Русија поставила војни ултиматум Великој Британији!

Da videli smo skoro kad su pokusali da lansiraju raketu z:D

ROLEPQ.gif
Da. Rusima se tako nešto nikad nije desilo. Ni sa raketama, ni sa avionima ni sa brodovima...ruska oprema je savršena.:mrgreen:
 

Русија поставила војни ултиматум Великој Британији!!!​


Москва ће узвратити британским циљевима у Украјини или другде ако Кијев употреби ракете које је обезбедила Велика Британија за напад на руску територију, саопштило је Министарство спољних послова лондонском амбасадору у понедељак.​
Амбасадор Најџел Кејси позван је у министарство након напомене британског министра спољних послова Дејвида Камерона Ројтерсу да Украјина има право да користи ракете дугог домета које је послала Велика Британија за нападе дубоко у Русији.

„Кејси је упозорен да одговор на украјинске ударе коришћењем британског оружја на руској територији могу бити било који британски војни објекти и опрема на територији Украјине и шире“, наводи се у саопштењу руског Министарства спољних послова после састанка.


САД и њихови савезници су раније квалификовали своје испоруке оружја дугог домета Кијеву рекавши да се оно може користити само на територијама за које Украјина тврди да су њене – Крим, Народне Републике Доњецк и Луганск, и Херсонске и Запорошке области.

Према саопштењу из руског Министарства спољних послова, Камеронове изјаве о супротном „дефакто признају његову земљу као страну у сукобу“.


Русија схвата Камеронове коментаре као „доказ озбиљне ескалације и потврду све већег учешћа Лондона у војним операцијама на страни Кијева“, додало је министарство.

Кејси је позван да „размисли о неизбежним катастрофалним последицама таквих непријатељских корака из Лондона и да одмах на најодлучнији и најнедвосмисленији начин оповргне ратоборне провокативне изјаве шефа Форин офиса“.


Раније током дана, руско Министарство одбране најавило је вежбу тестирања распоређивања тактичког нуклеарног оружја. Председник Владимир Путин наредио је вежбе након „провокативних изјава и претњи“ западних званичника, саопштила је војска.

У Министарство спољних послова позван је и француски амбасадор Пјер Леви. Москва још није саопштила детаље састанка.


https://srbin.info/svet/rusija-postavila-vojni-ultimatum-velikoj-britaniji/


Vreme je bilo da se zlikovcima sa Zmijskog Ostrva ZAPRETI DIREKTNOM SILOM!!!

UDRITE BRACO!!!
slaba je to pretnja.
Plasim se samo da ne bude kao i 24. februara 2022. Rusija se isto ovako ponasala a onda odjednom UDAR...........koji niko nije ocekivao.......OSIM CELOG SVETA.
 

Back
Top