mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.226
Genocidom u hrvatskoj, bosni, kosovu, srbiji itd. Tek ćemo da saznamo čim padnu sa vlasti koga su sve pobili od predsednika, političara, novinara...Kojim genocidom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Genocidom u hrvatskoj, bosni, kosovu, srbiji itd. Tek ćemo da saznamo čim padnu sa vlasti koga su sve pobili od predsednika, političara, novinara...Kojim genocidom?
Podrska je dobijena od strane poslanika EU, iste te EU koja podrzava Vucica zbog litijuma inpriznavanja Kosova. E sad sto su "nadlezni" zvanicnici EU za Srbiju iz Hrvatske to samo pokazuje Vucicev nedostatak uticaja i kilavost.Po logici stvari,kada jedna grupa građana dobije podršku iz neprijateljske nam države Hrvatske,pritom se umešaju i neki EUropski poslanici,to jasno i nedvosmisleno govori da ovde nisu čista posla.
Eno u Austriji se desilla pucnjava u školi 10.06. a pre dva dana pao pešački most. I? Gde su kod njih "nezadovoljni" studenti?Gde su blokade saobraćajnica i fakulteta,pozivi za raspisivanje izbora?Šta sad kaže Kaja Kalas i Marta Kos?Bartulica i Picula?M? Koliko ja vidim,mudro ćute
Ovo je bio pokušaj obojene revolucije koji je propao zahvaljujući mudroj politici države.Gledali smo neke čudne ljude kako stoje gde im mesto nije i kako se sramote,neki za fraj a neki su plaćeni.Ostaje činjenica da Srbija nije i neće da uvede sankcije Rusiji,a to zapad ne voli jer je navikao da se njegova sluša.I da neće da prizna genocid jer ga nije bilo.I da neće da prizna nezavisno Kosovo.
I treba da budu genocidni.Gebocidni radikali bili i ostali!![]()
Svašta si napisao,ali nisi ni reč rekao o događajima iz Austrije i zašto tamo nema "studentskih" protesta i zašto Kaja i Marta,Picula i Bartulica ĆUTE na događaje za koji su nama servirali revoluciju.Jel to u EU ne važi?Tamo pobiše onu decu i nikom ništa,pao pešački most i ništa.A u Srbiji šenlučite zbog pada nadstrešnice,a?Podrska je dobijena od strane poslanika EU, iste te EU koja podrzava Vucica zbog litijuma inpriznavanja Kosova. E sad sto su "nadlezni" zvanicnici EU za Srbiju iz Hrvatske to samo pokazuje Vucicev nedostatak uticaja i kilavost.
Tvoj pokusaj odbrane Vucica bi bio gotovo dirljiv da nije toliko tupav. Dvadeset puta ste vec proglasili pobedu a ulice i trgovi i dalje svakodnevno blokirani. Narod sam st goMnima nije poceo da vas gadja. Ni jedan funkcioner SNS ne sme da izadje na ulicu, stand na pijaci ne smete da postavite.... Rusi vas pustili niz vodu zbog prodaje oruzja Ukrajini, Tramp najurio Vucica sa kapije, EU vas podrzava zbog litijuma i Kosova koje je Vucic defakto priznao (nema srpsje policije, gradonacelnika, Gazivoda, EPS, dao pizuvni broj, rablice, obavezao se da nece ometati Kosovo, javno na hoklucinu Vasingtonu dao saglasnost sa Izrael prizna Kosovo.....) jedino sto nije uradio je zvanicno, javno priznavanje Kosovo ali i to ce uciniti zarad ostanka na vlasti jer njemu zarad vlasti nista nije odvratno ukljucujuci koalucije sa onima koji se zalazu za peiznavanje genocida (Canak, Draskovuc, Muftija, Rasim, Comic) kao i koalicije sa onima kojima jeneprijateljska drzava koju pominjes - matica.
Steanka Srpskih Hrvata je u koaliciji sa SNS a Zigmanov je ministar. A obzirom da te jako zanimaju te neprinateljske zemlje.....pa i Vasa Ana (lezb.).Brnabic je sa tih prostora.
Nista cudno od bagre koja je u sred rata u Bosni uvodila sankcije Republici Srpskoj.
E da.... i svojim (ne Srpskim) prijateljima Albancima Vucuc od nasih para pravi auto put od koga Srbija nece imati koristi, omogucio im ulazak u Srbinu samo uz lucne karte, omogucio nesmetano zaposljavanje u Srbiji, ukinu carine na uvoz.....
Nego.... da li si procitao njegovu knjigu koju ti je o ecao do Vidovdana?
Pošto si već naporan sa radikalima i genocidom,hajde daj neke konkretne podatke da proverimo taj slučaj.Da se maneš ćoravog posla ovde na forumu i da počneš da komuniciraš kao sav normalan svet.Naporan si brate kao tesne gaće.Gebocidni radikali bili i ostali!![]()
Nije mu genocidno , ali vam treba neko ko je kriticki usmeren, a ne manipulativno pro i contra za frakcije medju Srbima..on bar ne podrzava frakcije, nego udri po svima kad ne valjaju....mario je usrašuljak.Njemu je sve srpsko genocidno.
mi sendvicarski botovi pricamo od prvog dana da je ovo samo barena patka (specifican izraz, priznajem)Ja sam bio za proteste do momenta u kome sam shvatio pozadinu price i cilj price i uvideo da je to besmisleno.