Šta nismo u pravu, nismo u pravu što volimo Srbiju nismo u pravu na svu žrtvu srpskog naroda i sve pobijene ženu i decu nismo u pravu što se kukavice drznule da gađaju iz aviona sa 10 km visine, bolesne i nemoćne, vozove i mostove, zemlju bez PVO sistema
Nismo u pravu što ti sada veličaš te nečastive i bez obrazne koji se usuđuju uništavati čitave narode ( Irak,Avganistan,Koreja,Vijetnam)
Nismo u pravu što smo siromašni i neobrazovani , što smo i dalje slobodni i što nam kuce srca ne za ovo što sada živimo za nekakav zapad koji sve kontroliše već za sopstvenu slobodu
nismo u pravu što živimo nacionalni identitet i što smo zainteresovani za budućnost budućih generacija
nismo u pravu što nam novac nije jedino merilo vrednosti
Ti koji prizivaš nesreću na ovaj već napaćeni narod time što sarađuješ sa našim neprijateljima sa neprijateljima naše dece i naših prijatelja, kako si se usudio ti napisati nešto o čojstvu i junaštvuJa te ne osuđujem već te samo žalim ali sve ljude koji su već umom skrenuli prežaliti ne mogu
Mora da se deluje !
alo, koju ste vi sreću doneli, bedu, patnju, izbeglice, urušenu ekonomiju.
Jednom sam rekao, zašto najbolji studenti ne nastavljaju školovanja, master studije u kini, Rusiji...itd šupačkim zemljama. Jer nisu ludi.
A ovo tvoje prizivam nereću, je takav budalaština da je strašno.
Jer neshvatate koliko je stanovništa ove zemlje okrenuto Eu, Ds, SNS, LDP.....
Sa druge strane Dss, SRS sa 9%, ma šta imamo da pričamo.
Da još ovo, vi zainteresovani za budućnost budućih generacija, ajde iskreno kaži koliko godina imaša, Ali iskreno. Misliš na budućnost 3000 mladića koji su ostavili živote u Vukovaru pa ste ga dali. DA to ste vi, isti ti ljudi, koji i imaju isto razmišljanje kao 90-tih.
Sa time smo završili. KRAJ. Nema vas više,
A one zemlje koje si naveo gore, pa pogledaj te zemlje.
Avganistan, zemlja terora i najveći izvoznik koke.
Severna koreja, šta tu da se komentariše, debili na valasti. Što Južna koreja nije takva. Meni nije jsno kako ti padne tako nešto da uporediš i sam sebi uskačeš u usta.
Irak, Sadam koji je pobio milione kurda i isto toliko svog stanovništva.
Daj idi i živi u takivm zemljama. Srbija ide u EU.