Русија поставила војни ултиматум Великој Британији!

Ipak ne šalju? Makron se samo šalio?

77C2ED40-8B94-4802-B641-D14264C87F6E.png
 
Ipak ne šalju? Makron se samo šalio?
pa pitali ih da dok oni poslani ne doputyjy, da rusi pocnu odmah da gadjaju ajfela, da ne gube vreme, eto to se desilo ako bas moras da znas

a one vec poslane ce da dobiju nazad u vrecama, cim ih zapakuju, ako je sta ostalo osim dugmica

p.s. ja da sam se pitao prvo bih zveknuo ajfela, pa bih reko u jebga, a niste 'teli da saljete vojsku? al rujama odlucuje kompjuter, oni ga samo pune sa parametrima ratovanja, vis surovikin na safariju u africi itd, ne odlucje ljudski faktor odavno u tom ratu... zato zapad ne moze nista, jer covek ne moze da pobedi kompjuter ni u sahu
 
Poslednja izmena:
Pobi vas Rusija sve do jednoga. Koka Rusija NATO naciste! Do poslednjeg NATOvca!!


Poginuo olimpijski dizač tegova u Ukrajini​

Ukrajinski Savez dizača tegova saopštio je danas da je olimpijski dizač tegova Oleksandar Pelešenko poginuo u ratu.
"Sa velikom zalošću vas obaveštavamo da je danas srce nagrađivanog ukrajinskog sportiste, dvostrukog šampiona Evrope u dizanju tegova, Oleksandra Pelešenka prestalo da kuca. Izražavamo najdublje saučešće njegovoj porodici i svakome ko je poznavao Oleksandra", piše u saopštenju Saveza na društvenoj mreži Instagram.

Pogledajte prilog 1543160
Šta je dizo dizo je. :pop:
 
Za Iran je govorio kako će oni sad čitav Izrael sravniti ako ih ovi napadnu i da će potopiti američke brodove. Rekao bih da voli preterivati kao i onaj Riter.
Pa Izrael nije ni napao Iran nakon onog uzvratnog udara dronovima i raketama.
 
"Zlo ostrvo", kakvo god da bilo, nekada je držalo pola svijeta u svojoj šaci, čak i kad se rasformiralo, opet drže svijet u svojim rukama. Slaveni s druge strane nisu sposobni brinuti se ni za svoje banana države. Gdje god Slaveni drže državu, ta država srlja ka neupitnoj demografskoj i ekonomskoj propasti. Čak ni Rusi kao najbrojniji Slaveni se ne mogu pohvaliti uspješnom i prosperitetnom državom. Mogli bi se mi Slaveni malo ugledati na Engleze/protestante. Pravoslavlje/Katolicizam je otrov za prosperitet.
Pa naravno da srljamo u propast kada upravo to zlo ostrvo i čini sve to da bi i dalje ostali na vlasti/na vrhu.Upravo zato i jeste zlo ostrvo.I naravno da su bili uspešni kada su pokrali pola sveta.Što se Rusa tiče,ja stvarno ne vidim da im ne ide.
 

Back
Top