Русија (Srbija) шта је планирано још 1945.

vracaracc

Buduća legenda
Poruka
38.315
"Не могу ни овом приликом да изоставим нешто што је изнето на једном округлом столу у Москви још 2004. године. На том скупу руски научник и публициста В. Ашуров цитирао је изјаву бившег директора ЦИА Алена Даласа дату још далеке 1945 године. Далас је како су пренели руски медији, рекао следеће:

"Посејавши у Русији (Srbiji) хаос, ми ћемо неприметно заменити њихове вредности лажним и натераћемо их да у њих верију. Како? Наћи ћемо своје истомишљенике, своје помоћнике и савезнике у самој Русији (Srbiji). Мало по мало, по етапама, распламсаваће се по својим размерама грандиозна трагедија погибије нејнепокорнијег народа на свету, дефинитивног и неповратног гашења његове самосвести.

Из литературе, уметности, на пример, ми ћемо постепено затрти њихову социјалну суштину. Одвикнућемо уметнике и уништити у њима жељу да се баве приказивањем и истраживањем тих процеса који настају у дубини народних маса. Литература, позориште, биоскоп, све ће то да приказује и велича најнижа људска осећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати и уздизати такозване ствараоце који ће гајити и утискивати у људска сазнања култ секса, насиља, садизма, издаје- једно речју свакакав неморал.

У управљању државом створићемо хаос, збрку. Ми ћемо неприметно, али активно и непрекидно, доприносити самовољни чиновника, оних који примају мито, беспринципијелности. Бирократизам и женскарење прогласићемо као доброчинство. Часност и поштење биће исмејавани и никоме неће бити потребни, претвориће се у рецидив прошлости. Простаклук и дрскост, лаж и превару, пијанство и наркоманију, животни страх једних и других и бестидност и превару, национализам и непријатељство народа, а пре свега непријатељство према руском народу; све то ћемо вешто и неприметно култивисати.

И само понеко схватиће или разумети шта се дешава. А те људе ставићемо у беспомоћни положај, учинићемо их смешним. Наћи ћемо начин да их оклеветамо и прогласимо их отпадницима друштва.

Чупаћемо друштвене корене, банализирати и уништавати основе народног морала. На тај начин реметићемо поколење за поколењем. Усмерићемо се на особе још у дечјем узрасту и главну пажњу посветићемо омладини, кварити је, гонити на разврат. Направићемо од њих цинике, простаке, космополите. Ето, тако ћемо урадити."

http://www.nspm.rs/savremeni-svet/neuspeli-mars-miliona.html

Kod Srba im je upalilo - pogledajmo sta promovise nasa odrodjena kvazi elita , upravo takve ,, vrednosti ,, ...

Kod Rusa su dzaba krecili - sto uradise izmedju 1990 i 2000 uradise .. a onda im je odzvonilo - iako se i sad batrgaju .....

Код нас је апсолутно успело...влада на слина до слине.

Укратко и упрошћено речено главна мета западњака је вековима Русија коју желе да опљачкају и униште.Ради се о огромној држави која није само држава него континент од 17.075.000 км2 и која има велик утицај на још око 3 милиона квадратних километара тј у државама попут Казахстана,Украјине и Белорусије.У протекла 2 века ко озбиљно анализира лако долази до закључка да је пре напада на Русију увек била нека врста предигре а Србија и српски фактор је увек жестоко страдавао зато што је идентификован као близак Русима.Духовна снага која стоји иза тога је Ватикан а материјална гола сила која је одређена за напад се мења од века до века,били су некада давно Швеђани,Тевтонци,Пољаци-Литванци,а у новије време Французи,Немци..

Јесте...али изгледа да су се Руси у два наврата отргли тој причи.....

Ne znam. Ako misliš na 1941. - 1945. to je borba za opstanak. Da komunistička, od Zapada instalirana vlast nije dozvolila Rusima da crpe snagu iz dubine svoga bića, nestalo bi tada i Rusa i te vlasti...

A ako se ovaj period od 2000.-te smatra "otrzanjem", ne znam kako se u to uklapa članstvo Rusije u STO, na primer, i uvezivanje ruske privrede u mrežu svetskih multinacionalnih kompanija.

Mislim da su Rusi legli na rudu. 70 godina komunizma je učinilo svoje.

Ali oni su veliki i moćni, pa mogu da u okviru Novog Svetskog Poretka neke stvari prilagode prema sebi.

A Srbija može da ga duva...ili da se jasno prikloni nekome...

Evo nadjoh njegov govor ali se odnosi samo na Rusiju:

SPEECH Allen DALLAS, CIA director, the U.S. Congress in 1945
(Directive Allen Dallas 20 / 1 of 18.08.1948)
"End the war, somehow settle down, settle. And we'll throw everything we have, all gold, all the material strength at moronization and fool the Russian people.
Sowing chaos in Russia, we are quietly replacing them on false values and make them into believing these false values. ... One of the episodes will be played on the grand scope of the tragedy of the death of the rebellious nation on earth, the ultimate, irreversible extinction of its identity. ... Literature, theater, movies - everything will depict and glorify the basest human emotions. We will support and raise the so-called artists who will plant and grind into the human consciousness of the cult of sex, violence, sadism, betrayal - in short, of all immorality. ... Honesty and integrity will be ridicule and no one will be needed, will become a relic of the past. Rudeness and arrogance, lies and deceit, drunkenness and drug abuse, animal fear each other and the shameless betrayal, nationalism and hatred of peoples, especially hostility and hatred towards the Russian people - all we skillfully and seamlessly to cultivate, it's all in bloom terry color. ... We will shatter the way for generations. We will take on people from his childhood, teenage years, we always make the main rate at young people become corrupt, defile, deprave it.We will make the young - the cynics, vulgar, cosmopolitan. That's how we do it "

