovala u bombardovanju i ne bi danas stajala na strani siptara...to je samo jedan od mnogih kontraargumenata tvojoj tvrdnji...

ma nebitno... nemogu vise da se kucam idem na kunt , radim sutra....

to sa sipcima je verovao ili ne zbog ljudskih prava, bas onako kako tvrdi USA...
verovatno se nesecas ali Slobia je dovozio albanske leseve kamionima i sleperima i sahranivao ih nadomak beograda...

hocu da kazem da je i Srpska strana kriva... imali smo losu politiku i zbog toga smo i kaznjeni... pa reci gde se to oprasta genocid???

Amerika je oduvek takva i bila samo sto se sada malo okurazila pa zavodi red po svetu...

u demokratskom svetu ljudska prava stoje na strani nacionalnih manjina pa samim tim nazalos stoje i na Albanskoj strani...

ti Albanci definitivno po demokratskim merilima imaju pravo da zive na kosmetu a nasa je greska sto smo im dozvolili da pridobiju Ameriku na njihovu stranu time sto smo radili sve i svasta sa njima...

norveska iskljucivo nije zbog dve stvari- chuva svoju naftu
i zbog kitova i ostrijih propisa vezanih za ribolov
znaci dve reci- nafta i riba

Mislim, nafata i riba ? Šta bi to EU, otimala i tražila upravljanje ? Pa naravno. To je EU, postavlja "standarde" i "pravila" koja odgovaraju najbogatijim i najalavijim evropskim đubretom - Nemci, Francuzi, Englezi. Hvala bogu da Norvežani nisu mutavi, da vide i ponajbolje što mogu sami. A usput, kao i Šveđani, neće Rusima da bodu oči učlanjenjem u NATO.

inace, clanice su evr.ekonomskog prostora od 1992/3 i maltene, kao da su clanica unije
chak daju vishe novca nego neke clanice unije.
bilo bi ql jad bi se ovo jednom vec zapamtilo.

svajcarska je sui generis, i jedan poseban sluchaj...u svemu.

ostaju nam za primer...ko?

Pravo da ti kažem meni ovo liči na "reketiranje"

bilo bi lepo jedno struchinije objasnjenje
shto se tiche mrvica....2 milijarde evra bugarskoj,
200 miliona srbiji
cenis da acquis communautaire, tj pravne tekovine i standardi unije nisu bili korisni za gradjane novopridoshlih clanica?
da su na gubitku?

Ova ulaganja donose više koristi ulagaču. Ali, pa hajde, ako već misle da je nama mesto u euro-atlantskim integracijama - šta koji moj čekaju ? Mladića ? E, vidiš to je više nego neozbiljno.

Fora je u štapu i šarrgarepi, i dok to traje, cepkaju Srbiju sve više. Golom silom. A hoće nas u EU??? Ja na to gledam tako što kažem : Pa nismo deca, bre.

ma nebitno... nemogu vise da se kucam idem na kunt , radim sutra....

to sa sipcima je verovao ili ne zbog ljudskih prava, bas onako kako tvrdi USA...
verovatno se nesecas ali Slobia je dovozio albanske leseve kamionima i sleperima i sahranivao ih nadomak beograda...

hocu da kazem da je i Srpska strana kriva... imali smo losu politiku i zbog toga smo i kaznjeni... pa reci gde se to oprasta genocid???

Amerika je oduvek takva i bila samo sto se sada malo okurazila pa zavodi red po svetu...

u demokratskom svetu ljudska prava stoje na strani nacionalnih manjina pa samim tim nazalos stoje i na Albanskoj strani...

ti Albanci definitivno po demokratskim merilima imaju pravo da zive na kosmetu a nasa je greska sto smo im dozvolili da pridobiju Ameriku na njihovu stranu time sto smo radili sve i svasta sa njima...

pa meni su ti siptari ubili kuma 98 godine a covek ih nije nikako ugrozavao...po meni,tamo je i danas rat samo sto to svi siptari znaju a jedva delic Srba to sebi priznaje...oni su svoju stranu izabrali,mi nismo...a te price o ljudskim pravima ispricaj onim silnim porodicama nestalih koje dan danas obijaju pragove "demokratskih" nam drzavnih ustanova za svoje najblize za koje jos od vremena miloseviceve "tiranije" ne znaju sudbinu...kuma su mi nasli posle 2 meseca od nestanka preobucenog u sumarsko odelo i da ne pricam u kakvom stanju...njegova porodica je za ove nesrecnike jos imala i srece...

upravo obrnuto
Iskander lansirne rampe su male i mobilne (pokretljive) i mogu se kamuflirati bilo gde u nekim vukojebinama, sumama, gorama i proplanica i nikad ih niko ne moze locirati
dok protivraketni stit kakav ce (mozda) biti u Poljskoj ima fiksnu lokaciju i moguce ga je unistiti (verovatno) samo nuklearnim oruzjem

Ruski ****** na biciklu, a ne rakete na Drini...
Prodaće nas čim im to bude u interesu.
Ameri još uvek misle da mogu jeftino da kupe Rusa, e neće moći.
Nema više ono - evo vam par stotina miliona sveže odštampanih zelembaća i vi potpišite.
Sad Ruja traži par stotina milijardi bato... Prc!

u stvari kad malo bolje razmislim citava ova prica je glupost, rakete Iskander imaju domet do 400km a to nije dovoljno da dohvate Poljsku i Cesku, do Poljske i Ceske ima dosta vise od 400km, Kurir pise gluposti

Наравно, обична измишљотина или нечија болесна прижељкивања. ПА НЕДАВНО ЈЕ ВЛАДА ОБЈАВИЛА СВОЈ СТАВ О НЕУТРАЛНОСТИ.........

ma kakva bre "neutralnost", kakva bre "vlada" gde je "ministar odbrane" skotina Sutanovac,
sta nam treba, ako Bog da jednog lepog dana, vojni savez sa Rusijom i u tom savezu da stoji odredba da napad na jednu clanicu znaci napad na sve clanice saveza
i Srbija bi samo tako bila potpuno zasticena od celjusti zapada

Ebem ti znanje i izjavu KAD BI RUSI IMALI MORNARICU.

pa dobro, pogresio sam....
imaju par podmornica, par brodova i JEDAN nosac aviona :D:D

A sta mislis da postavljaju kod Ceha i Poljaka ? Radare ? Naivno :)

jedno je postavljati stit, sasvim druga stvar postavljati balisticke rakete.
u oba slucaja se takvo mesto klasifikuje kao cilj, s tim sto je u drugom slucaju "ozbiljniji"....
u svakom slucaju najbolja i jedina opcija je neutralnost, nikakve rakete i nikakve gluposti....

Србима ни један народ НИЈЕ БЛИЖИ од Руса - од порекла, преко писма и вере, заиста смо блиски. Зато са њима треба да остваримо од безвизног режима па све до економских тј. трговинских савеза и послова на обострану корист, али то не значи сада ДА СМРДЉИВИ КАУБОЈИ И РУСИ ТРЕБА ПРЕКО СРПСКИХ ГЛАВА ДА ИГРАЈУ ПИНГ-ПОНГ.

Back