Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
покој му души и вјечнаја памјат. Само да питам јел пао кроз прозор док је склањао паучину или је почела да пада киша па је неко отворио кишобран ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što dokazuje da su uglavnom ruskog poreklaUkrajina je kozačkoga roda
Ne znam, mislim da ste vi rusi ukrali to od njihŠto dokazuje da su uglavnom ruskog porekla![]()
cestitam,Amerikanci u stvari gaje pozitivno mišljenje o Rusiji.
Zato je bilo moguće da fan Rusije pobedi 2016.
A domaći luzeri tranzicije predstavljaju kao da gro Amerikanaca žvaće jaja od mržnje prema Rusiji.
Onda dalje zaključuju: čim nisu napali Rusiju, znači da ne smeju/ne mogu.
Sad verovatno manje, jer Rusija je slabija od SSSR.Америка плива у говнима а овај леш прети Русији !Па немој да им ФСБ направи такву "Зврчку" у држави да се усеру !! Кад су били најјачи на свету, СССР им је имао агенте у самом врху ЦИА и војске и државе. Замисли шта тек сад могу Руси да им раде.
Џегоња, идолопоклониче. Завршићеш у џехенему.Sad verovatno manje, jer Rusija je slabija od SSSR.
A i SSSR je zgažen od strane svemoćnog bajdena.
Хах.....само гледај шта ће се дешавати са Бајденовом администрацијом и какве ће сулуде потезе да повлачи и шта ће све проузроковати.Sad verovatno manje, jer Rusija je slabija od SSSR.
A i SSSR je zgažen od strane svemoćnog bajdena.
Ja bi ga prepustio ruskim komunistima pa kako mu Svevišnji da ......šta kažu opozicione stranke u rusiji priznaju li nevaljnoga od 3% za vođu kako ga tetošu sponzori...
Tresu se Putinu gace, hoce da ga ucmeka po svaku cenu....šta kažu opozicione stranke u rusiji priznaju li nevaljnoga od 3% za vođu kako ga tetošu sponzori...
pa i ovaj hoće da ga putin ucmeka...želja je obostrana.Tresu se Putinu gace, hoce da ga ucmeka po svaku cenu.
Ješćeš ti meni pirinač štapićima.pa i ovaj hoće da ga putin ucmeka...želja je obostrana.
Хах.....само гледај шта ће се дешавати са Бајденовом администрацијом и какве ће сулуде потезе да повлачи и шта ће све проузроковати.