GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.069
БРИКС је остао нем.
Брикс ради у тишини, и припрема завршни удар западној хегемонији.
Као СССР својевремено.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
БРИКС је остао нем.
Kao laiku, svidja mi se taj avion i super bi bio za Srbiju i air policing. Primat i dalje ostaje na PVO i fabrici dronova.
Чиме се ви бавите лол.
Ово ти је цитат из истог текста чисто да видиш колико испадаш смијешан.Prilicno sam siguran da Kinezi imaju rezervnu varjantu, ozbiljna su drzava , ne vodi je vrljavi Japanac.
Odrzavaju vrlo bliske odnose sa MBS-om, znaju da su saudijci jedini proizvodjac koji za kratko moze da uveca proizvodnju i podmiri njihove potrebe.

A zašto se Kina povinuje američkim odlukama? Kamo multipolarni svet?

Ја ти гарантујем да Руси не би издржали пре свега логистички овај рат дроновима да нису имали подршку Кине.slažem se da bi to bio izuzetno glup potez Kine ali videćemo
Rusija sada treba aktivnu a ne samo prećutnu podršku Kine
ako ta podrška vidno izostane, Kinezi će imati prilike da se kaju, kada uskoro i oni budu na meniju
Ma, ja, баа, ви сте непрејебивци. Не мере се вама дохакат.Чиме се ви бавите лол.![]()
Не треба тебе да мрзи, ја сам ти рекао из прве руке да танкери духови раде посао, сваки сат један пристигне и само се танка.Ma, ja, баа, ви сте непрејебивци. Не мере се вама дохакат.
Рекао сам ти већ на ту тему. Мрзи ме да се понављам.
Kao laiku, svidja mi se taj avion i super bi bio za Srbiju i air policing. Primat i dalje ostaje na PVO i fabrici dronova.

Ја ти гарантујем да Руси не би издржали пре свега логистички овај рат дроновима да нису имали подршку Кине.
Дрон са оптичким влакном је преокренуо стање на терену.Све је то маде ин кина.
Руси планирају почетком следеће године да толико омасове производњу истих дронова да ће имати за сваког Укро војника по један дрон.
Slabo oni kupuju od Irana. Rusija, Saudijci, Irak, Emirati oko 50% njihovog uvoza, ostatak sveta drugih 50%. Kao sto rekoh, Kinezi su razgranali uvoznu mrezu, ne zavise previse od jedne zemlje, za razliku od onih kojima je na celu drzave japanski mufljuz.Саудијци су Кинезима непоуздани и под контролом Амера.
Од Ирана пуно узимају
Sta je pisac hteo da kaze? Mrzi me da gledam kepeca i kakve veze ima sa gripenom.
Не треба тебе да мрзи, ја сам ти рекао из прве руке да танкери духови раде посао, сваки сат један пристигне и само се танка.
Могу ти на пп послати слику да јавиш у централу.
Мислим да се разумијемо ни лук јео ни лук мирисао, искрено *ебе ми се за руску нафту.
Интересује ме само цијена бензина код нас.А свако играње санкцијама диже цијену нафте.
: