ja nadmenimas pakt albanije kosova hrvatske, zovu i bugare, cekaju samo da im namigne 4. rajh i da ti raskomadaju zemlju kao treci rajh
ti ih nadmeni sve podcenjujes, kazes, nema sansi ako im amerika ne dozvoli, tj ovaj
Mystic+
a amerika tj., tramp je vec zaboravio da je obecao mir u ukrajini, oce da ga impicuju, gleda na panamu itd, uopste mu niste na radaru
ja prosto ne mogu da verujem da je neko toliko glup, da ne vidi da eu postaje 4 rajh, i ko ce opet da nayebe, jer ima av-a veleizdajnika, hortijevci ce da vas izvade, pa jedino ako vam je neko popio pamet kao oviom sns botovima
dodik predlaze? uhapsice ga bre!
jalta? pa ONA nije ni na vidiku, sta pricas bre? moze da prodje i decenija dok ne dodjemo do nove jalte, srbija do tada moze da nestane

kolega, cuti i plivaj dok si tamo. pušti ti mene da razmisljam konceptualno a ne ćacijevski glupo ciji je virus vim cak i tebe preko bare zavatio

4 rajh... 4 rajh nije postao juce vec je nastao 1945., kad vec toliko ne znas. a posto su svabe pokazale svetu da su totalni idioti jer su dva svetska rata izazvali i oba izgubili, ni taj novi rajh im nece proci kako misle jer po ko zna koji put u njega nisu iskreno usli, vec sa namerom da izvaraju sve saveznice sa kojima su rajh upregli.
znamo dobro ko kroji kapu svetu i svemu sta se desava u njemu. svabe su uvek bile podguzne muve ili holivudskim recnikom executive producers najvecih, gde su zrtvovani posto su tako vaspitani da budu sluzincad jacima od sebe a siledzije spram slabijih od sebe. problem nemaca je sto nikada nisu razumeli siru sliku, vec su gledali usko, sa namerom da zaposednu sve sto moze misleci da je samo ideja za to bitna...sto bi reko pokojni djika njin djak, imam viziju....imaju oni q.