Ljudi, mazu vam oci. Rusija ne da pomaze Ukrajini , nego se prosto ubi pomazuci joj na razne nacine . Naravno najosetniji je onaj sto se tice cene gasa. Kazu da to Ukrajinu oslobadja nekoliko milijardi dolara godisnje troskova.
Od kako su u carinskoj uniji (Rusija,Kazahstan,Belorusija), spoljno trgovinski procenat se za samo godinu dana povecao Belorusiji i Kazahstanu u proseku preko 20 posto.
Potencijalne zemlje potpisnice su pre svega Ukrajina a zatim i ostale bivse centralnoazijske clanice sovjetske saveza koje uskoro treba da se prikljuce.
U planu je zajednicka valuta, dok recimo Rusija i Belorusija vec koriste istu novcanu jedinicu.
Jel si ti svestan pišete i havlite, zemlje u kojima vlada diktatura. Meni nije jasno kako vam tako nešto pada namate.
Belorusija, polako staje na noge, gluposti. Nikada neće stati na noge. Ali sve izgovori, polako, saće, evo samo što nije.....bla, bla, bal
Pa uporedite Belorusiji sa Estonijom, Litvanijiom i ostalim bivšim zemljama Vrašavskog pakta koliko su ekonomski odmakle u razvoju. A u Belorusiji, Kazakstan, Tađikistan, gde je tašta ministar ekonomije, zet ministar policije...itd.brat ministar ekonomija... Budalaštine. Zemlje mentalno zaostale i imaju razmišljanje kao pre 200 god i gde vlada feudalizam.
Još sa tim zemljama da se bratimo, ok da poslujemo izvozimo u uvozimo.
Ja sam ubeđen da 90% vas što zelite da budemo pod patronatom rusije i dalje živite do mame i tate i da niste u stanju sami o sebi da se starate. Inače nebi pisalio vakve brljotine.
Sve ljude koje poznajem, ali sve, koje rade, imaju firme, studente sa jako dobrim prosekom niko ne spominje Rusiju. Ok da poslujemo ai ove budalaštine, kada im pričam šta se piše, smeju mi i govore što gubim vreme ubeđujući ljude.
Pa evo primera, zašto naši najbolji studenti, uključujući i moju prijateljicu sa ekonomskog falkuteta,sa prosekom 9.2 ne upisuje master studije u Rusiji, nego je dobila Nemačku, Španiju, Česku, da bira gde će.Kada bi otišla u Rusiju, nikada. Niti sam čuo da je i jedannaš najbolji student otišao tamo. Zašto??
Kakva
bre Rusija, posao može i ništa više od toga. Uvek nas zajebali i uvek će.
Moje poslenje pisanje o Rusiji i ovoj temi koja je završena, zašto ???
Jer je Toma Nikolić rekao " Srbiji je mesto u EU " pa čovek koji se bratio sa Rusijom....:hahaha a sada,..

EU... ala vas ovo boli.