Русија почиње тестирање независног интернета

Da li podrzavate nacionalizaciju net saobracaja pored vec postojeceg nadzora ?

• Da

glasova: 10 41,7%
  • Ne

glasova: 14 58,3%

• Ukupno glasova
    24
Nos, mozda nisam dobro objasnio moju poziciju, ali ne razumem zasto ponavljas ove price.

Doktori nisu zamenjeni, jer tehnologija nije postala dovoljno bolja od doktora i nije je lako primeniti na organizovan nacin. To ce se promeniti daljim razvojem AI i robotike. Sam koncept odlaska kod doktora ce biti redizajniran kako bi se tehnologija uklopila u zivot ljudi.

Zasto bi Anderson Kuper morao da postoji, kao zanimanje. To je proizvod ere televizora. Neki drugi vid komunikacije ce doci u kome ce mozda roboti dominirati.
Dobro i koja je tvoja krajnja implikacija.

Zašto ponavljaš pitanje: "Ne vidim zašto bi kapitalisti videli ljude kao uopšte nekog vrednog hranjenja."

Zašto ponavljaš pitanje: "Ne vidim zašto bi kapitalisti videli ljude kao uopšte nekog vrednog hranjenja."
Smanjice se broj ljudi, polako ili naglo.

I nisam rekao kapitalisti, vec osobe koje kontrolisu robote.. Mi iz ove perspektive ne mozemo da znamo kako ce izgledati ekonomski odnosi i da li ce podela kapitalista/socijalista biti odgovarajuca.

Па зато што се боји да ће бити претворен у сапун кад Ротшилд израчуна да су три киле сапуна вредније од његовог будућег потенцијалног доприноса.

Smanjice se broj ljudi, polako ili naglo.

I nisam rekao kapitalisti, vec osobe koje kontrolisu robote.. Mi iz ove perspektive ne mozemo da znamo kako ce izgledati ekonomski odnosi i da li ce podela kapitalista/socijalista biti odgovarajuca.
Postoji debata "Species Dominance," koja se odnosi na to da su protekilh 300,000 godina ljudi vodeća vrsta, a ako ovog veka produkujemo nadljudski AI, onda homo sapiens postaje #2 prvi put u 300,000 godina.

Ali čim pričaš o "Osobama koje kontrolišu mašine" onda ti nisi u toj debati, nego u onoj iz 20. veka o kapitalistima.

Postoji debata "Species Dominance," koja se odnosi na to da su protekilh 300,000 godina ljudi vodeća vrsta, a ako ovog veka produkujemo nadljudski AI, onda homo sapiens postaje #2 prvi put u 300,000 godina.

Ali čim pričaš o "Osobama koje kontrolišu mašine" onda ti nisi u toj debati, nego u onoj iz 20. veka o kapitalistima.
Ljudi koji odlucuju o nacinu upotrebe robota ce najduze opstati.

Па зато што се боји да ће бити претворен у сапун кад Ротшилд израчуна да су три киле сапуна вредније од његовог будућег потенцијалног доприноса.
Ne znam, ne verujem u postojanje nikakvog Rotšilda.

Postoje neke banke pod tim imenom, moj kolega Mister Kju Ti tamo bankuje

69304347_130858061509698_7396482727577086834_n.jpg

Ljudi koji odlucuju o nacinu upotrebe robota ce najduze opstati.
Pazi ovako, u eri robota biće moguće da se tvoj mozak prenese na hard disk.

Tako da nema nikakve zime povodom tvog nastavka da se boriš protiv kapitalista-imperijalista kao Slavoj Žižek

Да, то је забрињавајућа могућност коју носи strong AI. Није оптимално створити супериорни облик живота, ако AI можемо назвати животом.

Да, то је забрињавајућа могућност коју носи strong AI. Није оптимално створити супериорни облик живота, ако AI можемо назвати животом.
Ne znam, ja sam kosmistkinja (pristaškinja izgradnje masivno inteligentnih veštačkih mozgova).

Naime ove obične Legacy ljude ćemo i dalje moći simulirati, kao što danas imaš Commodore 64 imitacione programe

Да, то ће бити корак који ће и нас присилити да се радикално мењамо. И нико неће моћи да каже "ја не бих" или "а што" или "ја сам јадни радник, немојте на ме" - strong AI ће значити крај досадашњег света, можда и крај досадашњег човека.

Да, то ће бити корак који ће и нас присилити да се радикално мењамо. И нико неће моћи да каже "ја не бих" или "а што" или "ја сам јадни радник, немојте на ме" - strong AI ће значити крај досадашњег света, можда и крај досадашњег човека.
Da.

Laici kao Pustoš ne slute koji je to odnos.

Naime, veštački mozak zasnovan na recimo nano nivou, klasičnom kompjutingu, i veličine basket lopte, ne bi bio 2 puta pametniji od čoveka, nego 1,000,000,000,000,000,000,000,000 puta.

A šta onda sa mozgom na femto nivou, kvantum kompjutingu, i veličine planete.

Мораћемо да се интегришемо са господином компјутером. Трансхуманизам, адаптације на биолошком нивоу. Слом или радикалне трансформације свих битних институција, корак у непознато.

Биће узбудљиво.

Мораћемо да се интегришемо са господином компјутером. Трансхуманизам, адаптације на биолошком нивоу. Слом или радикалне трансформације свих битних институција, корак у непознато.

Биће узбудљиво.
Da. Samo što moj bivši profesor frizure tvrdi da to neće ići tako mirno

Kakva blebetanja i ne filozofska lupetanja oko tehnologije, AI, interneta i čoveka

Ako ikada AI postavi sistemsko pitanje iz sopstvenih kalkulacija da li je čovek skup za proizvodnju, osposobljavanje i održavanje ili je nepotreban zaključiće da je čovek nešto preskupo i potpuno nepotrebno samo na ekonomskim (kvantitativnim) principima

Zato su svi ekonomisti kreteni koji nešto kvantitativno upoređuju čoveka, AI, posao, novac...

Da se vratimo temi, liberalizmu, individualizmu, atomizaciji, pa i tehnologije i interneta.

Proces je da sve kolektivno postaje individualno, pa i u transhumanizmu i singularitetu, doći će vreme kada će svi postati teški atomizirani individualci bezličnih i bezkarakternih osobina sa svojom individualnom tehnologijom, pa i sopstvenim internetom.

Opet će još jedna Utopija postati Distopija.!!!

Back