Ми ћемо на сваки начин подржавати и уздизати такозване ствараоце који ће гајити и утискивати у људска сазнања култ секса, насиља, садизма, издаје- једно речју свакакав неморал.

brez-komentarja-jelena-karleusa-marec-2009-1.jpg

Може да прди тај ЦИА стручњак, али чињеница је да ако се негде примило онда су то САД и њихови савезници. Само погледајте текстове популарних песми данас, маше кура*вле су још и фине за њихове, а филмове да и не спомињем. Срби, који су тек почели да примају "западне вредности" још и имају шансу да се извуку, Руси су на два корака да комплетно поврате достојанство, али САД, УК, Немачка, Француска... има да истрпе неколико поганих генерација док не дође "уразумитељ" да их избави. На крају ће Русија, опет, спасити свет.

Link nema veze sa temom , može i lock ili da se ispravi .
Mada niste zbog toga morali da banujete postavljača , trebali ste mu pružiti priliku da se pokaje , da ponovo postane čovek , da kaže "jeste drugovi,jeo sam govna, podmetao sam lažne linkove , bio sam slep pored očiju..."
a onda lepo da postavi ispravan link i da tema krene u željenom pravcu , svaki čovek ma ko on bio zaslužuje drugu šansu !

Дипломата, адвокат, банкар, па још и директор ЦИА-е и члан "Председникове комисије о атентату на председника Кенедија". Успео брате у животу (није сарказам), алал му кифла!

Шта мислите зашто њихова деструкција успева у Србији? Шта ради USAID и друге организације?

Centar za antiratnu akciju

жене у црном
фонд за хуманитарно право
хелсиншки одбор за људска права
фонд за политичку изузетност (Соња Лихт ДС)
Центар за друштвену деконтаминацију (Борка Павићевић)
Centar za antiratnu akciju

Европски покрет у Србији

центар за демократију

и још преко 1000 сличних фондова са финансирањем ван Србије...
У главном су овог карактера :
Centar za modernu politiku
URL: http://www.cmp.org.yu/
Centar za modernu politiku nastao je kako bi se očuvala i dalje afirmisala ideja o modernoj Srbiji u trenutku u kojem se u našem društvu restaurira anti-evropski sistem vrednosti i prevaziđena politika prošlosti.

Сада ја вас питам колико има српских националних организација? Ако има да ли било која од њих има бар сличан медијски простор и извор финансија?
Ми гомна сами себи товаримо на врат и онда нам ***** крив! Што се не затворе сви они центри и фондови и не забрани им се рад? Ми у Србији имамо најгору могућу антисрпску пропаганду коју подржавају странке проевропске оријентације у скупштрини Србије!
Кад гласате за ДС,ЛДП или СНС гласали сте за Наташу Кандић и Соњу Бисерко оне су перјанице Европске Уније у Србији,српску децу можете убијати и тући,али да дирнете једну од ових вештица послаће САЈ и Кобре на вас! То вам је Сербендистан проевропски!

Slobodni zidar 33 stepena, smatra se jednim od organizatora puča 27. marta 1941. godine. Neposredno pre toga bio u Beogradu i nagovarao kneza Pavla da ne stupa u pakt Sila osovine.
U OSS poznat pod nadimkom Divlji Bil.

Taj o kome ti pričaš je Vilijem "Divlji Bil" Donovan, osnivač i šef OSS, i "pokroviltelj" Alena Dalsa.

Neposredno po padu berlinskog zida, uspostavila se terminologija novih moralnih vrednosti,
kraj istorije,
posthriscanska era,
svjetsko ekonomsko dobro u Sibiru!
Raspad i recesija SSSRa, mamili su "drang nach Osten",ali.....
uvjek to ali, .....na tom putu da ne bi iz ledja ostali, ...isprecili su se Srbi na Balkanu
i svojom nesebicnom zrtvom kupili Rusima jednu deceniju, za koju su uspjeli zaustaviti recesiju i stati u gard!!!
Tako da je "drang nach Osten", prikocio,
sto ce reci da svim njihovim analitikama, operativama, sredstvima ulozenim u petu kolonu,
kao sto obicno biva kroz istoriju, klip u tockove ubaci nesto totalno neocekivano, nerelevantno,
sto se ovaj put potvrdi u sacici srpskih patriota, koji organizovase snazan otpor Novom svjetskom poretku
na prostoru Hrvatske i to tamo dje su komunisti skoro zatrali srpsku nacionalnu svjest!!!

Ma kolika sila pretila, necijom promislju, uvjek ce na kraju pravedni pobjediti!!!

Poslednja izmena:
To što je Alen Dals tako blagonaklono namenio istoku mnogo dublje i bolnije usadilo se i razgranalo po zapadu.
Istina, i ne samo na zapadu nego i u ostatku sveta ,na dalekom istoku , Latinskoj Americi , Africi ... što je dokaz da su to jednostavno trendovi kretanja današnje civilizacije u celini na globalnom nivou ,a ne neka mračna cionističko-vatikansko -masonska zavera protiv pravoslavnijeh Slovena .

Aмерички филм је најбољи! Нигде нема таквог адреналина и акције као у америчком филму, и на крају се све заврши хепиендом. Серем вам се у руске и европске филмове! Сага о рокију и рамбу је непревазиђена у читавој филмској уметности и дала је домаћи задатак свим осталим квазиствараоцима. То је оно што народ иште.

Back